Arama sonuçları: *

1. R32Mehdisi

Sizce Bu Amazon Satıcısına Güvenebilir Miyim?

Yok daha önce mikrofon bozuk çıkmıştı. Onu da iade ettim. Amazon yd dan almıştım. Tüm ücret tamamen iade oluyor. 1718809657 Büyük ihtimalle kargo ve vergiden dolayı böyle yaptılar. En başta adres istediler. Kendileri yollayacaktı sanırım. Türkiye olduğunu söyleyince amazondan al demeye...
  2. R32Mehdisi

Sizce Bu Amazon Satıcısına Güvenebilir Miyim?

Yaklaşık 1 hafta önce nuroum 15afl webcam aldım. Daha doğrusu hediye geldi. Webcamde birkaç problem vardı. Kanıtıyla mail attım markaya. Amazon'dan aynı ürünü alırsam iade yapacaklarını söylediler. Sonuçta Amazon aracı ve gönderende Amazon. Sizce güvenmeli miyim? Gülen yüz bırakıyor son ikidir...
  3. R32Mehdisi

Sahibinden.comda Deniz B. adlı kullanıcı güvenilir mi? Tanıyan varmı?

Nereden bilelim kardeş? 1718661035 Hangi laptobu alıcan bilmiyorum ama kazık gibi geldi fiyatlar. 3050 için sıfırını alabiliyorsun o fiyata. Bilgisayarcı gibi bir şey sanırım. Ben olsam almam buradan.
  4. R32Mehdisi

Çözüldü✓ itopya.com rezaletliği

Shsbshshvs rezilliğe bak bir monitörü 4 ayda değiştirmişler
  5. R32Mehdisi

Nays Babalar Günü Kampanyası Sadece Giyimde Mi Geçerli?

Sonda ayrıyetten giyim yazınca kafamı karıştırdı teşekkürler.
  6. R32Mehdisi

Nays Babalar Günü Kampanyası Sadece Giyimde Mi Geçerli?

Nays Babalar Günü Kampanyası Sadece Giyimde Mi Geçerli? 1718460115 Kampanya bu.
  7. R32Mehdisi

Çözüldü✓ Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB 16.994 TL

Çok indirim olacağını zannetmiyorum ben. İthalatçı garantili olanlar zaten ucuz oluyor. Yurt dışından getirenler 15'e falan satıyor zaten. Normalde 11k mı ne zaten yurt dışı fiyatı.
  8. R32Mehdisi

Hepsiburada da Sahte Kingston USB !

Hepsiburada aracılık yapacaksa düzgün yapmalı. Onlarca şikayet var. Daha geçen gün bir kere daha şikayet ettim. Satıcıya hiçbir şey olmadı. Oysa ki amazonda böyle bir şey olsaydı 2-3 şikayete o satıcının hesabı banlanırdı.
  9. R32Mehdisi

Hepsiburada da Sahte Kingston USB !

Aynen kesin toptancı ile alakalıdır : D 1717517233 Sadece usb de değil. Sattıkları çoğu ürün sahte ve bunu bilerek satmaya devam ediyorlar.
Top Bottom