Arama sonuçları: *

1. Monaarch

Tebilon Güvenilir Midir

yok hocam
  2. Monaarch

Tebilon Güvenilir Midir

haqqus da çok uygun çıkartamıyor pc hocası, donanım arşivi birde vok u takip et hocam
  3. Monaarch

Tebilon Güvenilir Midir

hazır sistem bekle hocam piyasa öyle bi olduki youtuber ların sistem çıkarmasını beklemekten başka çare kalmadı
  4. Monaarch

Tebilon Güvenilir Midir

tebilon güvenilir kasa pahalı
  5. Monaarch

Yılbaşı İndirimli Olurmu ? Elektronikte

bindirim olur
  6. Monaarch

Gencer gaming güvenilir mi?

güvenilir hocam
  7. Monaarch

Gamegaraj güvenilir mi? ?

Hazır sistem beklemeni tavsiye ederim çıkar yakında daha uygun fiyat performans bişeyler
  8. Monaarch

Gamegaraj güvenilir mi? ?

Güvenilir hocam sıkıntı yok
  9. Monaarch

PowerPoint 3,400₺ fiyatı var

20 liraya key var nette office 2019 indir 20 liraya key al orijinal kullan hocam
  10. Monaarch

GençerGaming hatalı kargo takip kodu

Son çare şikayet var a yazın orayı dha dikkatli incelerler. Yada büyük ihtimalle hafta sonu diye yavaşlamış olablr forum üzerinden tekrar yazın bence
  11. Monaarch

GençerGaming hatalı kargo takip kodu

Bu genel bi hataymis hocam bende de oldu bu forum üzerinden site yetkilisine msj atın dönüyorlar hemen. Arama yerine gencergaming yazın kullanıcı profili çıkar özel msj atın sorun sipariş no verin
  12. Monaarch

Hepsiburada satıcılı crocs orijinal mi ?

la kardeş bu nede bin lira veriyonuz ne özelliği var :)
  13. Monaarch

İlk Defa Sahinden Satış için yardım lazım!!

Bu sahibinden üzerinden çok kişi dolandırıldı bu yöntemle dikkat et bununla ilgili özel bi video çalışma vs yapılsa iyi olr millet aldanıyor
  14. Monaarch

6lı priz önerisi verir misiniz

vermezlerse çok da bekleme hocam 2-3 gün önce dağıtılıyordu çünkü aldım bende bişeyler bunu arada sırada yapıyorlar dağıtma işi bittiyse belki 1-2 ay gelmez daha bu sefer kupon beklerken alacağın prize zam gelir :)
  15. Monaarch

saatlik kupon dağıtıyor arada uygulamaya gir hocam süper tık kuponlarmı ne yazıyordu belli saatleri var sabah 1 akşam 8 gibi vs. 100 lira üstüne 30 lira 200 lira üstüne 50 lira gibi kuponlar dağıtıyor cabuk bitiyor ama takip edip hemen sepetten almak lazım. 1682002233 Hocam banada 3 m lazımdı...
  16. Monaarch

3m akım korumalı priz varmı hocam ben hiç görmedim. Sana illa 3 metremi lazım 1.5m işini görürse bu linktekini al n11 kuponuyla dha ucuza gelir...
  17. Monaarch

Akım korumalı prizlerin uzatma kablosu fazla uzun olmuyor en fazla 1.5m filandır genelde. Kablo uzadıkça görevini tam yerine getiremiyor çünkü. Eğer 1.5 metre işini görüyorsa yetiyorsa uzatmalı 5 li alırsın. Bana yetmedi masa prize uzaktı uzatmanın ucuza kablosuz 3 lü tunçmatik taktım öyle...
  18. Monaarch

Değil işte sen akım korumayı duvardaki prize takmışsın onada uzatma takmışsın. Tam tersini yapman lazım duvara uzatmayı takacaksın akım korumayı uzatmanın ucuna takacaksın. Ama senin akım koruma tekli bu durumda sana bilgisayar ve monitör için en azından 2 li bir akım koruma lazım. Tunçmatiğin 3...
  19. Monaarch

Bu akım korumalı priz işine bi ara kafayı taktıydım edindiğim bilgilere göre akım korumayı böyle kullanırsan faydası olmaz. Akım korumalı prizi direk duvardaki fişe takman lazım. Eğer priz uzakta dersen bu bu sefer uzatmayı duvardaki prize takacan uzatmanın ucunada akım korumalı prizi takacan...
Top Bottom