Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Yücel

30 MT CAT 6 Ethernet Kablo Önerisi

ucuz olanı alın diğerine gerek yok
  2. Oğuzhan Yücel

30 MT CAT 6 Ethernet Kablo Önerisi

internetiniz kaç mb
  3. Oğuzhan Yücel

Sahibinden.com Param güvende güvenli mi?

Ben satış yaptım adam çok başımı ağrıttı 200 liralık mal için uğraşamam diyip saldım satıcıyıda yoruyor alınada elden alıp satmak her zaman daha iyi benim için
  4. Oğuzhan Yücel

Sahibinden.com Param güvende güvenli mi?

Var hocam size boş kutu yollayabilir ve iade ettiğinizde oda ben kutuyu dolu yolladım o beni dolandırmaya çalışıyor muhabbetine dönüyor haberiniz olsun
  5. Oğuzhan Yücel

Büyük AMAZON Rezilliği!

hocam biz size yardımcı olamayız gibi saçma bir cümle yok şu cümleyi tüketici hakem heyetine götürün size bunu söyleyen işten atılır üstüne amazonda ceza keserler bunun takibinin bizzat amazon tarafından yapılması lazım arayıp bir daha söyleyin madem sizi alakadar etmiyor tüketici hakem heyetine...
  6. Oğuzhan Yücel

Yardım Nays pazaramada alışveriş yapıyorum onaylamıyor

Arkadaşlar bi ürün alıcam pazaramada cash back verıyor diye nays ile alayım dedım en uygun oradaydı ürün kartta fazlasıyla para var ama işlem onaylanmıyor müşteri hizmetleri sorun yok görünmüyor diyor sorun ne acaba bir bilgisi olan varmı
  7. Oğuzhan Yücel

Öneri Monitördeki tozu vs Silebileceğim sıvı , alet önerisi

mikrofiber bez ve kolonya en bütçe dostu olan :D
  8. Oğuzhan Yücel

Fp 500gb M2 ssd lazım dram olmalı

James Donkey var fp olarak daha düzgün marka istiyorsan wdlara yönelebilirsin
  9. Oğuzhan Yücel

firmalar kullanılıp iade edilmiş ürünleri "0" diye satıyorlarmı?

outletler iade edilen teşhir ise reyona koyulup sergilenen
  10. Oğuzhan Yücel

firmalar kullanılıp iade edilmiş ürünleri "0" diye satıyorlarmı?

hayır öyle bir şey olmuş olmamalı size gelen ürünün fabrika çıkışı öyle bir hata olmuş olabilir yada kargo sürecinde fazla sarsılmıştır
  11. Oğuzhan Yücel

Teknobiyotik Güvenilir mi?

Güvenli bir sitedir yillardir sektörün içinde bulunmaktadır
  12. Oğuzhan Yücel

Vatan KDV indirimleri

Değişken dolar Kuru yüzünden getirmezler diye düşünüyorum ama gelemsi hepimizin faydasina
  13. Oğuzhan Yücel

Mühendislik için kasa mı laptop mu ?

Laptoplari daha çok sunmak icin kullaniyorsun butcen el veriyorsa 2kya islemsicisi guzel bir laptop 4 5 kyada kasa alman olur
Top Bottom