Arama sonuçları: *

1. Redmental

İtopya değişim yaparmı?

Anlattığınız haricinde bir durum yoksa kesin yaparlar, yapmak zorundalar.
  2. Redmental

En sevdiğiniz Alışveriş platformu hangisi?

Bir arkadaşımın da başına aynı şey geldi geçen haftalarda ona da iade yapmışlar. Her üründe geçerli değildir tabii ki. Gıda ürünleri biraz daha hassas oluyor.
  3. Redmental

İnstagram Butiği (Nomarc)

Hiçbir instagram butiğinden alışveriş yapmanızı tavsiye etmem.
  4. Redmental

En sevdiğiniz Alışveriş platformu hangisi?

Amazon > all. Geçen bir koli redbull almıştım ama gelirken kargocu düşürmüş sanırım 2 tanesi patlak geldi. Hemen müşteri hizmetlerine yazdım, "iade etmem gerekiyor mu, fotoğraf atmamı ister misiniz ?" diye sorduğumda gerek yok diyip hesabıma 1 kolinin para iadesini yaptılar. Hiçbir Türk...
  5. Redmental

İnternetten alışveriş yapılır mı ?

Teknorya hakkında fazla şikayet var, tavsiye etmiyorum. Teknosa'dan alabilirsin. Bilinmedik satıcılardan alırsan belki üründe bir problem olmaz ama sonrasında garanti, iade veya değişim sürecinde çok sıkıntı yaratabilirler.
  6. Redmental

Milka çikolatalar geldi

Nereden aldınız hocam, konu nedir ?
  7. Redmental

Öneri Yeni Bir Şirket Kurmak

Bilgilendirme için teşekkürler.
  8. Redmental

İhtiyacımız var ancak o alana ben bakmıyorum, sanırım değerlendirmeler farklı platformlar üzerinden gerçekleştiriliyor. Yine de ilginiz için teşekkürler size haber vereceğim. 1664229186 Yurtdışı ithalatına girmek istiyoruz aslında ama onun hakkında fazla bilgi edinemedik. Nedir bu yurt dışı...
  9. Redmental

Merhabalar ! Yaklaşık 3 aydır bilgisayar, donanım ürünleri sektörü dışında iş yapabilecek ve bizim de hakim olduğumuz bir sektör aradık fakat bulamadık. Biz de en sonunda bu sektöre girmeye karar verdik. Ancak aklımıza birkaç soru işareti var. Bu sorular hakkındaki bilgilerinizi paylaşmanızı...
  10. Redmental

BİLGİSAYARIMI NE KADARA SATABİLİRİM.

Pazarlıksız 15K, 16K arası.
  11. Redmental

PreHesap Güvenilir mi

Daha önce duymadım.
  12. Redmental

Öneri Sakal için tıraş makinesi lazım

Ben de konuyu takipteyim.
  13. Redmental

Çözüldü✓ Lise için çanta tavsiyeleri

Zamanında 100 liraya aldığım Nike sırt çantası hala sapasağlam ve şuan 560 lira olmuş. Buna sebep olanlar gün yüzü görmesin.
  14. Redmental

Yardım Hepsiburada ilk siparişe özel indirim nasıl kullanılır?

Kartının farklı olması lazım.
  15. Redmental

Yurtiçi kargo sitesi çöktümü

Evet.
  16. Redmental

🔥İndirim Bershka Sweatshirt 55-90₺

Bu tür butikleri önermiyorum. Deneyimlemiş biri olarak söylüyorum bunu.
  17. Redmental

🔥İndirim Bershka Sweatshirt 55-90₺

Bunlara para vermeyin, çöpe atın daha iyi.
  18. Redmental

Çözüldü✓ Bizde Hesaplı - N11 Güvenlir Mi?

BizdeHesapli.com üzerinden aynı kasayı aldım 800 TL vererek ve hiçbir sorun yaşamadım. Güvenilir. PSU kronik sorunlu model değil merak etme.
Top Bottom