Arama sonuçları: *

1. Nukroyss

Çözüldü✓ Teknobiyotik ve İnce Hesap Havale ile almak güvenilir mi? Sıkıntı çıkar mı?

https://www.incehesap.com/icerik/banka-hesap-numaralarimiz/ 1723037401 SS atabilir misin Direkt kredi kartı seçeneği altında tek çekim olarak gözüküyor
  2. Nukroyss

Çözüldü✓ Teknobiyotik ve İnce Hesap Havale ile almak güvenilir mi? Sıkıntı çıkar mı?

Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım , 14 gün zaten senin yasal hakkın iade hakkını kullanabiliyorsun 1723018278 VPN açıksa tek çekim yada taksit ödeme seçeneklerini göremezsin
  3. Nukroyss

Banka kartı ile de alışveriş yapılabiliyor , genelde banka kartları online alışverişe kapalı olduğundan başarısız oluyor olabilirsiniz. Havale olarak da 2 firmadan da alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım 1723014622 Havale siparişini oluşturuyosun , sitelerin belirttiği ibanlara sipariş...
  4. Nukroyss

Kingston kc3000 ssd’lerin garantisi ne kadar?

Yok be knak yurtdışı üreticisini nerden bulayım da iletişime geçeyim uğraşamadım hiç
  5. Nukroyss

Kingston kc3000 ssd’lerin garantisi ne kadar?

5 yıl yazan direkt marka garantisi , Satın aldığın firma genelde 2 yıl der üzeri için distribütör veya üretici ile iletişime geçmeni söyleyebilirler başıma geldi ordan biliyorum
  6. Nukroyss

Outlet ürün önerisi lazım

Teknobiyotik niye bu kadar mimlenmiş durumda ya , ben 2-3 defa alışveriş yaptım geçen yıl içerisinde bir sıkıntı yaşamadım şikayetvara baktığımda iade ile alakalı sıkıntı yaşayanları görüyorum bi Aradım da kutu hasarlı olduğundan dolayı outlete koymuşlar
  7. Nukroyss

Önceden hep kendi ürünleri vardı yanlış bilmiyorsam , şimdi bu logitechleri falan görünce şaşırdım fikrinizi almak istedim outlet ürünlere ne kadar güven olur alınır mı acaba diye
  8. Nukroyss

Merhaba , Teknobiyotik sitesinde daha yeni gördüm outlet olarak bir kategori açmışlar bir çok farklı model ürün var Logitech vs. fiyatları falanda çoğu üründe gayet alınabilecek düzeylerde gözüküyor. Maxima V20 Model boş kasayı yaklaşık 800-900₺ indirime aldım, kılcal bir kaç çizik var diyor...
  9. Nukroyss

🔥 SEÇİMDEN SONRA SİGARAYA 10 ₺ ZAM GELİYOR! 🚬

Mükemmel sevdiğim bir söz var '' Son zamlardan sonra düştüm tütünee... ''
  10. Nukroyss

Yardım İtopya anakart iadesi

Hazır sistem kategorisinden bir sistemi demonte bir şekilde aldıysan , bu şekilde söyleyebilirler ne kadar haklı olmasalar da bildiğim kadarıyla hazır sistemdeki ürünlerin fiyatlarında indirime vs gidildiğinden kaynaklı almayabiliyorlar. Başka ürün alacaksan ürünü gönderip , yerine kupon talep...
  11. Nukroyss

Trendyolexpress tanıdığa kargomu verir mi?

Teslim ediyor , çok bir sıkıntı yaşamazsın
Top Bottom