Arama sonuçları: *

1. Merdo.

Şarjlı matkap şarj aleti önerisi

https://www.amazon.com.tr/POWERMASTER-PM-4531-12-VOLT-ADAPT%C3%96R%C3%9C/dp/B07BT9TKFF/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=P906JZN6IDRR&dib=eyJ2IjoiMSJ9.6gZHR8shTOXIdkd5OJNcx0LMMbqD0phSw6zJbWVDhrDgIqqA2ANX1BYaDgyrxxwr5OBqzW_AFSP_RQN3ca2g-B470QPLBxSWQC_RyYhxiqynY7SlUW7eCqSAi...
  2. Merdo.

Alıyorum hocam o zaman hepsi aynı zaten neredeyse fiyat farklarına vermeme değmez.
  3. Merdo.

https://www.amazon.com.tr/POWERMASTER-PM-8115-12-VOLT-PLAST%C4%B0K/dp/B07QPGVQS9/ref=sr_1_2?adgrpid=124515038074&dib=eyJ2IjoiMSJ9.53CbROOD49Uy7GhmaFHONaAh1RRiUx8_RuWwlnKBs17TXhiUdo_khQ06NsX_Q8YzXb0QhRRz3rEgiiQUyIubNhFfLwfUKSzIcgWmg0f3-UWIF8DonLnFdDUMLpY9IndiHAt9fsMURrRdysl7afFac-wRBul1kvUXIMjui8Y...
  4. Merdo.

Hangi modelin şarj aletini alayım hocam bildiğin marka var mı
  5. Merdo.

Dakika 9:32 'de pilleri gösteriyor hocam sana zahmet bakıp ona göre şarj aleti önerirsen çok mutlu olurum.
  6. Merdo.

Hocam sen anlıyosun bu işlerden bana önerir misin voltajı aynı olan şarj adaptörü .
  7. Merdo.

snaiker alman 58v 5ah bu model hocam 1737556266 https://www.egbelektronik.com/urun/powermaster-pm-5283-25-volt-2-amper-50-watt-5525-l-ulu-sarjli-matkap-adaptr-10017984?ref=akakce&v=1.40.7 @Lady-Of-Ice şu tarz şarj aleti yeter mi. ?
  8. Merdo.

Arkadaşlar şarj matkabıma şarj aleti önerisi istiyorum sizin bildiğiniz iyi şarj eden alet var mı ?
  9. Merdo.

Trendyol express,siparişim ne zaman gelir?

pazar günleri dağıtım olmuyor diye biliyorum her kargo için yanlış bilgilendirmeyim ama çoğu öyle.
  10. Merdo.

Yıl sonu gelmeden ne alacaksanız ALIN!

Hocam bende MSI PRO X870-P var Patriot Viper Venom 2x32 64GB Ram satın aldım hayırlı olur inşAllah. MSI PRO X870-P Anakartım var qvl listesinde baktığımda görünmüyor fakat CL32 CL40 filan görünüyor patriotun ramleri her hangi bir sorun olmaz dimi benim aldığım CL30 DDR5 6000MHz 2x32 (Senin...
  11. Merdo.

Çözüldü✓ Hepsiburada adres sorunu

Aslında sipariş edildikten sonra hazırlanmadığı sürece adres değişikliği yapabiliyor diye biliyorum hepsiburada'da.
  12. Merdo.

Yurt içi kargo bu mesaj ne anlama geliyor

numaradan zaten öyle yapıyolar üşeniyolar sözde seni bulamamış ve şubeye bırakmış kargonu :D
  13. Merdo.

Yurt içi kargo bu mesaj ne anlama geliyor

kargocu gelip seni bulamadıysa şubeye bırakıyor ve sen gidip alıyosun.
  14. Merdo.

Çözüldü✓ İlk ne almak mantıklı

İlk PSU değiştir sonra alırsın devamını.
  15. Merdo.

İtemsatis windows key alınır mı?

evet.
  16. Merdo.

Anakartına gömülü oluyor yani senin dediğin gibi sistemine özel olarak gömülü kalıyor.
  17. Merdo.

Amaç o zaten ucuz satıyolar insanlık yapıyolar :D
  18. Merdo.

🔥İndirim 👉AMAZON DEPO SATIŞI BAŞLADI👈

Bilgilendirme için teşekkürler :peepokalp:
  19. Merdo.

sonunda yeni pcye kavuştuk

Güle güle kullan hocam 😍
  20. Merdo.

Teknobiyotik güvenilir mi??

Güvenilir evet