Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Aras kargo ne zaman teslim eder?

Hocam bizim burdada en hızli aras kargo, yurtiçi çok kötu burdada. digerleride guzel ama aras en iyisi samsunda
  2. RevenKalr

TPLİNK ub500 gecikme yapıyor.

Ben de kullaniyorum 1 2 yildir, arkada takili. Hiç gecikme sorunu yaşamadım kulakligimda
  3. RevenKalr

Saç Kurutma Makinesi Önerisi

Hocam ben geçen sene powertec tr901 almıştım, hem baya güçlü hem kaliteli. Saçım uzunken bile çok işime yarıyordu
  4. RevenKalr

Setupım ikinci elde ne kadar eder?

Tamamdır hocam
  5. RevenKalr

tek tek satmayı düşünmüyorum hocam, kullanıyorum çünkü pc yi anca kasayı sattıktan sonra olur
  6. RevenKalr

4 e de monitörü versem, üstüne 30 ekler 4070 li bi laptop alırım herhalde değil mi
  7. RevenKalr

Selam dostlar, elimdeki setupı çıkarıp 4070 li bi laptop düşünüyorum, üniversite için. Komple herşeyi vermeyi düşünüyorum. Özellikler: KASA: Ryzen 5 5600 Sapphire rx7600 8gb B450m s2h 250gb cs3030 m2 1tb hdd Hydro K 500w psu ripjaws v 8x2 16gb ram zalman dandik bi kasa. Ekipmanlar: G27C5...
  8. RevenKalr

1000 TL ye kadar çanta önerisi

Daha ucuzda olabilir, 500-600 e varsa daha iyi olur. 2 gözlü şık duran bir şey istiyorum, laptop tablet koyma yeride olursa güzel olur. Şimdiden teşekkürleer
  9. RevenKalr

Meta Quest 2 Mi Almalıyım Meta Quest 3 Mü ?

Quest 3 iyidir hocam
  10. RevenKalr

Meta Quest 2 Mi Almalıyım Meta Quest 3 Mü ?

metaquest 3 çok daha iyi, metaquest 2 de etrafı görme falan yok
  11. RevenKalr

Taksitliesya.com guvenilir mi?

https://www.taksitliesya.com/ Bu siteden vantilatör alıvam, fiyatıda uyhun, guvenilir mi bu site?
  12. RevenKalr

1000 TL bütçe Vantilatör önerisi

Bakicam ona 1721670253 Hocam valla ugrastirir bu😅 Normal vantilator istiyodum
  13. RevenKalr

Bwkliyorum hocam 1721516292 Hocam bizde bi tane var, milattan kalma ayaklari kirik ama işe yariyor valla
  14. RevenKalr

Denk gelmedim hocam
  15. RevenKalr

2 Tane alıcam, 1 tanesi için bütçem 1000 maksimum 1200TL. Daha uyguna varsa daha iyi olur tabi. Önerilerinizi bekliyorum, simdiden trsekkurler
  16. RevenKalr

Uygun Vantilatör önerisi

Arkadaslar cok pahali olmayan ama iş gorecek vantilator almak istiyorum, 2-3 tane alacagimdan ucuz olmasi onemli. Simdiden tesekkurler
  17. RevenKalr

Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

Hocam ailenizle konuşursanız onlar da hak verecektir, eve gelirse de dediğim gibi kapıyı açmayın direkt polise haber verin polis ilgilensin.
  18. RevenKalr

Gelen paraya da biraz ekleyip 4060ti lı sistem yapıştır hocam
  19. RevenKalr

İade alma, eve gelirse de polise haber ver. Kaba konuşmasa şans ver diyebilirdim ama böyle düdükler çok var, beni de sinir ediyorlar.
  20. RevenKalr

250 TL'ye kadar cüzdan önerisi.

Hocam çevremde bundan kullananlar var, çok da kaba değil aslında. Ya da benimkinin yanında bana öyle geliyor bilmiyorum
Top Bottom