Arama sonuçları: *

1. SECTOSS

Yeni Açtığım Giyim Mağazası

yok bende bılmedıgım ıcın sordum kotu bır nıyetım yok
  2. SECTOSS

Yeni Açtığım Giyim Mağazası

bu forumda reklam yapmak yasak degılmı ya?
  3. SECTOSS

Yardım telefon mu alayım pc mi

oyun oynayacaksan bu soruyu sormamış ol 15 pro dedıgın cıhaz 7500f ve 4070 ti dediğin cihazın yanına yaklaşamaz hatta bana gore 1050 ti sistemler bıle 15 pro dan daha ıyı zaten normalde telefon almaktada ıphone a karsıyımsdır sacma politikalarından işin özü oyun oynayacaksanız gozunuz kapalı...
  4. SECTOSS

Msı çekiliş kazandınız mesajları Dolandırıcı mı :)

bir çekilişe katılmadan durduk yere geldıyse dolandırıcılıktır
  5. SECTOSS

Sistemim ne kadar eder ?

3k eder etmez
  6. SECTOSS

REZİLLİK son internet alışverişim

konu anne ğöğüslerine gitmiş ağa hadi bakalım sonunda baba t... larına kadar gıdıcekmı konu :D
  7. SECTOSS

Yardım A101'den ALDIĞIM GOFRET KÜFLÜ ÇIKTI BEN BUNU NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM ?

kasıyerlerın genelı seyınde olmayan kasıyerlerdır yanı "bızene kardesım yemeseydın" deme ıhtımalıde yuksek malum turklerın cogu :d
  8. SECTOSS

Yardım A101'den ALDIĞIM GOFRET KÜFLÜ ÇIKTI BEN BUNU NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM ?

kanıtın kalmadı ağa ıade olunmaz dıye dusunuyorum
  9. SECTOSS

hangısı kargocuya geldı anlamına gelıyor

şube hemen yanımda zaten 2 dakıka yuruyup gelıcem sıkıntı yok
  10. SECTOSS

subeden alıcam eve gelmesı ıcın artı 3 gun daha beklemek lazımmıs beklemek ıstemıyorum dıye subeden alıcam
  11. SECTOSS

merhaba her ne kadar kargoya verıldı desede teslımat subesıde var anlamadım hangısınde kargoyu gıdıp alabılecegım anlamına gelıyor
  12. SECTOSS

Çözüldü✓ hepsipara yı böyle kullanabılırmıyım

sağol iyi forumlar dılıyorum
  13. SECTOSS

Çözüldü✓ hepsipara yı böyle kullanabılırmıyım

merhaba hepsipara yı sadece hepsıburada alısversındemı kullanabılırım yoksa oradakı parayı kartıma yatırıp baska sıtelerden alısverıs yapabılırmıyım
  14. SECTOSS

GameGaraj Sipariş Deneyimim ( R7 7700X - 4070Tİ)

Anladım hayırlı olsun hocam
  15. SECTOSS

Ben msi kötü demedim sogutucularının iyi olmadığını duydum dedim, ki marka iyi ise her cihazı iyi olacak diye bir şey yok
  16. SECTOSS

hayırlı olsun parçalar gayet uyumlu sadece bazı yerlerde msi soğutucularım kötü olduğundan bahsediliyordu sıkıntı olursa bence forumda konu açın
  17. SECTOSS

Gençer Gaming Hazır Sistem Stok Rezaleti

inventus tekrardan şahlansa beraber sistem yapsalar harbı guzel olur ınventus unutuldu fakat ıyı bır fırma
  18. SECTOSS

150 TL'ye alınabilecek teknolojik cihaz

onu al o zaman baska bısey aklıma gelmedı
  19. SECTOSS

Gençer Gaming Hazır Sistem Stok Rezaleti

bu konudan sonra inventusu özledim keske youtuberlarla anlasıp tekrar populer olsalar
Geri