Arama sonuçları: *

1. QCerberusQ

Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

hocam evinize kadar gelip test edip alıp birde iade etmeye çalışıyor siz firma değilsiniz ticaret yapıp anlaşmışsınız, artık iş işten geçti vermeyin engelleyin gitsin uğraşılmaz
  2. QCerberusQ

🔥İndirim Anker Soundcord life q10i

öyle değil kankam kafama baskı yapıyor kafam içe geçecek gibi 1700654103 üst kısmı aşırı ağrıtıyor
  3. QCerberusQ

🔥İndirim Anker Soundcord life q10i

aşırı kafa ağrıtıyor iade ettim tavsiye etmem
  4. QCerberusQ

Yardım Trendyol hesabıma giriş yapamıyorum

Bende de aynı şekilde dili Azerbaycan yapıp bakayım dedim sonra geri Türkceye aldim ve artık uygulamadan giremiyorum
  5. QCerberusQ

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

Türkistana sırt dönmüş kişiler filistin için bir yerlerini yırtıyor sözde milliyetçiler :D
  6. QCerberusQ

Gaming.gen.tr rezilliği

bende onu anlamadım kupon istemek ne alaka
  7. QCerberusQ

🚨 VERGİSİZ SATILACAK TELEFON LİSTESİ!

offf beee alayım oradan reeder 15 pro max plus ultra s
  8. QCerberusQ

🔥BU GECE BENZİNE ZAM GELİYOR!

100 tl olana kadar durmak yok KRİZ YOK KERİZ VAR
  9. QCerberusQ

🚌 İSTANBUL'DA TOPLU ULAŞIMA %51,5 ZAM GELDİ! 🔥

Az bile benzine daha zam gelecek
  10. QCerberusQ

🔥 MOTORİNE BİR ZAM DAHA GELİYOR!

Valla çok rahatlatıcı haberler ohhhhhhhhhhhhhhh
  11. QCerberusQ

🔥 AKARYAKITA YİNE ZAM GELİYOR! 🔥 (Allah sabır versin)

https://www.cnnturk.com/turkiye/gabarda-yeni-petrol-rezervi-kesfi-mevcut-kuyulardan-5-10-kat-buyuk Hahahahha bu pertol birilerinin içine fışkırdııı
  12. QCerberusQ

🔥 AKARYAKITA YİNE ZAM GELİYOR! 🔥 (Allah sabır versin)

Avrupada en ucuz biz kullanıyoruz OLMAZ BÖYLE eşitlemek lazım 50 tl olur inş Bizim AVRUPA insanından NE FARKIMIZ VAR
  13. QCerberusQ

Büyük AMAZON Rezilliği!

yaptıkları şey çok ayıp baştan savmışlar böyle saçmalık olmaz Amazonun yabancı mail adresine durumu inglizce belirterek tr de destek alamadım gibisinden mail atmayı deneyin hocam
  14. QCerberusQ

🔥YOK ARTIK! BENZİNE YİNE ZAM GELİYOR!🔥

kesinlikle avrupa fiyatlarına çekilip 55-60 tl olması gerek Bizim insanımızın avrupadaki insandan ne farkı var
  15. QCerberusQ

🔥YOK ARTIK! BENZİNE YİNE ZAM GELİYOR!🔥

sağ cepten sol cebeydi
  16. QCerberusQ

🔥 Motorine bu gece yine zam geliyor!

abijimm Turkiyee cenneeett
  17. QCerberusQ

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

tamam bende onu diyorum anladığım şekilde kuran okumak benim için en faydalısı. İngilizceyi boş okumak okuduğunu anlamamak ingilizceyi bilmek olmuyorsa arapça da oyle sadece okuyup anlamamak bir şey kazandırmaz
  18. QCerberusQ

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

eee sonuç hiçbir yerde arapca okunması gerek falan yazmıyor arapça o topluma anlaşılsın diye gönderildiğini vurguluyor. Okuduğunu anlama da yok 1689511784 sen şimdi allah bilir müslümanlığı fakirlikte sanıyorsundur
Top Bottom