Arama sonuçları: *

1. Nyrxia

DRONE ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM

Bende hem hobi hemde belki iş yaparim kafasıyla almayı düşünüyorum. DJİ mini 3 pro alabilirsin sanırım o fiyatlara şuan bende o civarda biseyler bakıyorum.
  2. Nyrxia

Yardım Projeksiyon cihaz önerisi

Bana 2171 ₺ gösterdi ama aldım yinede bakalım sıkıntısız gelir umarım.
  3. Nyrxia

Yardım Projeksiyon cihaz önerisi

Vergi işi dahil mi ?
  4. Nyrxia

Bu iki Android TV box'tan hangisi alınır?

İnatbox denemedim ancak ssiptv kurup bir IPTV kurulumu yapmış ve kısa bir süre kullanmıştım.
  5. Nyrxia

Bu iki Android TV box'tan hangisi alınır?

Yaklaşık 3 yıldır Xiaomi kullanıyorum. Çok memnunum.
  6. Nyrxia

575TL 10275RP fırsatı olayı

Şimdi aradım hepsiburayı konuştum. Dijital ürünlerde iade olmadığı için ekibimiz size kodu iletecek dedi. Sende arayıp durumu kayıt oluştur 48 saatte çözerler.
  7. Nyrxia

575TL 10275RP fırsatı olayı

aynı sorun bendede var. Hepsiburaya yazıcam üşeniyorum :D
  8. Nyrxia

Elimdeki sistemi kaç bin tlden satabilirim?

Monitör fiyatını öğrenebilirsem almayı düşünebilirim.
  9. Nyrxia

Büyük AMAZON Rezilliği!

Ula yılan hikayesi gibi mini dizi çekilir bu olaya
  10. Nyrxia

🔥BU GECE BENZİNE ZAM GELİYOR!

Dostum böyle konuları çok açıyorsun sana tavsiyem bu gece benzine zam yok haberi falan aç daha az yorulursun. Hergun geliyor neredeyse zaten
  11. Nyrxia

Yardım AMAZON DOLANDIRICILIĞI HAKKINDA YARDIM

Kardom biraz sakin ol çok agresifsin bence sonra sana tavsiyem şu olur müşteri hizmetlerine yazışmali bağlanmak yerine seni aramalarını sağlayan bir seçenek var oraya bağlanıp konuş anlat derdini ve şikayet kaydı olustur.
  12. Nyrxia

10 bin lirayi nasıl değerlendiririm

Birader diye babana derler. Lan dedin diye değil insan gibi konuşmayı bilmediğin için eleştirdim. Belkide baban yaşındayım 😁 çoluk çocuksun belliki.
  13. Nyrxia

10 bin lirayi nasıl değerlendiririm

Yardimci olmaya çalıştım ancak sonra mesajlarını gördüm hak ettigini düşünmüyorum fikirlerimi kumda oynayacak yaştaymışsın. 1690655849 .
  14. Nyrxia

Yardım Dolap Sitesinden Alışveriş Yapmak İstiyorum

Sitesi zaten kullanımda değil dolap uygulama üzerinden çalışıyor 😂
  15. Nyrxia

Uygulamaya güncelleme gelmiş olabilir ben yazdım çıkartıyor sonuçları 1688759960 Türk taktiği yap sil yükle 😂
  16. Nyrxia

Çok saçma bir algoritması var. Attığın şey başlık olarak konulmamışsa çıkmıyor. O yüzden yazım yanlışları yada daha detaylı yaz bilgisayar bileşenleri yerine ram işlemci gibi
  17. Nyrxia

Öneri 🚚Kargo Gönderirken Aman Tuzağa Düşmeyin🚚

Konudan bağımsız bu adam avukat olmasaydı tam kapı kapı gezen pazarlamacı yada pazarcı olurmuş. Bazı fikirlerine katılmasam da ara ara yararlı bilgiler veriyor eleman.
  18. Nyrxia

Amazon Para iadesinde hata ve tekrar ödeme

Eh işte orda da premium kullanıyorum ama Amazonun yarısı bile degiller hâlâ.
  19. Nyrxia

Amazon Para iadesinde hata ve tekrar ödeme

Amazon bizim ülkemiz için büyük şans yemin ediyorum. Biz bu hizmeti hak etmiyoruz bence. 800₺lik mouse hediye ettiler bardak aldım 2 tane 1i kulpu kırık geldi hediye ettiler yanlış pil almışım hediye ettiler. Amazon inanılmaz bir firma hata satıcıdan alıcıdan kendisinden olmuş fark etmeksizin...
  20. Nyrxia

Bilgisayar malzemelerine zam ne zaman gelir ?

Tahminim yazıyorum. YTD. Seçim sonrası gelecek hükümet kim olursa olsun büyük bir enkaz alıyor. İlk hafta bi nebze iyi geçebilir sonrasında zaten dolar altın fiyatlanmasi devletin verdiği fiyatlar yerine Kapalıçarşı fiyatları piyasaya geçiyor daha çok bu yüzden ilk ay yükselişe gecer temmuz...
Top Bottom