Arama sonuçları: *

1. Pew Pew

Amazon Müşteri Hizmetleri Rezilliği.

Saçma bir talep. Bakkal dükkanı değil ki bu istediğin gibi paketlesinler. Kaç tane deposu var kim bilir. E-postaya yanıt gelene kadar zaten kargoya verilmiş olur. Canlı sohbete bağlanmak en iyisi. Başka satıcılar kullanılmış ürün gönderip tüketiciye kitlemeye çalışıyor, amazon açtığın ürünü...
  2. Pew Pew

Sizce Bu Amazon Satıcısına Güvenebilir Miyim?

Kargo ücreti için böyle bir çözüm bulmuş olabilir. Eski ürün zaten sizdeyse deneyin en kötü iade edersiniz
  3. Pew Pew

Instagram üzerinden vp satanlar?

Çalıntı kredi kartıyla alınmış VP ler olabilir
  4. Pew Pew

Newslink beni arıyor

Satıcıya söylediyseniz ille de göndericem diyorsa gönderir kargoyu teslim almazsın geri döner. Başka bir şey yapmana gerek yok
  5. Pew Pew

Newslink beni arıyor

Üzümü yiyin bağını sormayın alın hocam bilgisayarı parası ödenmişse :kekw:
  6. Pew Pew

Yardım Yüzümde ağda yanığı oldu yardım

Nemli tutmak iyi olacaktır diye düşünüyorum
  7. Pew Pew

VATAN BİLGİSAYAR SORUNLU ALIŞVERİŞ

Aynen hocam kargoda olmuştur. Aşkım, vites kolu gel sen benim bir yerime dey olayındaki gibi :kekw:
  8. Pew Pew

VATAN BİLGİSAYAR SORUNLU ALIŞVERİŞ

Adam 0 parası vermiş haklı olarak 0 ürün almak istiyor hala adama yüklenenler var şaka gibi
  9. Pew Pew

Yardım Akıllı Ampül Önerisi lazım

Evet memur bey bu arkadaştı :ROFLMAO:
  10. Pew Pew

Koskoca A101'in vade farksız taksit yapamaması

Terbiyesizlik yapma! Ben kart kalkacak dedin diye bir şey demedim. Önce okuduğunu anla. Kart fiyatı farklı, nakit fiyatı farklı olması ihtimalini gerçekçi bulmadığımı yazdım bu ihtimal yerine nakit kalkacak artık deseydiniz daha gerçekçi olurdu diye fikrimi belirttim. Anlamadığınızı düşündüğüm...
  11. Pew Pew

Herkesi kart kullandırmaya çalışılan bir ortamda yukarıda yazdığınıza gerçekten inanmanız komik :ROFLMAO: Benim yazdığınızı anlamadığımı sanmanız daha da komik :kekw::kekw::kekw:
  12. Pew Pew

Böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. Yakında nakit kalkacak sadece kart olacak deseniz daha gerçekçi olurdu :ROFLMAO:
  13. Pew Pew

arkadaşlar bu site gerçek puma sitesimi

Sahte gibi ama güzel yapmışlar. Birkaç ayakkabı baktım bütün bedenler stokta outlet mağazasında ne hikmetse. Ama mail sallayarak giriş yapamadım orası biraz ilginç.
  14. Pew Pew

MediaMarkt Mağaza stok durumu

Niye gitmişken çalışana sormadın ki ?O mağazaya telefon açarakta bilgi alabilirsin.
  15. Pew Pew

Çözüldü✓ getir yemek ücret almadı ???

Üstüne birde tatlı söyle :ROFLMAO:
  16. Pew Pew

HOPİ hesabım askıya alınmış

O konuyu görmüştüm yetişememiştim bir kaç dakikayla
  17. Pew Pew

Yardım Trendyol Satıcı Hesapları Ele Geçirilmiş Durumda !!!!

Geçmiş olsun. Hesabınızı nasıl ele geçiriyorlar ? Sizin dikkatsizliğiniz yüzünden mi Trendyol kaynaklı mı ?
  18. Pew Pew

N11 satıcısı bozuk ürünü iade kabul etmiyor.

Genelde servisler çok uzun sürmüyor hele ki sizin olduğunuz şehirde servisi varsa kendiniz götürüp bazen aynı gün bile alabiliyorsunuz fakat beklemek yine de can sıkıcı
  19. Pew Pew

N11 satıcısı bozuk ürünü iade kabul etmiyor.

Keşke güvenilir satıcıları tercih etseydiniz
Top Bottom