Arama sonuçları: *

1. Rally

6'lı priz lazım yardım

Merhaba arkadaşlar nalburdan 6'lı priz yaptırdım ama sanırım akım korumalı değil 3'ten fazla priz taktığım zaman klavyenin kaplaması metal oradan bile elektrik çarpıyor ne önerirsiniz bunu buldum...
  2. Rally

Mx6 8 gram mı- thermal grizzly aeronaut 7.8 grammı

Hocam işlemci değiştirdim hava soğutmadan sıvı soğutmaya geçtin 2 tane ekran kartı aldım ikinci el onlara macun yetiştirme derken bayağı bayağı bir kullandım 1729720913 ☺
  3. Rally

Kalsın kenarda hocam 100 lira indirim var zaten 1729719917 MX 6 aldım 1729719985 Noctua 10 gram bana bir buçuk yıl anca yetti
  4. Rally

Anladım yıllardır bu tür işlemler yaparım ama içeriğini hiç bilmiyorum teşekkürler aydınlattığın için
  5. Rally

Sert ve sürülmesi zor diyorlar ilerde kurumaz mı acaba
  6. Rally

Son günlerde çok işlemci sök tak yaptım elimdeki noctua macun bitti ve birkaç işlemim daha var birkaç bilgisayar için n11 de 100 TL kupon num var bu 2 sinden hangisi tercih edilmeli
  7. Rally

Kaliteli cüzdan önerisi

Aliexpress'te deri cüzdanlara bak çok kaliteli oluyor ve ilk alışverişte indirimde yapabiliyor yani 200-300 liraya vergi hariç düzgün deri bir cüzdan bulabilirsin
  8. Rally

QP Bilişim Ayıplı Ürün (Çözüldü)

Ben de lian li kasa almıştım ön tarafındaki argbler yanmıyor ama kasa sanırım açılmış tekrar kapatılmış bir daha uğraşmadım sanırım iadeli ürünleri tekrar paketleyip satıyorlar
  9. Rally

QP Bilişim Ayıplı Ürün (Çözüldü)

Yasal olarak 15 gün içinde sorgusuz iade edebilirsin
  10. Rally

max 2500tl tıraş makinesi önerisi

Hiç şüphen olmasın ben bundan önceki modelini 7-8 yıl kullandım pili eskimişti pili'nin kendim değiştirdim kullanmaya da devam ediyorum bu da ayrıyetten yelekte duruyor
  11. Rally

tek kötü yanı standı yok başlıkları bir keseye koyarsın olmassa
  12. Rally

hayırlı olsun
  13. Rally

Hocam şu an amazon'da en ucuz Media markt'ta vatan'da 2500 bu fırsatı kaçırma bence yıllardır kullanırsın
  14. Rally

Hocam 7 yıldır Philips kullanıyorum 15 yıldır kendi saçımı kendim kesiyorum bu modelin de satın aldım çünkü ayarlanabilir sıfırdan 20'ye kadar başlıkları var aldım yedekte de duruyor eskisini halen daha kullanıyorum tabii ki de tavsiye ederim
  15. Rally

https://www.amazon.com.tr/Philips-MG7950-15-Arada-Kullan%C4%B1m/dp/B0CG6TB95V?th=1
  16. Rally

İnci hesap Xbox wireless kontrol

İnce hesapta 100 adet stok var sanırım 2100 liradan verecek kaçırmayın
  17. Rally

İnce Hesap Xbox Wireless Kontrol Gaming Gecesinde

hayırlı olsun
  18. Rally

malesef hiçbirşery cıkmıyor pil harici yalnız bluetootla 4 taneye kadar baglantı yapabiliyorsun
  19. Rally

direk amazon germayn
Geri