Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Izyco ile ödemin avantajı nedir ?

şuan kampanya yok
  2. Polat Alengir

Aldığım kasanın bileşenleri farklı geldi?

dolandırmış seni
  3. Polat Alengir

Yardım MCC KODU NEDİR YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ?

bilmiyorum ki Trendyol müşteri hizmetlerine sordum dedi satıcıya sorun satıcıda adam gibi cevaplamıyor
  4. Polat Alengir

harbi ya mağaza ismini yazın gidip alışverişi yapalım bu ne kodla fln uğraşıyoruz
  5. Polat Alengir

maalesef 1763560465 mh nedir ? geçen cloud 3 2555 TL'ye düşmüştü alayım dedim satıcı Media Markt tı sordum satıcıya oto cevap yollamışlar.
  6. Polat Alengir

merhaba arkadaşlar Nkolay bankasına kayıt oldum kampanyalar kısmında ilk alışverişi özel 1000 TL iade var yani 1000 TL'lik bir ürün alırsam 1000 TL geri iade edilecek hesabıma ama bu alışverişte yapılacak yerlerin bazı sınırlamaları varmış yani mcc kodu diye bir şey veriyor bu kodların geçerli...
  7. Polat Alengir

Amazon Prime pazar günü kargo gelirmi?

bu arkadaşın aldığı mousepad değil
  8. Polat Alengir

Amazon Prime pazar günü kargo gelirmi?

her kargo değişiyor amazon normalde dhlye veriyor kolay gelsin getirmez bence bugün 1763285249 yetişmeyebiliyor benim sürat kargoda 3 ürünüm var dün dağıtıma çıkmıştı gelmedi mesaj atmışlar dağıtım yetişmedi diye sonraki iş gününde dağıtıma çıkacak yazıyordu bugün çıkmış yine dağıtıma
  9. Polat Alengir

🔥İndirim Logitech C270 Webcam 929 TL (2 EL)

720p/30fps bunu alacağınıza bu paraya ikinci el iphone 6s alın kamera yapın bende çıktığı seneden bellidir var o zamanlar toros parasına almıştık arada Omegleye falan giriyorum onunla karşıdakiler yayıncımısın falan diyor kamerayı öven baya çıkıyor.
  10. Polat Alengir

Amazon Siparişi Ödeme ve Kargo Sorunu

inşallah sorun çıkarmaz ben bile üzülüyorum başkalarının cihazlarında sorun çıkınca ama bir yandan bu fiyata 32 ram ve 1tb laptop bulman iyi bence 1763153483 h.o güle güle kullan inşallah
  11. Polat Alengir

Ödemede sorun yok gibi görünüyor. Bu arada bu fiyata 5050 laptop bulunmazmıydı acaba ? hp victusta hall sensor sorunu vs var diyorlardı. 1763151834 inşallah araştırıp almışsındır.
  12. Polat Alengir

amazonda siparişlerim kısmına girsene ödemeyi onaylamamış galiba senin ödeme yöntemini düzeltmen bekleniyor
  13. Polat Alengir

Cihazima koydugum fiyat pahali mi???

güzel fiyat dediklerin dışında sorun yoksa
  14. Polat Alengir

W75 iyi mi bu paraya daha iyisi var mı

şu paraya w75 alsana wraith
  15. Polat Alengir

Yardım NORTH BAYOU F80 YANLIŞ ÜRÜN GELDİ?

ürün aynı sadece etiket değişiyor hiçbir farkı yok kullan gitsin
  16. Polat Alengir

🔥İndirim Wraith Esports Kısmi ürünlerde minik indirimler.

açıklamada söylüyor şuan idarelik indirimler var yılbaşında sağlam indirim yapacaklar
  17. Polat Alengir

https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis w75 : 4000 TL şuana kadarki en düşük fiyat
  18. Polat Alengir

benim konuyu görmüşler herhalde.d açıklama videosu gelmiş
  19. Polat Alengir

vallahiya zaten trnin en kazanan markalarından birisi biraz indirimden bir şey olmaz gibi
Geri