Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

🔥İndirim 👉AMAZON DEPO SATIŞI BAŞLADI👈

Matkap veya ampul ihtiyacınız yoksa hiç girmeyin bile .d
  2. Ricciardo

🔥İndirim LENOVO L24E-40 23.8" 100Hz FreeSync 2.499TL

60hz den her türlü iyidir.
  3. Ricciardo

🔥İndirim LENOVO L24E-40 23.8" 100Hz FreeSync 2.499TL

2. monitör olmaya aday ama çerçevesi beyaz, siyah çerçeveyle pek şık durmaz muhtemelen. Bütçesi kısıtlı olanlar için kağıt üstünde iyi seçenek, model bazında bilgim yok.
  4. Ricciardo

🔥 Abdullah'ı sakin olmaya davet ediyoruz!

Dostum eleştirin varsa tabii söyle o ayrı mesele, benim bahsettiğim mesele yalan yanlış ve saygısız yorumlara sinirlenmesiydi. He dersen ki ben eleştirimi yapacağım al ekran görüntüsünü vs, aç konunu etiketle ya da mesaj at eleştirini kendisine yap onda sorun olacağını sanmıyorum. Ben de bi...
  5. Ricciardo

🔥 Abdullah'ı sakin olmaya davet ediyoruz!

Yine bir "eleştiri" geldi sandım, çok korkuyorum o konunun bidaha gelmesinden yapmayın şöyle şeyler :D
  6. Ricciardo

Çözüldü✓ Connect game güvenilir mi?(değilmiş)

Tekeri bozuluyor hocam. Bende de vardı bi yazı okurken aşağı kaymak istiyorum 2 aşağı 1 yukarı yapıyordu, oyunda tekerlek ile silah değiştirmek isteyince adamın karşısında bıçakla mal mal duruyordum falan .d Marka da sorunun farkında, garantiye yolladım direkt değiştiler, gelen fareyi başkasına...
  7. Ricciardo

Çözüldü✓ Connect game güvenilir mi?(değilmiş)

Hocam kronik sorunlu bir fare. Almayın aldırmayın. Darmoshark için forumdaki arkadaşlar genel olarak iyi konuşuyordu hocam alabilirsiniz veya konudaki arkadaşlara sorabilirsiniz deneyimlerini.
  8. Ricciardo

🔥İndirim Samsung Galaxy S23 (Samsung Türkiye) 26.999TL

Evet hocam daha yüksek olsa daha iyi olurdu kötü olmazdı ancak 8gb bence amiral gemisi telefonda olabilecek bir miktar. Ram kullanımı optimize edilmişse ve ramin hızı yüksekse benim için yeterli.
  9. Ricciardo

🔥İndirim Samsung Galaxy S23 (Samsung Türkiye) 26.999TL

Hardcore mobil oyunlarda takılmayacaksanız 8gb yeterli.
  10. Ricciardo

Juul mü yoksa Juul2 mi?

Tasarımı çok hoşuma gitti ve sanırım podlarını bulmak biraz daha rahat. Tasarımı şık, sorunsuz, podunu bulabileceğim önerileriniz varsa buyrun hocam siz yazın açıklayın ben de bakayım. Yine de juul vs juul2 hakkında bilginiz de varsa makbule geçer. Teşekkür ederim.
  11. Ricciardo

Juul mü yoksa Juul2 mi?

Arkadaşlar merhaba, bu ikisinden birini satın almayı düşünüyorum, şimdiye kadar hiç e-sigara kullanmadım. sadece puff tükettim ancak maliyeti çok yüksek oluyor. Ice aromalarını seviyorum ve Juul modelleri hoşuma gitti. İlk juul modelinde sanırım bir sızdırma sorunu varmış, bunun dışında iki...
  12. Ricciardo

amazondan 1 adet sipariş ettiğim üründen 6 tane geldi

Hocam öncelikle boş yapıyorsun gibi bir şekilde konuşman hoş değil, satıcı hakkı olanı senden geri istiyor, bence de geri göndermelisin. Kanunlarda da haksız zenginleşme diye bir şey var, sanıyorum bu o ona giriyor ancak hukuk uzmanı değilim kesin bilgi değil. Ben her türlü iade etmeni ve daha...
  13. Ricciardo

Öneri Gamepod + dongle lazım

https://amzn.eu/d/7MEBtnI Bunu kullanıyorum aynı gamepad ile, sorunsuz çalışıyor.
  14. Ricciardo

Sürat kargo ne yapıyor ?

Sistemde hata olmuş olabilir veya belki yanlış yönlendirme vs de olmuş olabilir. Müşteri hizmetlerini aramak en sağlıklısı, sıkıntı varsa da yoksa da öğrenirsin durumu.
  15. Ricciardo

🔥İndirim Kablosuz Oyun Kolu 299'TL

Ürünü eline geçen var mı? Ölü bölge testi yapma fırsatı olan varsa bilgi vermesi makbule geçer.
  16. Ricciardo

Yılbaşı İndirimleri Olucak mı?

Satıcı ile iletişime geçip iadeyi kabul etmeyip geri göndermesini isteyebilirsin, belki yeni sipariş gibi de geçebilir. Bence satıcı ile de görüş. Hepsiburada, Trendyol vs indirim yapabilir özel olarak klavye indirimi yapacak bir yer bilmiyorum.
  17. Ricciardo

Abdullah Hacıgül'den yarına manyak indirimler geliyor ! 🔥

Arkadaşlar elimde sirius m 16k dpi var ancak gözüm bi nzxt lifte ilişti, siriusun clickleri biraz sağ-sol oynama yapıyor canımı sıkıyor. Nzxt ne kadar olursa iyi fiyat olur, sizce iyi midir? Veya onun yerine bu paraya şu alınır diyebileceğiniz modeller var mı?
  18. Ricciardo

Yardım Getir'de cinsel sağlık ürünlerinde yaş soruluyor mu?

Kanka 18 yaş altıysan aras kargo getiriyor :D Şaka bi yana sıkıntı yok sormaz, hiç ilgilenmez dahi. Bildiğim kadarıyla bu ürünlerin satışında yaş sınırı da yok, umarım yanılmıyorumdur.
  19. Ricciardo

Yardım Beta Plus Teknoloji'den Monitör Alınır Mı?

Ben ghosting sıkıntısı için iadeye yolladım hiç sorun yapmadan iadeyi gerçekleştirdiler, sorun varsa ve siz de bir defada güzelce izah eder, ürünü düzgün gönderirseniz yormazlar muhtemelen, en azından benim deneyimim bu şekildeydi.
  20. Ricciardo

Öneri İtopya İndirimleri Nasıl

Arada iyi ürünler var knk. 6600 lü sistemler iyi, 2-3 iyi fiyatlı monitör de var. Her şey ateş etmiyor ama ihtiyacın olan şeyler denk geldiyse güzel indirim.
Top Bottom