Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Araç içi kamera önerisi

Şekil olarak beğendim 70mai a800s'i diğer kameralar yatay veya dikey daha da uzun duruyor ama bunda ekran dışında boş alan yok sadece ekran boyutu kadar bir büyüklüğü var
  2. Sakurajima Mai

Araç içi kamera önerisi

Rc06 zaten arka kamera
  3. Sakurajima Mai

Araç içi kamera önerisi

Sizce 2000 fazla harcayıp 70mai a800s + rc06 arka kamera almalı mıyım
  4. Sakurajima Mai

Araç içi kamera önerisi

@fyyz34 Sizce 2000 civarı fazla para harcayıp 70mai a800s + rc06 arka kamera almaya değer mi?
  5. Sakurajima Mai

Araç içi kamera önerisi

Acaba bunun arkaya da kameralısından var mıdır ve araba park halindeyken de video kaydediyor mu? Mesela genelde arabaya sürtüp haber etmeden kaçanlar oluyor bu yüzden park halindeyken kayıt alıyorsa iyi olur 1740128287 Şimdi biraz araştırdım da arka kamera ve park kiti eklenebiliyormuş
  6. Sakurajima Mai

Araç içi kamera önerisi

Bütçeme göre en iyisi bu mu
  7. Sakurajima Mai

Araç içi kamera önerisi

Malum İstanbul trafiğini hepiniz biliyorsunuz ve bazı kazalarda derdimizi anlatamayabiliyoruz bu yüzden araç içi kamerası almayı düşündüm 3000tl bütçem var yardımcı olursanız sevinirim
  8. Sakurajima Mai

Pazarama güvenilir mi

Sorun yaşadığımda ilgileniyor mu
  9. Sakurajima Mai

Pazarama güvenilir mi

Pazarama üzerinden iPhone almayı düşünüyorum ama bir sorun yaşar mıyım? yaşarsam pazarama ilgilenir mi?
  10. Sakurajima Mai

İTOPYA KAÇA KADAR HİZMET VERİYOR?

https://www.itopya.com/calisma-saatleri_s159?gclid=CjwKCAjwsvujBhAXEiwA_UXnAPp_p-eVrdXHwUO7XMivsMN7SR7rRRQINh6QeBjH8De_YLAriecJCBoCU4kQAvD_BwE 1686068996 Saat 4de sipariş ettiysen yarın kargoya verilir diye düşünüyorum.
  11. Sakurajima Mai

Bu kampanya ne zaman biter?

Xiaomi Redmi 9T https://www.amazon.com.tr/dp/B09FXLFD4G?tag=akakceprime-21 Büyük bir indirim yok şuan kullandığım telefonun ekranı kırıldığı için ihtiyaçtan alıyorum.
  12. Sakurajima Mai

Bilgi için teşekkür ederim:) bu akşama sipariş ediyorum telefonumu
  13. Sakurajima Mai

Evet saat 12yi geçti bunun farkındayım ama gün sabah namazından sonra başladığı için öyle diyorum:/
  14. Sakurajima Mai

Yani yarın akşama kadar böyle kalır değil mi?
  15. Sakurajima Mai

Bahar fırsatları 27mart-10nisana kadarmış
  16. Sakurajima Mai

Ama günün fırsatı yazıyor:/
  17. Sakurajima Mai

Yarın akşama doğru sipariş etmeyi düşünüyorum, bu zamana kadar kampanya biter mi? Günün fırsatı yazıyor ondan soruyorum:/ ekran görüntüsünü buraya bırakıyorum:) 1680470219 Günün fırsatı yazıyor da yarın akşama kadar bu fiyat değişir mi?
  18. Sakurajima Mai

Siyah okul çantası önerisi

Siyah güzel görünümlü geniş bir sırt çantası önerir misiniz 1673503767 Nike olsun adidas olsun diye bir takıntım yok marka diye fazla para veremem şuanlık bütçe belirtmiyorum sizin önerilerinize göre düşüncem
  19. Sakurajima Mai

kara cuma ne zaman başlayacak

İslam karşıtı biri olduğunu bu kurduğun cümleden anlayabiliyorum. şunu unutma elbet birgün öleceksin ahireti düşün ona göre yaşa.
  20. Sakurajima Mai

kara cuma ne zaman başlayacak

Moderatör tarafını belli etti kara cumayı savunuyor kendisi kara cumayı reddetmemi küfür olarak uyarı atmış:D
Geri