Arama sonuçları: *

1. Reload

Ryzen 5 5600 + RTX 4060 Ti Bu fiyattan Satılır mı ?

22k alıcı bulmuş neden 20k versin 1734624926 Ben 0 vatandan aynı sistemi 21e aldım ama böyle bir sistem alıyorum desen yine 23 24 25 falan güzel fiyata vermişsin
  2. Reload

BAUHAUS güvenilir site midir?

Daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan var mı güvenilir bir sitemidir
  3. Reload

🔴 MARKET POŞETLERİNE ZAM GELİYOR! 🔥

Daha bi kaç gün önce her şey zamlandı bi poşetler hala 25 Kr dedim nazar değirdim
  4. Reload

🔴 MARKET POŞETLERİNE ZAM GELİYOR! 🔥

Bence de tepkisiz kalınacak
  5. Reload

18 bin tl bütçe ile sistem önerisi yapabilir misiniz?

Yani çok grafik odaklı oyun oynamayacağımı düşünüyorum zaten yüksek grafikleri olan oyunlara para verebilecek durumum da yok genelde ücretsiz oyunlar olacak lol cs gibi hani fps oyunlarında 80 90 fps üstü muhtemelen kafi olur diye düşünüyorum ekran kartsız
  6. Reload

Malesef çok anlayamadım kusura bakmayın 1733983570 Yine fazla kargo ücreti için sıkı araştırma gerekiyor bu işler ya
  7. Reload

Darboğaz işlemcinin yetmemesi durumda yaşanmıyormu işlemci bu ekran kartına mı yetemeyecek o ekran kartına 5500 bile yeter 1733948960 Benim o kadar bilgim yok o yüzden foruma danışıyorum
  8. Reload

Rx6600 ile 7500f neden darboğaz yapsın ki ? 1733948262 Ya ikinizin sistemi de okey güzel sistemler 7500f olan sistem daha ileriye dönük ddr4 evet yine mantıklı ama aynı fiyata ddr4 mü ddr5 mi deseler ddr5 daha mantıklı gibi geldi açıkçası ve neden darboğaz olacak zaten parçalar 0 değil illaki...
  9. Reload

üşenmem 1733941796 teşekkürler bakacağım
  10. Reload

Dedim ya 0 2. El hiç fark etmez 1733934700 Üstte yazmıştım aslında 1733934744 Bi bakacağım itopya çarşamba indirimini bekledim geçen hafta 3050 li sistem 13500 tl idi geç gördüm yoksa alırdık
  11. Reload

İşte çıkamıyorum o bütçeye 18i zor bi araya getirebiliyorum
  12. Reload

18 bin maks bütçe var çok güçlü olmasına gerek yok toplama hazır 2. El her tavsiyeye açığım lol cs valo gibi oyunlar oynanacak genel olarak şimdiden teşekkür ederim
  13. Reload

Sarı site para güvende mantığı nedir

doğru diyorsun onay kodu ile alıyorsun 1733255819 kargoyu
  14. Reload

haaa sorunlu ürünler için iade garantisi gibi bir şey yani peki ürünün parasını gönderdim ama satıcı ürünü vermedi bu durumda ne oluyor ya da tam tersi satın alan ürünü alıyor ama almadım diyor o zaman ne oluyor 1733255677 bunun takibini sahibinden mi yapıyor
  15. Reload

sarı sitede param güvende olayları dönüyor bu nedir nasıl oluyor biz ürünü satın alıp sastıcı ürünü göndermezse ne oluyor bilen arkadaşlar açıklayabilir mi
  16. Reload

2. Elden bu sistem tahmini ne kadara alınır

17 bin tl ilanda da o yüzden danışmak istedim full set 17 bin çok uygun geldi
  17. Reload

2. Elden bu sistem tahmini ne kadara alınır

Böyle bi sistem var ikinci el de siz olsanız ne kadar verirsiniz
  18. Reload

20 BİN BÜTÇE PC ÖNERİSİ GEREKİYOR

Bi bakayım ona
  19. Reload

20 BİN BÜTÇE PC ÖNERİSİ GEREKİYOR

Sizce beklemeli miyim biraz daha vade farksız olması tercihen ama uygun fiyatlıysa taksitli fiyatı bile uygun olursa öyle de alabilirim 20 bin bütçe var 24 e kadar çıkarım tavsiyelerinize açığım iyi günler dilerim
  20. Reload

TAKSİT OLAYLARI NASIL OLUYOR BİLEN ANLATABİLİR Mİ?

Anladım adamlar da yapmak zorunda teşekkürler
Top Bottom