Arama sonuçları: *

1. Railof

Malum stok sıkıntıları ve fiyatlar ortada ne zaman stoklar yenilenir

ETH kasmak için ekran kartı sistemi kuranların kàrı çok düşmeye başladı. ETH üretim zorluğu artmasından sebep amorti süreleri 10 aydan fazla bir süreye uzamaya başladı. 2022 sonunda ETH üretimimin tamamen durmasıda bunu etkiliyor olucak. Piyasadaki fiyatlar düşüp stoklar artmadığı sürece kolay...
  2. Railof

Yanlış kargo adı problemi

kargo şirketindeki çalışanlar kurallara katiyen uyuyorlarsa teslim etmeye bilirler.
  3. Railof

Çözüldü✓ Kargo takibi Sorunu (Hepsiburada)

Hepsiburada türkiyedeki kargo şirketlerinin sorunlarından sıyrılmak için kendi bireysel kargo firmasını kurma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor o sebepten ötürü daha yeni olan hepsiexpress sisteminde (Şuan bazı ürünler, bazı şehirler ve bazı bölgelerde geçerli) sorunlar olabiliyor. Tabi ürünün...
  4. Railof

Gamersarena güvenilir mi

epttavm ve hepsiburada gibi sitelerde satışları mevcut Güvenilir olup olmadığı hakkında net bir şey diyemem.
  5. Railof

İnce hesap kargolama yavaşlığı.

Bak güzel kardeşim İncehesap Kargolama Yavaşlığı diye konu açmışsın. Bu hitap şekli genele hitap ediyor, herkes için böyleymiş gibi bir algı yaratıyor ve firmayı kötülemeye giriyor. Ben böyle bir sorun yaşamadım cuma gece aldığım ürünü cumartesi sabah kargoya verdiler hatta. Bu yüzden açman...
  6. Railof

Sorun yaşıyorlar. Sorun yaşadıkları yerle irtibata geçip durumu dile getirmiyorlar, başka yerlerde bahsedip kötülüyorlar, sonrada kendilerini haklı sanıyorlar. Deli oluyorum.
  7. Railof

Siteye mesaj atıp durumu dile getirdinmi? Böyle bir şey yapmayıp buraya konu açıyorsan herhangi aklı bir tarafın yok yalnız. Yarın kargoya veriyoruz deseler veriyorlar. Ben herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar.
  8. Railof

Yardım Bu firmadan alışveriş yapan varmıdır, güvenlimidir?

Arayıp konuşayım bi bilgi almaya falan çalışayım fiyatlar uygun çünkü ön yargılı bakmak istemiyorum.
  9. Railof

şikayet varda herhangi bir şikayet, sitesinde de fazla ürün yok zaten. Yerel bir mağazanın internet sitesi büyük ihtimalle.
  10. Railof

Arkadaşlar internette dolanırken bu firmaya denk geldim sizce güvenlimidir? Fiyatlar gayet uygun bilgisayar fanı almayı düşünüyorum o sebeple sordum. Almak istediğim fanda bu sizce nasıl iyi mi? 3 tane alıcam. 1593604174 Birde bu fan var ama çok seslimi çalışıyor sizce egzoz fanı için düşünüyordum...
  11. Railof

Lenovo Yoga IdeaPad 13 - Satmak istesem ne kadar eder?

Capslock kapa lütfen :)
  12. Railof

PTT Kargo Saçmalığı

kargoyu yollayan firmanın internet sitesi varsa eğer kargom nerede bölümünde yazıyormu orayada bak.
  13. Railof

PTT Kargo Saçmalığı

Kargo koduyla sistemden tarattığında tahmini teslim tarihi yazması gerekiyor bi kontrol et istersen.
  14. Railof

PTT Kargo Saçmalığı

Arkadaşlar kargo şirketlerini aramaktan çekinmeyin arayın rahatsız edin, acil kargo kaydı oluşturun, kargom nerede diye sormak için arayın kontrol etsinler, kargoyu unuttularsa şikayet kaydı oluşturun, tahmini teslim süresini geçtiyse şikayet kaydı oluşturun acil kargo olarak belgelenmesini...
  15. Railof

İnceHesap dan Hazır Sistem Alanlar Varsa Veya Bilgisi Olan Bakabilirmi?

incehesap.com da hazır sistem aldığında böyle bir bilgilendirme metni çıkıyor zaten bunun bilincinde olmanı söylüyorlar ona göre alışveriş yap diyorlar. Aynı uyarı sepetinde hazır sistem varkende çıkıyor.
  16. Railof

n11 ürün aldım 1 haftaya gelmedi

benim gibi yap onlarca kez arayıp her seferinde acil kargo talimatı oluşturup şuana kadar herhangi bir işlem yapılmadığı için şikayet kaydı oluştur
Top Bottom