Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

40-50 İnç arası televizyon önerisi

Onla uğraşmak istemiyorum hocam. Direk kendi özelliğinde olması gerekiyor.
  2. SemihÖzdoğdu

40-50 İnç arası televizyon önerisi

Dostlar merhaba. Küçük odaya 40-50 inç arası televizyon bakıyoruz. Aradığım özellikler smart ve android tv olması. Yani Google play'den istediğim uygulamayı indirebilmem lazım. Bütçe 10 13 arası. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. SemihÖzdoğdu

Öneri Bu tip uyku maskeleri alınır mı ?

Alıp denersen sana zahmet buraya yaz hocam. Gereksiz diyorum ama hiç kullanmadım, kim bilir belki de güzeldir yorumlar da fena durmuyor 😁😁.
  4. SemihÖzdoğdu

Öneri Bu tip uyku maskeleri alınır mı ?

Gereksiz bir ürün bence. Ben kablolu, kablosuz kulaklıkla yatıyorum çoğu zaman ve şimdiye kadar hiçbir şey olmadı. Ben de yatarken çok hareket ediyorum. Ama merak ettiysen denenebilir😀.
  5. SemihÖzdoğdu

🔥 SEÇİMDEN SONRA SİGARAYA 10 ₺ ZAM GELİYOR! 🚬

Aklımda zaten kaçak mentollü sigaralara geçmek vardı, artık tam olarak geçeceğim sanırım. Çok içtiğimden değil ama ister istemez bütçemi zorluyor.
  6. SemihÖzdoğdu

🔥 Gaziantep Baklavasına %30 Zam! 1 Kg dudak uçuklatıyor.

Gaziantepte oturuyorum havuç dilim baklavanın kilosu 1070 Lira şuanda. Normal baklava da 850 1000 arası oynuyor.
  7. SemihÖzdoğdu

600 Tl'ye kadar powerbank önerisi

Hocam bu kaliteli midir ? Forumlarda vs açılmış bir konusunu bulamadım kullanıcı deneyimi için.
  8. SemihÖzdoğdu

600 Tl'ye kadar powerbank önerisi

Dostlar merhaba. Bütçem 600 Tl. Güzel bir powerbank olursa oynatabilirim biraz. Hızlı şarj olursa iyi olur. Telefonum xiaomi.
  9. SemihÖzdoğdu

🔥İndirim Başlıyor Bakalım amazon indirimleri

iPhone'da güzel bir indirim olursa direk çekeceğim. Tek beklediğim o gibi şuanlık. Bakalım son 1 dakika😀.
  10. SemihÖzdoğdu

Trendyol iptal olurmu?

Para zaten havuzda oluyor. İptal olduğunda banka size 1 ile 7 iş günü içerisinde iadesini sağlıyor. Ortalama 3 iş gününde geliyor iadeniz.
  11. SemihÖzdoğdu

Trendyol iptal olurmu?

Hocam bu nasıl bir devrik cümledir. Hiçbir şey anlamadım daha açıklayıcı yazın lütfen. Sipariş verdiyseniz ve hazırlanıyor olarak gözüküyorsa iptal olmaz büyük ihtimal. Benim 3 siparişim bekleniyor'da iptal edildi. Sipariş verdiyseniz ve iptal etmek istiyorsanız zaten orda siparişlerim kısmında...
  12. SemihÖzdoğdu

Bir zam da kolaya geliyor! 2,5 litre fiyatı 40 ₺ ye varacak

2.5 lt limonlu 25 tl'ye aldım bugün.
  13. SemihÖzdoğdu

500 Tl Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Hocam silikonsuz kullanamıyorum maalesef. Teşekkürler öneri için.
  14. SemihÖzdoğdu

Geçen sefer rakibi olan taotronics s.l 53 pro almıştım. Bu 2 kulaklık bu fiyat bandında ki en iyi kulaklıklar sanırım. Teşekkürler.
  15. SemihÖzdoğdu

Dostlar bütçe 500 Tl kulakiçi bluetooth kulaklık almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  16. SemihÖzdoğdu

6000 Tl Televizyon Önerisi

Dostlar merhaba bütçe 6000 Tl. 100 200 Tl oynayabilir. Bu bütçede kaliteli, uzun süre götürücek güzel özellikli televizyon önerilerinize açığım.
  17. SemihÖzdoğdu

Apple ürünlerine ZAM geldi!!!

Dün 64 gb iphone 11 vatandan 16.5 k aldık.
  18. SemihÖzdoğdu

🔥İndirim Nays Yeni Kampanyalar

GençKart 18 25 yaş arasında açılıyor diye biliyorum. Olay zaten 18 yaşın altındaki insanların ön ödemeli sistemle hem birbirlerine para gönderip, hem de istediği gibi para yatırıp çekmesi. Çok çok saçma oldu bu olay. Banka hesabı olan birinin böyle bir uygulamayı kullanmasına gerek bile kalmaz.
  19. SemihÖzdoğdu

Nays Artık 50 Tl Yüklemeye Şimdi Kazan Vericek!

Merhaba dostlar küçük bir bilgilendirme olsun herkese. Minumum tek seferde 50 Tl yükleyince " Şimdi Kazan " oynayabileceğiz. Biraz fazla oldu bence ama çokta değişen bir şey yok. Öğrenci biri sürekli aktar dönder yapması lazım ( bende dahil ) 😃.
  20. SemihÖzdoğdu

❌İndirim Bitti! SanDisk 16 GB 2.0 20 TL

2 saat oldu daha gelmedi bildirim. Her amazona girdiğimde bekleme listesine katıl yazıyor. Alamadım yani daha.
Top Bottom