Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Çözüldü✓ *KARAR VERİLDİ*MUTLU SON* xDrive Firmasının Kalitesiz Ürün Satması/Almadan Okuyun

Merhaba, benim de telefonum 1 yılı doldurdu ve halen garantisi devam ediyor. PMIC sıkıntılı bu telefon ve kendi kendine 75 derece falan oluyor telefon kilitli ve arka plan da hiç bir şey açık olmadığı halde. Teknik Servis ne yapar bilemiyorum ama sizin gibi bir sorun ile karşılaşırsam tam olarak...
  2. Peganeo

Yardım Hangi teslim tarihi doğru?

Hayır, sadece Papara için çok fazla gecikme oluyor ki sebebini bilmiyorum. Birden fazla AGT şirketini Amazon aracılığı ile kullandım ve bir problem yaşamadım. Sadece iki yerde farklı teslimat verdiği için ne zaman gelir diye sorayım dedim.
  3. Peganeo

Yardım Hangi teslim tarihi doğru?

Amazon AGT
  4. Peganeo

Çözüldü✓ MoleculePC kargomu yollamıyor!

Daha kargo elime gelmedi o yüzden pek bir şey diyemem. Kargo numarasını müşteri hizmetlerini arayıp almanız çok saçma, indirim olmadığı sürece tercih etmem ben ama yine de size kalmış bir durum.
  5. Peganeo

Dün arayamadığım için bugün aramak zorunda kaldım. Müşteri hizmetlerini aradığımda takip numarası için "yollanmıyor zaten, isterseniz size buradan söyleyebilirim" dedi. Ancak o şekilde kargo takip numarasını alabildim. Normalde mailde size iletilecek diyordu, çok garip bir firma.
  6. Peganeo

Teşekkürler hocam 👍🏽
  7. Peganeo

Okulda olduğum için arayamadım, birazdan evde olacağım. O zaman arayacağım.
  8. Peganeo

Büyük ihtimal öyle fakat "Tamamlandı" olarak gözükmesi pek hoşuma gitmedi. Hazırlanıyor yazıyordu ilk, acaba hazırlanması mı bitti?
  9. Peganeo

Tamamlandı olarak gözüküyor, 4 gün geçmesine rağmen ne mailime, ne de telefonuma takip kodu gelmedi. Mailimde yollanacağı yazıyordu. Mail ve Instagram üzerinden iletişime geçmeye çalışıyorum kimse ile iletişime geçemiyorum. Ne yapabilirim?
  10. Peganeo

Çözüldü✓ Itopya sipariş takibi yapamıyorum

3-4 gün içerisinde geldi ben aynı şehirde değilim.
  11. Peganeo

PC temizliği için kompresör önerisi

Ionic saç kurutma makineleri statik elektiriği nötr yapar. O özelliğe sahip olan bir saç kurutma makinesi kullanabilirsiniz.
  12. Peganeo

Teşekkürler, tekrar kontrol ettiğimde kargoya verildiğini görüyorum.
  13. Peganeo

Dün aldığım ürün bugün kargoya verilmiş olarak gözüküyor ve "Siparişim Nerede?" e girdiğim zaman "nettracktest" diye bir siteye yönlendiriyor ve "Bu gönderi numarası için kargo detayına ulaşılamamıştır, tekrar deneyiniz." diyor bana. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum normalde UPS i açması...
  14. Peganeo

Yardım Kargom iade olur mu?

Teşekkürler.
  15. Peganeo

Kargomun olduğu şubeyi mi arıyayım yoksa müşteri hizmetlerini mi?
  16. Peganeo

Cuma günü kargom geldi ve dağıtıma çıktı fakat evde kimse olmadığı için alamadık. Cumartesi günü resmi tatil olduğu için yine alamadım, bugün de çalışmıyorlar. Pazartesi 4-5 gibi gidip alacağım, kargom iade olur mu? Şirket: Sürat Kargo
  17. Peganeo

🔥İndirim Yanımda Uygulaması - Çevir Kazan!

Her Şey Yanımda'da 100 TL üzeri alışverişte 20TL indirim geldi. 100TL lik kod alırsınız 80TL ödersiniz. Kullanmak isteyen kullanabilir.
  18. Peganeo

Yardım AGT, kargoyu şubeden alabilir miyim?

Teşekkür ederim.
  19. Peganeo

Şuan teslimat da gözüküyor Amazon üzerinde. Eğer ses soluk çıkmazsa telefon ile arayacağım.
  20. Peganeo

Sorun şurada kodu girince Gönderi Bulunamadı! diyor. Şikayet oluşturdum fakat istediğim yanıtı alamadım. AGT pek iyi değil kargo konusunda neden Amazon'un çalıştığını anlamıyorum.
Top Bottom