Arama sonuçları: *

1. Marku

QCY T13 ucuza nasıl alırım?

Şuan herhangi bir sitede aktif bir kupon var mı? 280 liradan dana ucuza gelmesi için.
  2. Marku

GameSatış'tan sattığım hesap geri çekilmiş.

Sanırsam hiç satmadınız. İlk oluşturan kimse her türlü hesabını geri alabiliyor. Ayrıca alıcının da yalan söylemediğini de kanıtlamak imkansız. Hesap satışları bu yüzden yasak. İki üç kazanayım diye al sat yaptım fakat kendisinin dediğine göre alıcı her zaman haklı olmak zorunda.
  3. Marku

Yok, valorant alıcısı daha fazla.
  4. Marku

Yani belki de o değil o da aldığı kişiden şüpheleniyordur. Garip iş.
  5. Marku

Peki benim başıma bir şey gelme şansı nedir? Zaten bıraktım şu an al sat yapmayı.
  6. Marku

Öyle bile olabilir, ama benim yaptığıma dair herhangi bir kanıt nasıl bulabilir ki? 1662462890 Başınıza benzer olay geldi mi?
  7. Marku

Nasıl bir olay yaşadınız?
  8. Marku

İkisinden de bir kaç tane vardı ama hatırlamıyorum. Onun dışında da baya bir kostüm vardı. 700 lira civarına sattım zaten hesabı.
  9. Marku

Kulaklık alacaktım kar edip almaya çalıştım, başardım da. Sonra bıraktım işte.
  10. Marku

Hocam alıcın da alması gereken sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Kendisi bana sormuyor ki senin mi hesap diye.
  11. Marku

Kimlikli selfiem var.
  12. Marku

Dava edilmeyi hakettiğimi pek düşünmüyorum. Benim çekip çekmediğimi kanıtlaması gerekmez mi?
  13. Marku

? 1662407981 Al sat yaparak kar ediyordum.
  14. Marku

Arkadaşlar 3 ay önce bir hesap sattım GameSatış üzerinden bir hesap sattım. Alıcı bana yazdı ve benim aldığımı, dava edeceğini falan söyledi. Ne yapmam gerekiyor? Ben de hesabı satın almıştım. Başına böyle bir olay gelen oldu mu?
  15. Marku

Kasa içine ve monitör arkasına rgb led önerisi.

Ben daha çok şerit şeklinde düşünmüştüm. Sanırsam görmüştüm bazı kişilerde.
  16. Marku

Kasa içine ve monitör arkasına rgb led önerisi.

Kasanın içine ve monitörün arkasına rgb led takmak istiyorum bu mümkün mü ve münkünse öneriniz var mı?
  17. Marku

Rey Mysterio maskesi nereden bulurum?

Maskesini almak istiyorum fakat hepsi kalitesiz gibi duruyor. Cidden kaliteli bir maske nereden bulabilirim. Fiyat fark etmez
  18. Marku

FUPS E-Pin Güvenilir Mi?

Ben çok güvenemedim ama. Vp almak istiyordum ama 260 liraya satıyolar. Piyasası normalde 360 lira. Neden bu kadar ucuz? Diğer miktarlarda da ucuzluk var.
Geri