Arama sonuçları: *

1. Quepardo

Yardım Arkadaşlar sarı site de bi mağaza buldum güvenilir mi?

30 bin olan tr cihazı değil yd
  2. Quepardo

Amazon com tr satın alımı

prime aldım sırf aynı gün teslim olsun diye ve saat 18.00 dan önce sipariş alındı gece 2 gibi para aktarımı gerçekleşmiş müşteri hizmetlerinin dediğine göre para geç aktarıldığı için ürün de geç gelebiliyormuş en kısa sürede teslim edilecek demekten başka bir şey yapmıyor sağ olsunlar umarım...
  3. Quepardo

saat 22.00 a kadar teslim gözüküyor ama hala sipariş alındı da kaldı bu normal mi fikrin var mı
  4. Quepardo

Gidişini görmek acıtsa da geleni görmek sevindirecek umarım :D
  5. Quepardo

Evet arkadaşlar konuyu güncelliyorum sanal kart ile harcama yapınca olay düzeldi parayı da bu sabah çekmişler teşekkürler hepinize kulaklıkla ilgili deneyimlerimi de paylaşırım daha sonra
  6. Quepardo

teşekkürler ama normalde provizyona düşmesi için dediğin gibi hesabımdan ayrılması lazım para hala hesabımda baya gidip harcayabileceğim şekilde umarım siz haklısınızdır dokunmuyorum paraya sorun olmaması için yarın güncellerim konuyu
  7. Quepardo

enpara gibi şeyler kullanmıyorum şu sanal kart muhabbetinde hata vermedi ama bakalım parayı çekmesini bekliyorum
  8. Quepardo

ilk alışverişim evet yani yarın teslim olur o zaman hepinizin söylediği gibi umarım
  9. Quepardo

Anlayamadım hocam ? 1649184400 Teşekkürler arkadaşlar ürün bugün sipariş edersen yarın teslim olarak gözüküyor da aksamasın diye acele ediyordum
  10. Quepardo

Merhabalar ben corsair virtuoso kulaklığını amazon üzerinden satın almaya karar verdim Ancak garanti bankası 3d secure olmayan sitede en fazla 1000 tl harcayabilirsin yükseltemeyiz bunu dedi Ben de ing ye parayı aktarıp oradan denedim orası böyle bir şey söylemedi ama gene de ödemeyi...
  11. Quepardo

güvenilir valorant point alma

tamamdır teşekkürler hepinize
  12. Quepardo

kabasakal hakkında yorum var mı peki hiç
  13. Quepardo

beyler bi kabasakalonline diye bir de vatangame diye iki site var ikisi de ucuza satıyo 1250 vp 51-52 tl falan kabasakalda BUZLUMUZLUSUT diye kod varmış %5 indirim sağlattı o da fiyatlar aynı yani güvenilir midir bunlar alınır mı
  14. Quepardo

İnce Hesap Gaming Gecesi Her Cuma Oluyor mu?

Her cuma akşam 22.00 da oluyor
  15. Quepardo

İncehesap 6 gündür para iademi yapmıyor :D

Dediğim gibi normalde de bu iadeler 2 hafta civarında sürüyor 1 haftadan erken yatanı hatta şanslı sayılır yani burada bilmeden hareket ettiğin için hata senin diyorum
  16. Quepardo

İncehesap 6 gündür para iademi yapmıyor :D

Zaten normalde de 2 hafta civarında sürer iadeler bunda garip bir olay yok kendi haklarını ve karşındakinin haklarını bilmemen senin hatan 1611511202 Benim de alışverişim oldu sıkıntısını görmediğim bir site düzgünce öğrenmeden dolandırıcı falan demen hiç hoş değil
  17. Quepardo

2. El satın alacağım sistem sizce nasıl

letgoyu baştan sona gez ben 7-8 saat aralıksız bakarak falan çok güzel sistemler bulmuştum gidebileceğin her yere bak bence 1610143924 ve sık sık bak paraya sıkışan biri denk gelirse çok iyi olur senin açından
  18. Quepardo

2. El satın alacağım sistem sizce nasıl

rx570+b450m-h+8gb ram + 500gb hdd+ofis kasası+420w psu ile 2700 e almıştık daha sonra kasa psu ve ssd eklemeleri yaptı arkadaş öyle karar ver gtx 950 benim gözümde alınacak bi kart değil artık
Top Bottom