Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Yardım Seduna gaming koltuk alınır mı?

alınmaz hawk veya xdrive bakabilirsin şahsi olarak hawk fame silver kullanıyorum sedunadan geçtim aşırı memnunum
  2. Megatronus

Yardım Kargom gelmedi(kolay gelsin)

hocam yarın wp den yazın kolay gelsine cevap verirler mutlaka normalde böyle şeyler agt de olurdu ama şaşırdım cidden eğer kolay gelsine ulaşamazsanız mediamarktı arayın ama ulaşırsınız kolay gelsine
  3. Megatronus

hocam yarın wp hattından yazın cevap verirler vermezlerse büyük ihtimalle amazondan aldınız amazonu arayın yardım ederler normalde dağıtıma çıktığında haritadan aracın nerde olduğunu görürsünüz eğer göremiyorsanız dağıtıma çıkmamıştır
  4. Megatronus

bu saatte bakmayabilirler ama deneyin yine
  5. Megatronus

doğru evet hocam whatsapp hattından yazdınız mı
  6. Megatronus

aradınız mı kolay gelsini ilk defa böyle bir şey gördüm benim çoğu kargomu kolay gelsin getiriyor ve çok memnunum
  7. Megatronus

Öneri Philips One Blade Nasıl?

hocam gilette hariç hiçbir makine sıfır almıyor oneblade bıçakları çok pahalı sinekkaydı istiyorsanız attığım modele bakın ben de kullanıyorum çok memnunum...
  8. Megatronus

sıfır alıyor yani pürüzsüz bir şekilde
  9. Megatronus

600 liralık olan bi önceki versiyonu ben amazondan 2 gün önce 680 e yeni versiyonunu aldım sinekkaydı alması ümidiyle ama almadı iade ettim siz isterseniz bakın attığıma 1200 ile bi fark yok arada https://amzn.eu/d/gnPExW4
  10. Megatronus

Öneri Lise için okul çantası önerisi lazım

https://www.hepsiburada.com/faber-castell-casual-canta-mono-yesil-p-OFISFAB9383?magaza=Sobe%20canta%20oyuncak&&wt_gl=cpc.6803-Ofis.shop.camp6541999118adgr79968864153&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQjwidSWBhDdARIsAIoTVb3QIAWP2Ot1Ab-YRfp9LRBQ4HCCsAQewShuO6h9cvYyxvd-C-iDcl4aAtcKEALw_wcB&gclsrc=aw.ds...
  11. Megatronus

Amazon sipariş verdim para çekilmedi

Hocam genelde geç çekiliyor bende de aynısı oldu 1 2 gün sonra para çekildi
  12. Megatronus

Yardım Amazon Güvenilir mi?

amazondan daha güvenli bir firma yok varsa da inanmam
  13. Megatronus

İnstreet Güvenilir Mi?

güvenilir bi sıkıntısı yok
  14. Megatronus

Evkur Sitesi Güvenilir mi?

güvenilir bizim burda mağazası var daha önce almıştım bişeyler ama pahalı o da senet yüzünden
Top Bottom