Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Öneri Takas Yapmalımıyım 🤔🤔

Çoluk çocukla uğraşılmaz, sonrasında ne olacağıda belli olmaz. Ailesi iş açar bir şey olur
  2. RevenKalr

Öneri Takas Yapmalımıyım 🤔🤔

Yaaani, bataryalarıda satarsan sanırım kârdasın ama ben olsam 13 almazdım. 30k ya yurtdışı 15 pro falan bakardım
  3. RevenKalr

Bu site güvenilir mi? MARKOFİST

Aldım hocam teşekkürler, ben alırken 800 lira zam gelmeseydi iyiydi
  4. RevenKalr

https://www.fotoaksesuar.com/urun/dji-osmo-action-5-pro-standart-combo?ref=akakce&v=1.1.8 Hocam bu siteden aldım, güvenilir midir?
  5. RevenKalr

Teşekkürler hocam
  6. RevenKalr

https://www.markofist.com/urun/dji-osmo-action-5-pro-standart-combo-aksiyon-kamera?ref=akakce&v=1.28.3 Bu ürünü alıcam, en iyi taksit seçeneği burda. Güvenilir midir?
  7. RevenKalr

Öneri 4-5k motor Kask önerisi

LS2 yi sil, herkeste var diye arkadaşlarımda aldı, para vermeye değecek bir kask değil. HJC C70N öneririm, alabileceğin en iyilerindendir bu bütçede, fiyatı uçmasaydı exo 491 derdim.
  8. RevenKalr

🔥İndirim 25 Parça+Akülü Vidalama Seti 349₺🔥Kargo Bedava

Ben kalem şeklinde sanmıştım konuyu, öyle olsaydı alacaktımda matkap tarzındaymış
  9. RevenKalr

🔥İndirim 25 Parça+Akülü Vidalama Seti 349₺🔥Kargo Bedava

hocam sitenin linkini atabilir misiniz, playstore a atıyorr
  10. RevenKalr

Yardım Motor almak istiyorum yardıma ihtiyacım var.

125cc motor başlangıç için idealdir ama ilk 300-500km trafiğe girmenizi önermem. Önce bi Sürmeyi öğrenmeniz lazım 1745216130 A2 ehliyet demek oluyor hocam bu, yaşınız yetiyorsa direkt A ehliyetide alabilirsiniz
  11. RevenKalr

Aras kargo ne zaman teslim eder?

Hocam bizim burdada en hızli aras kargo, yurtiçi çok kötu burdada. digerleride guzel ama aras en iyisi samsunda
  12. RevenKalr

TPLİNK ub500 gecikme yapıyor.

Ben de kullaniyorum 1 2 yildir, arkada takili. Hiç gecikme sorunu yaşamadım kulakligimda
  13. RevenKalr

Saç Kurutma Makinesi Önerisi

Hocam ben geçen sene powertec tr901 almıştım, hem baya güçlü hem kaliteli. Saçım uzunken bile çok işime yarıyordu
  14. RevenKalr

Setupım ikinci elde ne kadar eder?

Tamamdır hocam
  15. RevenKalr

tek tek satmayı düşünmüyorum hocam, kullanıyorum çünkü pc yi anca kasayı sattıktan sonra olur
  16. RevenKalr

4 e de monitörü versem, üstüne 30 ekler 4070 li bi laptop alırım herhalde değil mi
  17. RevenKalr

Selam dostlar, elimdeki setupı çıkarıp 4070 li bi laptop düşünüyorum, üniversite için. Komple herşeyi vermeyi düşünüyorum. Özellikler: KASA: Ryzen 5 5600 Sapphire rx7600 8gb B450m s2h 250gb cs3030 m2 1tb hdd Hydro K 500w psu ripjaws v 8x2 16gb ram zalman dandik bi kasa. Ekipmanlar: G27C5...
  18. RevenKalr

1000 TL ye kadar çanta önerisi

Daha ucuzda olabilir, 500-600 e varsa daha iyi olur. 2 gözlü şık duran bir şey istiyorum, laptop tablet koyma yeride olursa güzel olur. Şimdiden teşekkürleer
  19. RevenKalr

Meta Quest 2 Mi Almalıyım Meta Quest 3 Mü ?

Quest 3 iyidir hocam
  20. RevenKalr

Meta Quest 2 Mi Almalıyım Meta Quest 3 Mü ?

metaquest 3 çok daha iyi, metaquest 2 de etrafı görme falan yok
Geri