Arama sonuçları: *

1. S

Dolandırıldık mı? Bı bakın lütfen

Büyük ihtimalle dolandırıldınız. Güvenli olmayan yerlerden alışveriş yapmayın. Bildiğim kadarıyla hesap alım-satımı yapmak yasak onun için bir şey çıkacağını sanmıyorum Eğer hesap alım-satımı yasak değilse başvurabilirsiniz.
  2. S

Çözüldü✓ Taksitle steamden oyun almak

İtem al sat yapınca 125 tl'lik oyun 100 lira civarına düşüyor.
  3. S

Çözüldü✓ Taksitle steamden oyun almak

Bildiğim kadarıyla banka kartları ve ön ödemeli kartlar da taksit yapılmıyor en azından bende öyle. Kredi kartına taksit yapıyorlar diye biliyorum. Steam de taksit yapılmıyor ancak arkadaşın dediği gibi bynogame gamesatış gibi sitelere para yükleyip onu mobil uygulamadan taksitlendirip (veya...
  4. S

Nike ayakkabı orijinal mi

Bu şekilde. Barkod okutuyorum ancak tam anlamadım.
  5. S

Daha kesin bir yöntem var mı ayakkabıya ellediğim de ve giydiğimde aslında orijinal gibi hissediyorum kalitesi iyi ve çok yumuşak rahat.
  6. S

Hepsiburadadan bir ayakkabı aldım ancak orijinal mi değil mi bilmiyorum nereden sorgulama yapabilirim. (Aldığım satıcıda ürün bitmiş sanırım onun linkini atamıyorum.) Orijinal olup olmadığına nasıl bakabilirim. Aldığım satıcı: https://www.hepsiburada.com/magaza/proshoparena Aldığım ayakkabı...
  7. S

azAll.com Güvenilir mi?

Etbise kayıtlı olunca site sıkıntı oluyor mu
  8. S

Kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Hayır kendisi benim için gerçekten çok değerli bir arkadaş. Zaten çok sevdiği bir sevgilisi var ve umarım ayrılmazlar. Sadece onun aldığı hediyeyi bilmiyorum ve dediğine göre ömrüm boyunca saklıyacağım bir hediyeymiş. Benimkinin kötü olmasını istemiyorum.
  9. S

Olsun almanız bile yeterlidir. Allah ayırmasın. Artık sınav haftasından sonra dinlersiniz beraber.
  10. S

Evet hatırası yüksek olur. Rica etsem konuşuyorsanız hala sorabilir misiniz. 1641322510 Bu tarz şeyleri yanlış anlayabilir diye düşündüğüm için almak istemedim.
  11. S

Çikolata almam tabii ki. Evet gece lambaları gerçekten güzeller ve genel de hoşlarına gidiyorlar. Ancak manevi bir hediye olmadığı için almak istemedim çok. 1641322304 Müzik olarak ne çalıyor biliyor musunuz. Dinleme şansım var mı?
  12. S

Kullanacağı hediyeler ayrı. Manevi bir hediye alıyorum. Doğum günlerimiz yakın olduğu için ikimiz de bu şekilde almaya karar verdik. 1641321963 Gece lambası birazcık almak hediye de kolaya kaçmak gibi geliyor bana. Kar kürelerini gerçekten çok seviyor.
  13. S

Müzikli olması daha iyi gerçekten çok hoş müzikler var bence daha iyi oluyor. Zevkini az çok biliyorum ve kar kürelerini gerçekten çok seviyor. Çikolatayı unutmam. Onun okuduğu kitaplar ile benim okuduklarım çok uyuşmuyor. O yüzden kitap almak istemiyorum.
  14. S

Merhaba, yakın diyebiliceğim bir kız arkadaşıma doğum günü hediyesi alıcağım. Müzikli kar küreleri almayı düşünüyorum ancak müziklerini dinleyebiliceğim bir yer var mı veya sizlerin alıpta müziği hoşuna giden var mı sormak istedim.
  15. S

Hepsiburada'da olmayan fiyat güncellemesi (Satıcı Hepsiburada)(SATICI HEPSİBURADA)

Aynı şekilde yukarıda bende açıkladım. Açtığınız başlık ile içeriğiniz çok farklı.
  16. S

Hepsiburada'da olmayan fiyat güncellemesi (Satıcı Hepsiburada)(SATICI HEPSİBURADA)

Cidden yazık sana. Serbest piyasa istediği fiyattan yazar. İsterse düşürmez.
  17. S

Eğer ürünü dolar fazlayken aldıysa sana neden aldığı fiyattan satsın. İşine gelirse alırsın bunun dolandırıcılıkla bir alakası yok.
  18. S

İstediği fiyattan satması dolandırıcı mı oluyor.
  19. S

Dolandırıcı ne alaka ya. Ne yaşıyorsunuz siz? Sitede ki bütün ürünler hepsiburadanın mı?. Saçma saçma başlıklar atmayınız.
Top Bottom