Arama sonuçları: *

1. SEmrey

🟢 LPG'YE İNDİRİM GELİYOR!

Aklım almıyor. Bu terslikte bir iş var
  2. SEmrey

🔴 ALACAĞINIZI ALIN! BENZİNE FENA ZAM GELİYOR! 🔥

telegramda hangi coinleri kastınız
  3. SEmrey

Connect game güvenilir mi ?

Ürün olarak orijinal güvenilir. Ancak iş garantiye gelince maalesef, temudan alışveriş yapıyormuş gibi düşünebilirsiniz
  4. SEmrey

Sıfır ürün iade hakkında

Gerçekten hiç aklım almıyor. Adamlar göz göre göre yasaları çiğneyerek iade almıyoruz diyorlar. Ama ne bir ceza nede bi yaptırım var şaka gibi
  5. SEmrey

🔴 MARKET POŞETLERİNE ZAM GELİYOR! 🔥

Hocam bir kezde hayırlı bir habere vesile olun. Köprü yolu zamı,su zamı, poşet zamı. Artık bir sonrakini bile tahmin edemiyorum.
  6. SEmrey

Yılbaşı hediyesi olarak ne alabilirim ( önerilere açığım)

Sevdiği bi yazar varsa onun kitaplarından alabilirsin. Tabii bunun için arkadaşınla konuşman lazım şu yazarı sever misin? bu kitabı okudun mu?. Bundan dolayı'da hediye anlaşılır ama en azından win win olmuş olur.
  7. SEmrey

Yılbaşı hediyesi olarak ne alabilirim ( önerilere açığım)

Parfüm bana kalırsa biraz riskli olur, hangi tarz kokulardan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorsun ayrıca parfümde bulunan bazı maddelere alerjisi varsa, durduk yere başına iş alırsın. bence mantıklı olan atkı,bere,eldiven,kar küresi,kupa tarzı şeylere yönelmen bence daha sağlıklı.
  8. SEmrey

İtopya Müşteri Hizmetlerinin Ulaşılmaz Olması ve Yetersizliği

Burada senin zaten müşteri hizmetlerini bile aramana bile gerek yoktu bak burada cevap var. Yoğun Dönemler ve kampanya dönemleri dışında tavsiye sistemler 1-5 Gün diyor. Kasım ayından çıktık hazır sistemler havada uçuştu bazıları fasa fiso olsa'da buradan çıkarım yapabileceğini düşünürdüm. Yani...
  9. SEmrey

''Salı günü sabah 10-11 gibi itopyadan işlemci, ssd, ram değiştirdiğim ve işlemciye sıvı soğutucu eklediğim bir hazır sistem aldım. O gün sisteme baktığımda siparişiniz hazırlanıyor yazısı yazıyordu. O gün sipariş verdiğim için gayet normal karşıladım. Fakat perşembe olmasına rağmen hala...
  10. SEmrey

Ayrıca burada tam olarak müşteri hizmetlerin yetersizliği nedir? Adamlar düzgüncene cevap vermişler toplanıp eve getirilmesi için sipariş vermişsiniz. sonradan ben gelip alabilirim diyorsunuz? Kusura bakmada burada hata senin sipariş vermeden önce kaç gün içinde kargoya verilir gibi cevaplara...
  11. SEmrey

yok kral şirket bilgisayarım ondan öyle takılıyorum.
  12. SEmrey

Buradaki rezillik itopya'nın değil tamamen senin rezilliğindir. biraz fikir yüretebilseydin itopya'dan tahmini süreye bakabiliridin sen uğraşma diye ben ayağına getireyim.
  13. SEmrey

Dostum adamlar sadece senin sistemini kurmuyor. Belli bi sıraya almışlardır. zamanı gelince senin bilgisayarını toplayacaklar.
  14. SEmrey

Wraith de bildiğiniz indirim kodu varmı

SWAR Ve SWAR50 var. Swar olan yanlış hatırlamıyorsam %3 indirim veriyor. SWAR50 ise 50TL
  15. SEmrey

Trendyol iade kod süresi dolarsa

sırf seni raporlamak için oturumumu açtım.
  16. SEmrey

🔴 İSTANBUL ve İZMİR'DE SUYA ZAM GELDİ!

En azından süpriz olurdu
  17. SEmrey

🔴 İSTANBUL ve İZMİR'DE SUYA ZAM GELDİ!

Senin bu haberlerin beni bitiriyor
  18. SEmrey

Anakart aldım kutusu hasarlı geldi değişim yapılır mı?

Hocam bence en iyisini ve en mantıklısını yapmışsınız, ürünü test edip bide sıkıntılı çıksaydı çok baş ağrıtırdı.
  19. SEmrey

Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

Alma niye alıyorsun ki,belki içinden parça değiştirdi, illa evine filan gelecekse polise haber verebilirsin veya parayı ben harcadım dersin.
Top Bottom