Arama sonuçları: *

1. SerhatKRbb

Amazon fatura sorunu

amazon uygulamasında siparişlerim kısmında satıcıya soru sorabiliyorsunuz oradan fatura istiyorum yazın
  2. SerhatKRbb

Laptoplarda İşletim sistemi garanti kapsamı dışına çıkar mevzusu doğru mu?

hocam Crackten kastiniz nedir? Ofis Programları mı? Keza windowsun crack denen bir olayi yok
  3. SerhatKRbb

Laptoplarda İşletim sistemi garanti kapsamı dışına çıkar mevzusu doğru mu?

Yalan dolan . 1728932249 Microsoft Ofis lisansi mi alacakmissin :) 1728932331 Ayrica hem windows 11 hemde windows 10 için crack işi bitti Sizin Media Creation Tool uzerinden indirdiğiniz Windows iso dosyaları sahte, crack değil. Anahtar kullanmazsaniz yalnizca windowsun yine orijinal olan...
  4. SerhatKRbb

incehesap,itopya güvenilirlik

elinize patates gelmez ancak adam akilli bir destek alamazsiniz. Bu firmalar musteriyi pek dusunmuyor şansina sorunsuz urun cikmaz insallah
  5. SerhatKRbb

İtopya sipariş rezilliği

incehesap mı XD
  6. SerhatKRbb

JUMBUM Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black 4300TL

Kampanya Ekte mevcut Kupon kopu ile 4300TL ye düşüyor Bu kampanyayı paylaşarak 3800 e Düşürebilirsiniz.
  7. SerhatKRbb

İNCEHESAP MUADİL ÜRÜN Rezilliği GELİŞMELERI

Dün açtığım konuda Aoc Q27G4X satin aldigim monitor tedarik edilemiyor uyrdurmasi ile bana 1080P modeli ile muadil degisimi teklif etmişlerdi Resmen saçmalık ben Aynisi yada mislini isteyincede böyle bir hakkim olmadigini iddia ediyorlar. Bütün kanitlar ekte mevcut daha öncede Team Tforce Beyaz...
  8. SerhatKRbb

İNCEHESAP MUADİL ÜRÜN REZİLLİĞİ

Ayrica incehesap ürünü bana sanki o fiyata değermiş gibi sunmak için Ayrı bir Fiyatlandırmali ilan açıyor 1080P için
  9. SerhatKRbb

İncehesapmısın dostum sen ekte okumuyormusun Attık ya belge 1725200465 Bu da geçenki Ramla olan sırf mhz ve cl degeri için kabul ettim ama siparişime bak muadile bak insan bari rgbsini teklif eder 1 degil 2 degil
  10. SerhatKRbb

Beyfendi incehesap daha ne maile döndü ne mesajlars
  11. SerhatKRbb

ŞIkayet var ında maşallahı var şıkayetimi reddetti Ramla ayni sikayetmiş sözde okumadan bakmadan reddediyorlae Markayimi koruyor bunlar
  12. SerhatKRbb

Bakalim hocam yazdımda hep böyle yapıyor rezil incehesap hep aynı yalan denetleyende yok ne güzel iş
  13. SerhatKRbb

İncehesaptan Aoc G27g4x Monitörünü satın aldım Daha Sonra ürün tedarik edilemiyor yalani ile uygun fiyattan sattığı ürünleri hep böyle milleti kandiririyor 7500TL ödediğim monitörü 1440P oldugu için satin aldim Bana Muadil adi altinda 1080 p modelini vermeye calisiyorlar O model 5000TL...
Top Bottom