Merhaba arkadaşlar nalburdan 6'lı priz yaptırdım ama sanırım akım korumalı değil 3'ten fazla priz taktığım zaman klavyenin kaplaması metal oradan bile elektrik çarpıyor ne önerirsiniz bunu buldum...
Hocam işlemci değiştirdim hava soğutmadan sıvı soğutmaya geçtin 2 tane ekran kartı aldım ikinci el onlara macun yetiştirme derken bayağı bayağı bir kullandım
1729720913
☺
Son günlerde çok işlemci sök tak yaptım elimdeki noctua macun bitti ve birkaç işlemim daha var birkaç bilgisayar için n11 de 100 TL kupon num var bu 2 sinden hangisi tercih edilmeli
Aliexpress'te deri cüzdanlara bak çok kaliteli oluyor ve ilk alışverişte indirimde yapabiliyor yani 200-300 liraya vergi hariç düzgün deri bir cüzdan bulabilirsin
Ben de lian li kasa almıştım ön tarafındaki argbler yanmıyor ama kasa sanırım açılmış tekrar kapatılmış bir daha uğraşmadım sanırım iadeli ürünleri tekrar paketleyip satıyorlar
Hiç şüphen olmasın ben bundan önceki modelini 7-8 yıl kullandım pili eskimişti pili'nin kendim değiştirdim kullanmaya da devam ediyorum bu da ayrıyetten yelekte duruyor
Hocam 7 yıldır Philips kullanıyorum 15 yıldır kendi saçımı kendim kesiyorum bu modelin de satın aldım çünkü ayarlanabilir sıfırdan 20'ye kadar başlıkları var aldım yedekte de duruyor eskisini halen daha kullanıyorum tabii ki de tavsiye ederim