Arama sonuçları: *

1. R

İncehesap gaming gecesi 15.09.2023

Merhaba, yarın akşam ki gaming gecesinde hangi ürünleri bekliyorsunuz? Bana gamepower warcry kasa veya Nzxt full camlı kasa, RX 6650 XT veya RX 7600 ve R5 5600 lazım. Büyük ihtimalle hepsi kampanyaya girmez ama uygun fiyata kampanyaya giren olursa alacağım.
  2. R

Teknoloji markası kurdum, site nasıl?

Geri dönüşleriniz doğrultusunda site de bir dizi değişiklik yaptım. https://htbte.com/
  3. R

Hocam Param merkez bankası onaylı ve Turkiye de bu işin öncülerinden. Güven konusunda bir çekinceniz olmasın.
  4. R

Hocam malesef logo tasarım aşamasında ufak bir dolandırılma yaşadım :) ucuz etin yahnisi diyelim. Logoyu kendim tasarladım. Biraz milliyetçi bir logo olmuş olabilir :) Zamanla revizeler olacaktır. Genelde hep kral taç'ı kullanırlar, ben imparatorluk kavuğu kullanmak istedim. Hilal e gelirsek...
  5. R

G Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Gerçekten kolay değil bu aşamaya gelmek 2 ayımı aldı. Bir çok anlaşma yaptım, muhasebeci tuttum. Site altyapısı İkas hazir tema kullanıyorum. Fakat tabi temayı kendimiz özelleştiriyoruz güncellemeler yapacağım. Marka ismini merak edenler için HTB...
  6. R

Nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum hocam ama her prosedürü eksiksiz yapmaya calıştım. Site ETBIS e kayıtlı, altyapı sağlayıcısı İKAS, ödeme altyapısı Param Pos, Aras Kargo anlaşmalı, vergi mükellefiyim, Marka tescil başvurusu patent kurumuna yapıldı. Kosgeb uygun desteği verirse mağaza açma...
  7. R

Merhaba, bir teknoloji markası kurdum. Site nasıl olmuş? Site: https://htbte.com/
  8. R

E-ticaret sitesine www ön eki nasıl eklenir

Nasıl yapabilirim hocam?
  9. R

E-ticaret sitesine www ön eki nasıl eklenir

Merhaba, bir e-ticaret sitesi kurdum. Godadyden .com ekini aldım. WWW ön ekini nasıl alabilirim? Ben site altyapısını İkas tan aldım. Aradığımda www eklemenin mümkün olmadığını söylediler. Bunu E ticaret siteme eklemenin bir yolu yok mu? www olmayan site uzantısı bir eksiklik midir?
  10. R

E-Ticaret yolu ile en çok satılan teknoloji ürünleri nelerdir?

Merhaba, şahıs teknoloji şirketinde e-ticaret yolu ile en fazla hangi urünleri satabilirim? Hangi ürünleri satmamı önerirsiniz? Sermayem çok fazla değil o yüzden ilk etapta uygun fiyatlı ürünler satmak istiyorum.
  11. R

Şahıs teknoloji şirketi için isim önerisi

Merhaba, yakında şahıs şirketi kuruluş işlemlerine başlayacağım. Sizden isim önerisi istiyorum. Adım ve soyadım'ın kısaltmaları olarak HTB Teknoloji ismini koymayı düşünüyorum. Ancak sizin fikirlerinize açığım. Kuracağım iş hakkında bilgi vermem gerekirse ilk etapta home ofis çalışarak...
Top Bottom