Arama sonuçları: *

1. S

Nintendo mu monitör gamepad mouse mu

2k verebilen sistem varsa bile monitör gamepad mouse almayın bence. Zaten pc varsa nintendo da olsun onun keyfi daha fazla olur. Xbox 9. Nesil gamepad pc ile tam uyumlu çalışır. Şu anda oyun kolu yoksa ve pc 2k verebiliyorsa, monitör mouse gamepad daha iyi olur bence.
  2. S

Bu parçalar iyi mi? daha ucuzu varmi

Hocam doğrusu şu parçalar arasindaki fiyat farkından söz etmiştim. Hepsi bir araya gelince fiyat farkı açılıyor demiştim. Yanlıs anlamıssıniz. Zaten toplu parça sadece ikinci elde satarlar. Pardon.
  3. S

Ben de öyle düşünüyorum hocam zaten parçalar teker teker daha pahalı ddr4'e göre ve hepsi birleşince aradaki fiyat farkı açılıyor. Hem 5600 am4'ün en f/p işlemcisi, bence güzel olmuş böyle tercih etmeniz ancak dediğim gibi ram'lere gereksiz masraf yapmayın bence ama sizin bileceğiniz iş yine de...
  4. S

Hocam ddr4 için 32gb gereksiz fazla bence çünkü 3200mhz. Zaten 16 çift kanal ile 32 çift kanal 10 fps fark olur bence. Hem şu yönüyle düşünmek lazım bu seviyelerdeki sistemler 32gb ram napabilecek ki max performansları belli zaten, ben böyle düşünüyorum.
Top Bottom