Arama sonuçları: *

1. Sellier

oyun al sat konusuna fikriniz lazim

Ban yemeyi falan boşver, hukuksal boyutunu öğrenmen lazım önce
  2. Sellier

Ekipmanları alarak hata mı ettim?

Hayırlı olsun hocam sıkıntı yok zaten güzel klavye güzel mouse güle güle kullanın. Amazon 2 sene içerisinde bozulduğunda direkt iade alır mouse'u, değişim ve tamir olucağını zannetmiyorum ama
  3. Sellier

Custom TKL klavyeler de var hocam, kablosuz alırdın hatta. Yani pek farkı yoktur ajazz belki daha iyidir ama, malzeme kalitesi ve özellikle garanti daha rahat olur glorious için bence
  4. Sellier

Ben o parayla custom klavye alırdım, bir de mouse model o veya model d beklerdim
  5. Sellier

Yardım Kasa temizliği için basınçlı hava spreyi önerisi

Kompresör anasını ağlatmasın. Saç kurutma da zararlı diyorlar bilemedim 1686144079 Migros vs. Marketlerde var mıdır
  6. Sellier

Yardım Kasa temizliği için basınçlı hava spreyi önerisi

Kasamı temizlemek için uyguna kutu basınçlı hava spreyi almak istiyorum idarelik. Hangi mağazalardan gidip alabilirim ve hangi ürünleri önerirsiniz? (Kasanın içini donanım değişimi için açıcam da açmışken de temizlemek istiyorum, o yüzden mağazadan direkt satın almak istiyorum).
  7. Sellier

Yardım Sari Sitede İlerleyemiyorum

Valla alışkanlıktan diyorum ben reklam olmasın diye ama, ekran görüntüsünde ismi gözüküyor :D
  8. Sellier

Yardım Sari Sitede İlerleyemiyorum

Merhaba, sarı sitede şu şekilde bir ekran çıkıyor, tik olan kısma tıklanıldığında başarılı diyor ve devam et butonu aktif hale geliyor fakat 10 kere yapmama rağmen hep bu ekrana atıyor. Böyle bir hata alan var mı?
  9. Sellier

🔥İndirim MSI PRO Z790-P WIFI Anakart 5199'TL

Daha ucuza da var, 10 saniye akakçe yazınca çıkıyor https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-z790-p-wifi-ddr4-intel-lga1700-ddr4-atx-fiyati,1074972.html
  10. Sellier

2023 Ramazan Ayı'nın Pide Fiyatı Belli Oldu!

20 olur diyordum, bu fiyat çok iyi :D:D
  11. Sellier

Nike’ın Türkiye de Fabrikası var mı

He öyle desene hocam, sosyete diyince böyle insta mağazası falan sandım :D, ben merterde oturuyorum burası da full böyle. Ama kaliteli mallar da var cidden imitasyon falan ama kalite birebir :D
  12. Sellier

Sosyete dediğin ne hocam
  13. Sellier

Doğru, nike için bir haber hatırlıyorum ığdır falan mıydı yoksa emin değilim kurulacak diye. Kuruldu mu onu da bilmiyorum
  14. Sellier

ASKJfhasdgf
  15. Sellier

Ağrıda var galiba, mesela zara'nın siirtte fabrikası var diye biliyorum
  16. Sellier

Hb İndirimi İptal Olmayan Var mi

Fark edene kadar kargoya verilmiş diyorlar işte
  17. Sellier

Hb İndirimi İptal Olmayan Var mi

Hızlı teslimat ile alanların bazılarının eline ulaşmış galiba