Hayırlı olsun hocam sıkıntı yok zaten güzel klavye güzel mouse güle güle kullanın. Amazon 2 sene içerisinde bozulduğunda direkt iade alır mouse'u, değişim ve tamir olucağını zannetmiyorum ama
Custom TKL klavyeler de var hocam, kablosuz alırdın hatta. Yani pek farkı yoktur ajazz belki daha iyidir ama, malzeme kalitesi ve özellikle garanti daha rahat olur glorious için bence
Kasamı temizlemek için uyguna kutu basınçlı hava spreyi almak istiyorum idarelik. Hangi mağazalardan gidip alabilirim ve hangi ürünleri önerirsiniz? (Kasanın içini donanım değişimi için açıcam da açmışken de temizlemek istiyorum, o yüzden mağazadan direkt satın almak istiyorum).
Merhaba, sarı sitede şu şekilde bir ekran çıkıyor, tik olan kısma tıklanıldığında başarılı diyor ve devam et butonu aktif hale geliyor fakat 10 kere yapmama rağmen hep bu ekrana atıyor. Böyle bir hata alan var mı?
Daha ucuza da var, 10 saniye akakçe yazınca çıkıyor
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-z790-p-wifi-ddr4-intel-lga1700-ddr4-atx-fiyati,1074972.html
He öyle desene hocam, sosyete diyince böyle insta mağazası falan sandım :D, ben merterde oturuyorum burası da full böyle. Ama kaliteli mallar da var cidden imitasyon falan ama kalite birebir :D