Arama sonuçları: *

1. Pişmaniye

🔥İndirim Steelseries arctis 7x+ Wireless 3999TL

X xbox P ps Düz pc ancak 3ü de pc de aktif merak etme alabilirsin
  2. Pişmaniye

Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

İsterse almazsan kendimi keserim desin almak zorunda değilsin engelle geç
  3. Pişmaniye

🔥İndirim Okey Klasik 20'li Ekonomik Paket (99 ₺)

Bunlar küçük gelir 5XL falan yok mu?
  4. Pişmaniye

Fiyat Performans Parfüm Önerisi

Evet MAD cidden tam F/P.
  5. Pişmaniye

Abdullah abimi dinledim: Lenovo Monitörü Aldım

Allah ne istiyorsanız nasip etsin kardeşlerim. Hayırlı olsun bende 2 ay evvel Asus VQ249Q1A aldım haşa cennete girmiş gibi oldum.
  6. Pişmaniye

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

kardeşim biz geberip gidip cezamızı sevabımızı çekerken o dünyada göreceğiz gerçekleri. A pardon sağcılar beynini kullanıp hayatımıza koduğu için onların ceza çekişini evet.
  7. Pişmaniye

Biz solcuyuz kardeş din vatan namaz diyip hizbullahcılara oy vermedik. 1698534906 4 Senelik lise hayatımda 1 kez kafeye gidemedim sen düşün. Bu enayilere bi halt anlatamayız ta ki geberip öbür dünya da gerçekleri görene kadar.
  8. Pişmaniye

kudurma la ingiliz kölesi seni filistinde 1bne israil de sende atanın izinden gidicen olum tayyibin değil
  9. Pişmaniye

Sen TÜRKSEN filistini israili yok ikiside düşmanın ikiside bir birinden beter kendinizi kandırmayın be olm
  10. Pişmaniye

Vantilatör önerisi ne alınır

https://www.trendyol.com/kiwi/kiwi-standli-vantilator-p-717604303/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=152102
  11. Pişmaniye

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

İŞTE BU ***** AKP LİLER YÜZÜNDEN YİNE
  12. Pişmaniye

Kanka artık akp li de olsan chp li de olsan ülkenin kötü olduğu değişmez yapacğaımız tek şey 28 deki seçimi beklemek :))
  13. Pişmaniye

Karıştıran tayyip işte sorun o din ile 21 senedir kekledi bu %52 yi bi kulağımızın arkası kaldı yani
  14. Pişmaniye

Tamam kanka ister türkçe ister arapça okunsun beni ilgilendiren dili değil amacıdır ülkede başka sorun yok gibi sanki din tartışıyoruz *** sizin aileleri din ayağı altında iyi kekliyorlar sokarım cezasına şimdi
Top Bottom