Arama sonuçları: *

1. M

2.EL EKRAN KARTINI NERDE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE SATABİLİRİM?

kutu fatura garanti sorunsuz ise pm veya instagram uzerinden yazarsan sevinirim. ig: tugrasei
  2. M

Telefon alacağım ama güvenemiyorum

attigin satici ile arkadasin paylastigin satici ayni degil hocam arkadasin attigi saticinin idefix sayfasi https://www.idefix.com/satici/cephane-teknoloji-263?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIvP33vt3oiwMVLIpoCR2a8hHIEAMYASAAEgKCZfD_BwE ayrica sikayetvar sitesindede az bir sikayet...
  3. M

Telefon alacağım ama güvenemiyorum

saticiyi arattigimizda siteleri mevcut ve adres mevcut ne kadar dogrudur bilemiyorum arkadasin bot konusuna gelecek olursak evet buyuk oranda bot atilmis kisaca bana kalirsa buradan uzak dur.
  4. M

N11 SİTESİ Mİ ÇÖKTÜ ?

mobil uzerinden de sorun yok.
  5. M

Yardım Notebookstore güvenilir mi??

alisveris yapmadim ama hb uzerinde 5 yildir mevcut sorun cikmaz buyuk ihtimalle.
  6. M

Sahibinden param güvende yeni sistem

gecen haftalarda 2000 olan urunu 300 tl den ilandan alip geri kalanini iban uzerinden kargoya verilince gondermistim sanirim boyle daha mantikli olacaktir iki taraftada guvensizlik yok ise.
  7. M

🟠 2 FAST FOOD DEVİ TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

bu konu hakkinda pek bilgim yok ama dogru olabilir bakmak lazim ben begeniyordum aslinda oyle demesen uzuluyorum da.
  8. M

🟠 2 FAST FOOD DEVİ TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

pizza hut gercekten guzeldi kfc tercih etmesemde hutun yeri ayridir.
  9. M

Bizdehesapli alışveriş rezaleti

internette kisa bir arastirma ile bu firmadin guvenilmez oldugunu zaten anlasiliyor gecmis olsun.
  10. M

🔥İndirim ZENİTH PRO TEKRAR STOKTA 1.999 tl 3 taksit imkanı

sanirim siyah icin stok gelmemis yada direkt bitmis.
Top Bottom