Arama sonuçları: *

1. SAKAL

Yardım Ürünü iade etmek zorundamıyım

nerden satın aldıysan orayla görüş satıcısı kimdi ? o adamlar derseler ki kullanabilirsiniz bizim hatamız olmuş sıkıntı yok için rahat olur devam edersin ama derseler ki yanlışlıkla gönderim saglamışız iade edin. sende durumu anlatırsın ve ilçeye gidiş geliş masrafım su kadar tutuyor bu...
  2. SAKAL

Yazıcı hangisini almalıyım ?

Kartuş çok pahalıya geliyor ve sayfa sayısıda az o yüzden tanklı yazıcı istiyorum ama öneri için teşekkürler.
  3. SAKAL

Yazıcı hangisini almalıyım ?

Selamun aleykum Yazıcı almak istiyorum ama tamam karar veremedim şu 2 yazıcı arasında kaldım aradaki fiyat farkı 1000 TL sizce Epsona o fiyatı vermeye değer mi ? yoksa Canon mu tercih etmeliyim ? Sizin yazıcı tavsiyeleriniz varsa onlarada açığım ama tanklı kartuş olursa sevinirim Wifi...
  4. SAKAL

Geri ödeme hakkında...

Selamun aleykum; Arkadaşlar bu geri ödeme tam olarak ne oluyor açıklayabilir misiniz ? Nasıl kullanılıyor ne işe yarıyor her şeyde kullanılıyor mu yoksa bazı markalar bazı ürünlerindemi yapıyor ? Nedir bu geri ödeme ve nasıl kullanıcaz ? Teşekkürler.
  5. SAKAL

2000 TL Bütçede En İyi Yazıcı Nedir?

Mürekkepli olanlar bence daha uzun gidiyor. Kartuş parası çok fazla ama mürekkeb öyle değil ona nazaran hemde bayağı gidiyor azalınca dolduruyorsun tankına
  6. SAKAL

2000 TL Bütçede En İyi Yazıcı Nedir?

Bir ara bunu kaydetmiştim bir bak istersen https://www.amazon.com.tr/Canon-G3415-Yaz%C4%B1c%C4%B1-Taray%C4%B1c%C4%B1-Fotokopi-Renkli-M%C3%BCrekkep/dp/B087Q6QBZX/ref=sr_1_1?keywords=canon+g3415&qid=1653859844&s=computers&sprefix=canon+g3415%2Ccomputers%2C104&sr=1-1
Top Bottom