Arama sonuçları: *

1. ObitoR3

Windows 10 Home Oem ve dijital lisans farki nedir

sağlam lisans üzerinden key satin alacağım cmd ile yapmak istemiyorum peki bu 2 sinin farki nedir oem anakarta kaydoluyor diye gördüm ama diğerinin bundan eksiği nedir bilen birisi aydınlatabilir mi hangisini almaliyim
  2. ObitoR3

Windows 10 etkinlestirme icin site önerisi

Cmd uzerinden yapmayi bende dusundum ama pek tercih etmiyorum bildiginiz guvenilir bir site var mı ? Satın alabilecegim
  3. ObitoR3

Çözüldü✓ Aldığım monitör indirime girdi ne yapmalıyım

öncelikle bu etik değil olayına değinmek istiyorum ürünü 6000 TL ye almışken 5400 TL ye düşmesi bir tık üzmüştü niye bu kadar bu konu üzerine düştüğümü açıkliyayim öğrenciyim hem dershaneye gidiyorum yarı zamanlı olarakta bir eğlence merkezinde çalışıyorum yoksa 600 TL nin fazla bir para...
  4. ObitoR3

hocam durun çözüldü ye bastık bir kere kafamı karıştırmayın. @TheCommander sağolsun ikna olmuştum adamın tekrar dil dökmesi gerekecek şimdi.
  5. ObitoR3

hocam neyse tamam boş verin iade etmekten vazgeçtim. Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
  6. ObitoR3

hocam içime bi su serptiniz teşekkür ediyorum
  7. ObitoR3

hocam evet pek bir para değil ama böyle daha pahalıya alınca enayi gibi hissediyorum bende uğraşmaya değmez diye düşünüyorum risk almaya ya artarsa ya stokta vesayre biterse diye foruma yazıyorumki millet vazgeçirsin diye içim rahatlasın diye biraz açıkçası
  8. ObitoR3

maalesef öyle bir bütçem yok
  9. ObitoR3

görüştüm ve hediye kartı olayını sordum fakat sadece gülümseyen kasım kampanyası içinde geçerli olduğu söylendi istersem iade işleminin başlatılıp iade ettikten sonra para hesabıma geçince tekrar sipariş etmem gerektiğini söyledi ama hala 600 tl için değer mi diye düşünüyorum stok durumu veya...
  10. ObitoR3

hocam yok gülümseten kasım kampanyasından dolayı bir çok üründe indirim oldu
  11. ObitoR3

2 güne yatmazsa fiyatda değişiklik ve stok durumunda sıkıntı olursa çok pişman olucağım elimde 2.sini alacak para olsa sorun tamamiyle ortadan kalkar ama maalesef öyle bir durumum yok şuan
  12. ObitoR3

istersem iade işlemi başlatıp para hesabıma geri tanımlandıktan sonra tekrar sipariş etmemi söyledi bende kabul ettim iade kodunu aldım ama hala uğraşmaya değer mi diye düşünüyorum 600 tl için indirimde değişiklikler olabileceğini söyledi 30 kasıma kadar kampanya bile olsa stok durumuda kesin...
  13. ObitoR3

hocam aradım ve konuştum bu kupon olayının 13 kasım ve 30 kasım arasında gülümseten kasım kampanyasında geçerli olduğunu ve ondan önce verilen siparişlerde geçerli olmadıgını söyledi
  14. ObitoR3

600 tl için değer mi bilmiyorum ya daha pahalı olursa veya stokta biterse 2.sini sipariş edecek bir param yok çünkü şuanlık para iadesinin gerçekleşmesini beklemek zorunda kalacağım
  15. ObitoR3

bir ara şey duymuştum aldıktan sonra 2 hafta içerisinde ürün indirime girerse amazon hediye kartı veriyor gibisinden öyle bir şey var mı yoksa ben mi yanlış biliyorum
  16. ObitoR3

şimdi baktım bu indirim gülümseten kasım kapsamındaymış para iadesi 14 gün içerisinde olacak ve bu indirim kasımın 30 una kadarmış
  17. ObitoR3

hocam yok kutusundan bile çıkarmadım
  18. ObitoR3

düşündüğüm şey şu ben bunu iade ettikten 14 gün içerisinde paranın hesabıma aktarılacağı yazıyor bu 14 gün içerisinde indirim biterse boş yere iade etmiş olacağım
  19. ObitoR3

monitör geldi fakat kutusundan çıkarmadım kasayı alacaktım bu ay içerisinde
  20. ObitoR3

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBNNR2KH/ref=asc_df_B0CBNNR2KH1696550400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CBNNR2KH&linkCode=asn daha 1 hafta önce 6000 TL ye almıştım fakat şimdi 5400 tl ye düştü 600 tl 600 tl dir diye düşünüyorum sizce iade etmelimiyim 1699993158 amazon...
Top Bottom