Arama sonuçları: *

1. O

İtopya İade Rezilliği

Teşekkür ederim , bugün son kez itopyayı aradım beni aradıklarını ulaşamadıklarını söylüyorlar iade onayı alamadık diyorlar işim gereği telefon hep yanımda kesinlikle aranma vs yok ikincisi ben ürünü iade için göndermişim sizi 3 4 defa aramışım şikayetvara yazmışım , iade onayı alamadıkları...
  2. O

İtopya İade Rezilliği

Aynen hocam kargo teslim fişini de iyiki atmamışım elimde duruyor şimdi ben gelen mouseyi alcakmıyım yoksa tekrar mı iade edeyim süreç nasıl işliyor ?
  3. O

İtopya İade Rezilliği

Ben zaten Thh den RED alacağımı sanmıyorum sonuçta üründe kutusunda hiçbir şekilde sorun yok az önce yazan arkadaş Thh kararını uygulamıyor tarzında bi mesaj attı o kafama takıldı benim
  4. O

İtopya İade Rezilliği

İlk 14 gün içinde başvuramadım ama ilk bi hafta içinde iade gönderdim beni 15 gün beklettiler yarın başvuru yapacağım
  5. O

İtopya İade Rezilliği

Thh kararını uygulamıyorlar mı yani
  6. O

İtopya İade Rezilliği

Şikayetvar’a yazmıştım ürün inceleme diye aynı hazır mesajı aldım
  7. O

İtopya İade Rezilliği

Aynen dediğiniz gibi sonuçta aldığımız ürünler elektronik ürünler beğenmeme , arıza vs gibi sorunlar olabiliyor 100 fazla vereceksin böyle başın ağrımayacak.
  8. O

İtopya İade Rezilliği

Ben 3 4 defa aradım her aradığımda mouse incelemede dediler şikayetvara yazdım vs muhatap almadılar incelemede dediler , benim zoruma giden alt tarafı mouse bu 2 gün bakarsın dersin ki iade almıyorum bizde ona göre yol çizeriz 15 gün bekletip direk kargolayıp iade almamaları benim zoruma giden.
  9. O

İtopya İade Rezilliği

15 gün bekletiyorlar incelemede diye sonra benimkini direk kargolayıp kabul etmemişler , yani direk çözüm THH başvurmak.
  10. O

İtopya İade Rezilliği

05.03.2022 tarihinde , itopya mağazasından 449 TL’ye razer deathadder v2 mouse siparişi verdim ürünü 4 gün sonra ürünü teslim aldım hem elime uygunluğu hemde genel kalite olarak hoşuma gitmedi , müşteri hizmetlerini aradığımda iade edebilirsiniz şeklinde dönüş aldım , ürünü teslim aldıktan 5 gün...
Top Bottom