Arama sonuçları: *

1. P

Param güvende sorunu

Bir atasözü derki param güvende ile satacak kadar zengin değilim
  2. P

Hazır sistem için site önerisi

Elden alacaksınız hocam o zaman yapacak bir şey yok
  3. P

Hazır sistem için site önerisi

Öncelikle sıkıntı çıkartmayacak site yok. Mükemmel kargolama yapar fakat kargocu top gibi oynarsa yine zarar görür. Bu zararı tutanakla kanıtlamazsan üstüne kalma ihtimali daha yüksek olur. Sıralamam benim şöyle, Vatan itopya (monitör mouse vs aldım sıkıntı çıkmadı ) Gamagaraj (sistem aldım...
  4. P

Yardım Samsung Televizyon Değişim Ve Mağduriyet

Tamir edecekler ve 10.300 mü üste verecekler anlamadım ne zamandır böyle bir sistem var. Yenisiyle değişim derim tv kolay kolay değiştirilmiyor. Seneye zaten üstüne 10 bin koyar
  5. P

Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

Siz bilirsiniz hocam ben en kestirme ve garanti yolu söyledim. Thh ye de gitseniz işin sonunda yeni kartta alsanız tekrar aynı sorunu yaşamanız çok olası. Ben olsam, bölgeme en yakın ikinci el kart satan birini bulup cüzi bir ücret verip gelip beraber kasada test ederdim. Bu süreçler parasal...
  6. P

Geçici bir kart bulamazmısınız. Bunu bir deneyin yani tam olarak problem nedir. Kablodan bile çıkabilir.
  7. P

Nasıl 3 kez arızalı ekran kartı geliyor. Bunun olma ihtimali sıfıra yakın. Kötü niyetli düşünürsek firma her seferinde arızalı kart göndermiş. Peki sisteminizde başka bir problem olması ihtimaline karşı başka bir ekran kartı ile deneme yaptınız mı?
  8. P

Çözüldü✓ Wraith yanlış adres yazdım

Wraith ile iletişime geçtiniz mi. Hiçbir dönüş alamazsanız telefon numaranız doğru ise ve daha önce kargonun sisteminde kayıtlı iseniz bir ihtimalle sizi arayıp adres teyiti isteyebilirler. En kötü geri gider
  9. P

Sahibinden param güvende satıcı için güvenlimi

Verme sakın kargoya. İstediğini yap istediğin resmi videoyu koy ne yaparsan yap alıcı kötü niyetli ile hiçbir şey yapamazsın. Kargo geri gelse içinde alakasız bir şey çıksa dahi yolun savcılığa düşecek yıllarca uğraşıcan.
  10. P

İnce Hesap REZİLLİĞİ

O ne demek ya. Kutusu açılmamış dahi olsa servise göndeririz. Servis ne yapacak 🤣 Bu kadar da karaktersizlik olmaz. Biz piyasada vatan teknosa gibi firmalar tekelleşmesin diye diretirken incehesap snrjı gibi firmalar kanunları yok sayıyor. Müşteri dişli çıkarsa hakkını alıyor. Aşırı tepki...
  11. P

Yardım Casper'dan Dava Yedim

İşte hiç kimseye faydası olmayacak, yurt dışında hiç başarı yakalayamayacak amacı sadece yerli insanın milli duygusunu sömürmek olan bir marka daha Üst düzey yöneticiler ceo lar yönetim kurulları vs milyonların havada uçuştuğu Tv reklamlarının saniyesine milyonlar veren marka bu fiyatlar için...
  12. P

Dolandırıldım hemde yasal yoldan! :D Sarı site

Mahkeme devam ediyormuş başka ne yapılması gerekiyor ki
  13. P

Öneri İnternet üzerinden mouse aldım, Ram yolladılar?

Pckolik müşteri hizmetlerini arayın hepsi burada ile ilgilenen kişiyi bağlasınlar. Tekrar kargoya verirler
  14. P

🔥İndirim KİDSMOV GAMEFLEX 2.0 EL KONSOLU DOLANDIRICI OLABİLİR AMA BİR BAKIN

Üç ürün var üçünde de 1896 yorum var. Ben ikna oldum 😃
  15. P

Dolandırıldık , yardım edin

Piyasa fiyatından uygundur büyük ihtimalle tekrar geçmiş olsun
  16. P

Dolandırıldık , yardım edin

Konunun dolap ile bir ilgisi yok fake siteden alışveriş yapılmış Savcılığa tüm deliller iban dekont konuşmalar ne varsa dilekçeye ekleyin başka çözümü yok
  17. P

🔥İndirim ModArt PC 38.999 TL "F/P" 4070-13400F Sistem

Para bitti artık Şu vatana rakip olarak çıkan sitelerin tümü şuan vatanın tozunu yutuyor.
  18. P

Öneri Amazon hane sınırı sipariş iptalleri hk.

Bunlar değil, daha önce sürekli aynı şeyi sipariş vermişsiniz peşinden hesabınızı incelemeye almışlar.
  19. P

Öneri Amazon hane sınırı sipariş iptalleri hk.

neyi sürekli sipariş veriyorsunuz
  20. P

Öneri SAHİBİNDEN PARAM GÜVENDE İLE DOLANDIRILIYORUM

Başından daha önce böyle bir olay geçmiş biri olarak altın değerindeki tavsiyeyi söylüyorum. Sahibinden ile münakaşayı bırak. Onlar her zaman dolandırıcı tarafında oluyorlar. Sahibinden hesabında alıcının adresi vs herşeyi mevcut. Bir dilekçe örneği alıyorsun. Herşeyi ne uzun ne kısa baştan...
Top Bottom