Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Pazarama güvenilir mi

Sorun yaşadığımda ilgileniyor mu
  2. Sakurajima Mai

Pazarama güvenilir mi

Pazarama üzerinden iPhone almayı düşünüyorum ama bir sorun yaşar mıyım? yaşarsam pazarama ilgilenir mi?
  3. Sakurajima Mai

İTOPYA KAÇA KADAR HİZMET VERİYOR?

https://www.itopya.com/calisma-saatleri_s159?gclid=CjwKCAjwsvujBhAXEiwA_UXnAPp_p-eVrdXHwUO7XMivsMN7SR7rRRQINh6QeBjH8De_YLAriecJCBoCU4kQAvD_BwE 1686068996 Saat 4de sipariş ettiysen yarın kargoya verilir diye düşünüyorum.
  4. Sakurajima Mai

Bu kampanya ne zaman biter?

Xiaomi Redmi 9T https://www.amazon.com.tr/dp/B09FXLFD4G?tag=akakceprime-21 Büyük bir indirim yok şuan kullandığım telefonun ekranı kırıldığı için ihtiyaçtan alıyorum.
  5. Sakurajima Mai

Bilgi için teşekkür ederim:) bu akşama sipariş ediyorum telefonumu
  6. Sakurajima Mai

Evet saat 12yi geçti bunun farkındayım ama gün sabah namazından sonra başladığı için öyle diyorum:/
  7. Sakurajima Mai

Yani yarın akşama kadar böyle kalır değil mi?
  8. Sakurajima Mai

Bahar fırsatları 27mart-10nisana kadarmış
  9. Sakurajima Mai

Ama günün fırsatı yazıyor:/
  10. Sakurajima Mai

Yarın akşama doğru sipariş etmeyi düşünüyorum, bu zamana kadar kampanya biter mi? Günün fırsatı yazıyor ondan soruyorum:/ ekran görüntüsünü buraya bırakıyorum:) 1680470219 Günün fırsatı yazıyor da yarın akşama kadar bu fiyat değişir mi?
  11. Sakurajima Mai

Siyah okul çantası önerisi

Siyah güzel görünümlü geniş bir sırt çantası önerir misiniz 1673503767 Nike olsun adidas olsun diye bir takıntım yok marka diye fazla para veremem şuanlık bütçe belirtmiyorum sizin önerilerinize göre düşüncem
  12. Sakurajima Mai

kara cuma ne zaman başlayacak

İslam karşıtı biri olduğunu bu kurduğun cümleden anlayabiliyorum. şunu unutma elbet birgün öleceksin ahireti düşün ona göre yaşa.
  13. Sakurajima Mai

Moderatör tarafını belli etti kara cumayı savunuyor kendisi kara cumayı reddetmemi küfür olarak uyarı atmış:D
  14. Sakurajima Mai

Hay ben senin kara cumana da sanada 1668056457 Cuma gününün neresi kara la güzel cuma de muhteşem cuma de karaya karşıyım ama
  15. Sakurajima Mai

Amazon Prime'sız Sipariş

Ben prime olmama rağmen her bir şey sipariş etmemde gelmesi 1 hafta sürüyor.
  16. Sakurajima Mai

Öneri F/P Filtre Kahve Makinesi Önerisi

Tamam işte plastik bir şey 175TL olmamalı 131TL de pahalı.
  17. Sakurajima Mai

Öneri F/P Filtre Kahve Makinesi Önerisi

🤭Bence o plastik şey daha ucuz olmalı. Üreten kişi iyi kâr ediyor.
  18. Sakurajima Mai

EFS Teknoloji / trendyol dolandırıcılığı

Daha geçen Trendyolda monitor alan DA üyesi arakadaşa bir koli dolusu dosya gelmiş.
  19. Sakurajima Mai

Çözüldü✓ Hepsiburada VS Amazon

Amazon best.
  20. Sakurajima Mai

Amozon'dan Sipariş İptalini Nasıl Geri Çekebiliriz?

Bugün adresime teslim edilmiş. Fakat 1 günde değilde 3. Günde geldi sözde 1 günde gelecekti. 1658570132 Yurt içindeydi 3. Gününde geldi.
Top Bottom