Arama sonuçları: *

1. Midora

Yardım Sırt Çantası Önerisi Max 2000 Lira

Hocam kendi sitesinde düşüyor mu o civarlara Samsonite?
  2. Midora

Yardım Sırt Çantası Önerisi Max 2000 Lira

Merhaba, Maksimum 2000-2250 liraya kadar dayanıklı bir sırt çantasına ihtiyacım var. Laptop bölmesi olması gerekiyor kesinlikle. 15.6 ya uygun olması yeterli.
  3. Midora

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Buds 3 Pro 4499 TL

Gerçekten bu parayı eder mi? 7000 değil 4500 den bahsediyorum. Ne sunuyor bu fiyata?
  4. Midora

Sigara İçin Hava Temizleyici Tavsiyesi

Küçük bir odam var ve sigarayı odamda içiyorum. Bu sebeple yaz kış camım açık kalıyor genelde. Ancak aşırı soğuklarda havalandırıp kapatıyorum. Odam küçük olduğu için havalandırıp camımı kapatsam bile yaklaşık 1 saat içerisinde oda yine havasız kalıyor. Hem sigara kokusunu giderebilecek hem de...
  5. Midora

Xbox 9. Nesil Kırmızı Gamepad Bu Fiyata Alınır mı?

Link Normalde fiyatı 3000TL nin üzerindeydi. İthalatçı garantili olanlar daha uygun fiyatlı biliyorum ama Amazon garantili almak daha mantıklı geliyor. Sizce bu fiyata alınır mı yoksa daha düşer mi?
  6. Midora

📍 Ücretsiz İade Tarih Oluyor! Artık alıcı ödeyecek!

Hepsiburada premium üyelerinin ücretsiz kargo olayını etkiler mi bu? Etkilemezse direkt hb ye yazar bu mevzu.
  7. Midora

Nays hakkında yardım

Evet. Oyun içi satın alımlarda dahi geçerli.
  8. Midora

Puff tavsiyesi istiyorum

Denediklerim arasında tavsiye edebikeceklerim Dragon Fruit Banana Cherry, Blue Razz Lemon, Lush Ice, Red Mojito
  9. Midora

❌İndirim Bitti! 3'Lü Çocuk Korumalı Priz 2'Mt 49'TL

Alışverişlerimin %95 lik kısmını internetten yapıyorum. Amazondan çok HB yı kullanıyorum. Naysla aldığım cashbackleri de katarsak aşırı derecede mantıklı oluyor.
  10. Midora

❌İndirim Bitti! 3'Lü Çocuk Korumalı Priz 2'Mt 49'TL

10 aylık premium özetim. Zararda mıyım sence?
  11. Midora

Öneri Saç Spreyi Önerir misiniz?

Redist kullanabilirsin. Yeşil ya da sarı almanı tavsiye ederim.
  12. Midora

Elektronik Sigara Tavsiyesi

Hocam oranlarını nasıl ayarlıyorsun? Her aromanın kendine özel reçetesi var diye biliyorum. Bulabileceğimiz bir kaynak var mı?
  13. Midora

N11 - Bu satıcı güvenilir mi?

Aldım hocam Aldım hocam şimdi. Naystan 250 cashback alıcam. 2430 a gelecek 2x16 ram. Umarım iyidir fiyat. Bundan çıkan ramleri de iyi bir fiyata satabilirsem tertemiz olur.
  14. Midora

N11 - Bu satıcı güvenilir mi?

Merhaba, Laptobum için ram almam gerekiyor. Bu model için bulabildiğim en uygun fiyat bu. Fakat satıcıyı daha önce duymadım. Alanlar yorum yapmış bir sıkıntı yok gibi duruyor ama içinizde bu satıcıdan alışveriş yapmış olan varsa bi bilgi verebilirse süper olur. Platformda N11 olduğu için ekstra...
  15. Midora

Hocam hiç bilmiyordum ben bu coil olayını. İnternette bi araştırayım hemen. Çok teşekkürler tavsiyelerin için.
  16. Midora

Coil sıkıntısı derken hocam? Yani öyle bir bilgim yok benim konuyla alakalı. Bu model için coil sıkıntısı mı var? Bütçe olarak 1 aylık coil ve likit gideri 750 düşünüyorum.
  17. Midora

Hocam bugün cihazı aldım. Nord 5 tercih ettim. Geriye likit kaldı. Genelde meyveli aromaları tercih ediyorum. Şu markanın aromaları yoğundur diyebileceğiniz bir marka var mı?
  18. Midora

Anlaşılan beni bayaa uzun bir süreç bekliyor 😂 çok teşekkürlee hocam.
  19. Midora

Hocam benim sorularım belli aslında. Şu an vozol kullanıyorum ama hem bulmak zor oluyor hem de serbedt fiyatada fiyatlar arasında çok uçurum var. Bunlarla uğraşmamak için direkt normal elektronik sigaraya geçmek istiyorum. İlk olarak baca gibi tüten devasa duman çıkartan ve aşırı büyük bir...
  20. Midora

Çok teşekkürler hocam. Son olarak nord 4 kullanan birisi olarak nord 5 i önerir misin? Şu an bir kaç model oldu elimde tavsilerden gelen.
Top Bottom