Arama sonuçları: *

1. Sahin416

400TL Masa önerisi Yaparmısınız?

En aşşağıda adı yazıyor hocam temperli cam arkasında kalıyor
  2. Sahin416

Başka mağazaya ürün getirtme.

Umarım hocam
  3. Sahin416

Salıyı beklemek de istemiyorum diyebilirim hocamz müşteri hizmetlerine sorsam yardımcı olurlar mı ki
  4. Sahin416

Arkadaşlar herkese selamlar. İyi geceler. Ben cuma günü saat 17.30 civarı Mediamarkt'a gitttim ve s20+ aldım. Ancak telefon olmadığı için fatura kesildi ve Antalya'dan Kocaeli ilçesine ürün istediler. İzmit Ntcy mağazasından aldım. Antalya'dan Kocaeliye gelecek olan telefon yarın ulaşır mı ...
  5. Sahin416

O esnemeyi ek ayar yaptırarak giderbilirsiniz hocam
  6. Sahin416

Böyle ilanlarla insanları kandırmaya mı çalışıyorlar!

Hocam bu devirde 550 alınmaz anca cs falan oynarsın ayrıca 2 gb kartın kendine hayrı yoktur
  7. Sahin416

Çok tatlı ve kullanışlı
  8. Sahin416

Hocam uzunluk 125 Genişlik 60 Yükseklik 73 1620733251 Hocam açıkcası hazır masa isteyen insanlar çok uğraşmak istemiyorlar siz de düşünmüşsünüz elinize sağlık ama basit bir kağıt kalem çizimi ile kendi masasını çizip yaptırabilir 1620733319 Var hocam internette de coolermaster td500 mesh...
  9. Sahin416

Yok hocam estağfurullah sohbet sardı bizde bölmeyelim dedik. Ben masayı el işçiliğine güvendiğim bi atölyede yaptırdım hocam. İnternet üzerinden yapmadım sadece bilgisayar üzerinden masamı solidworks prgoramı ile tasarladım çıktı aldım bütün ölçüleri verdim onlar yaptı 1620732757 Hocam böyle bi...
  10. Sahin416

Olabilir hocam
  11. Sahin416

Hocam bence red switch alın ben babamdan sağlam azad hemiştim
  12. Sahin416

Hocam ben 3 senedir blue switch kullanıyorum benim için tatminkarlık önemli 😂
  13. Sahin416

Hocam inanın bana hızlı yazıyorsanız bir süre sonra siz bile tak tak sesinden rahatsız olursunuz
  14. Sahin416

Blue switch hocam ama eğer tek yaşamıyorsanız evde aile bireyleri varsa geceleri kapıyı kapatsanız bile gelip size basma şu klavyeye diyebilirler
  15. Sahin416

Red switch alın keyfinize bakın hocam
  16. Sahin416

Hocam klavyeyi yaklaşık 1 seneye yakındır kullanıyorum, tuşları ilk günkü gibi değil tabii ki o tok ses zamanla deforme oluyor ama bu bir sorun değil daha kullanışlı daha tatlı oluyor. Bilek desteğinde bende soyulma bekliyordum hocam ama inanın bana düzgün kullandım temizledim ve tek bir soyulma...
  17. Sahin416

Evet hocam
  18. Sahin416

Dostum bu tür bişey yaptır ben kendim tasarladım kendim yaptırdım 450-500 tutuyor 1620691585 Ayrıca kendin tasarlayınca bi tatminlik oluyor
Top Bottom