Arama sonuçları: *

1. M

İtopya garanti sürecim.

3 04 2021. 8 martta teslim ettim kulaklığı garanti için.
  2. M

İtopya garanti sürecim.

gıcıklığına mı yapıyorlar çözemedim onu da yani bi garipler.
  3. M

İtopya garanti sürecim.

Void elite wireless kulaklığımı garantiye yolladım, iade/değişim kararı alındı. Fakat stoklarında yok iade edelim diyorlar. Ben de ya üst model yada aynı ürünün sıfırını talep ettim. Adamlar muadil diye RGB'siz ve kablolu modeli attılar bana, al almıyorsan s* git demiş misali. Ben de mail attım...
  4. M

Kulaklığımı garantiye yolladım ve iade/değişim kararı geldi, ama ellerinde yok.

Kulaklığın kablolusunu yollamaya çalışıyorlar. Muadil değil zaten bunu onlar da biliyor ama tersleyecekler gibi.
  5. M

Bana atılan mailde böyle bir şey belirtmediler, tek seçenek iade gibi duruyor attıkları mailde.
  6. M

İtopya'dan 2021 yılında aldığım kulaklığımı garantiye yolladım. Bu sabah bir mail geldi ve iade değişim kararı alındığını fakat ürünün ellerinde olmadığını söylediler. Kulaklığım void elite wireless, ve 800 liraya almıştım. Şimdi ise aynı kulaklık 2600 lira. İade alırsam zarar etmiş olurum...
Top Bottom