Arama sonuçları: *

1. S

Samsung OLED TV 65S90C alınır mı?

Eskiden evet piksel yanma özelliğinden dolayı çok ılımlı bakılmıyordu OLED'lere. Fakat 2020 sonrası LG modellerinde piksel temizleme özelliği ile bu sorunun önüne geçildi. Aynı durum Samsung'larda var mı bilmiyorum.
  2. S

Samsung OLED TV 65S90C alınır mı?

Öncelikle bu kadar para verip bu kadar hassas bir ürünü kesinlikle internetten almanı tavsiye etmem. İkinci olarak, evlenirken ( 2 sene öncesi ) çok fazla araştırma yaptım videolar izledim testler yaptım, OLED teknolojisinde LG kesinlikle Samsung'a göre bir adım önde. Gerek sahne geçişlerinde...
  3. S

💥Cep telefonu taksit sayısı değişti 💥

3 taksit imkanı kalkmamış mıydı? Geri mi getirdiler?
  4. S

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

imzamı atar +1 yazarım.
  5. S

Filtre kahve bağımlıları için öneri

Tchibo tavsiye ederim
  6. S

bu valorant hesabı sizce alınır mı ?

VCT LOCK//IN Merhamet bu bıçak bir daha mağazaya satışa geliyorsa, değmez almanıza. Kendi hesabınızı kasıp yavaş yavaş skin elde edebilirsiniz. Ama tekrar mağazaya gelmiyorsa değer.
  7. S

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

Aynen kardeşim enflasyon 50 küsür. Temmuz, Ağustos, Eylül. 3 ayda 3 zam. Ehonomi çok iyi
  8. S

🔴SNERJİ REZİLLİĞİ PART 3 YAYINLANDI 🔴

Dostum geçmiş olsun, olayda sonuna kadar haklısın ve yapman gerekeni yapmışsın bir nokta hariç. Keşke bir anlık gaflete gelip yerine verdikleri ekran kartını almasaydın. Çünkü onu alman durumu kabullenmen anlamı taşır ve bunu koz olarak kullanabilirler. Umarım güzel bir sonuca ulaşırsın.
  9. S

Pc mi satmak istiyorum ama fiyat ne koyabilirim bilmiyorum.

Şuan komple sistemi satmayı düşünüyorsun anladığım kadarıyla, ondan dolayı böyle bir teklifle geldim
  10. S

Pc mi satmak istiyorum ama fiyat ne koyabilirim bilmiyorum.

Dostum işlemcin o sisteme biraz fazla gibi :D Ryzen5 5600 var elimde işlemciyle takas düşünürsen üstüne isteyeceğin rakamı konuşabiliriz.
  11. S

barcin.com güvenilir mi

Dostum, mağaza çalışanı olman ana merkez prosedürlerini tam bildiğin anlamına gelmiyormuş demek ki. Direkt olarak Nike'ın müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiyi yazdım buraya. Ben yaşadığım tecrübeyi anlattım. Nike babamın şirketi değil, Barçını kötülemekle de elime bir şey geçmez. Kısaca sen...
  12. S

barcin.com güvenilir mi

Hayır. Nike müşteri hizmetleriyle direkt irtibata geçtim. Kendi mağazalarından değil de aracı kurum tarafından alışveriş yapıldığı için incelemeyi kendi yetkilileri tarafından yapılıyormuş. Hatta şöyle bir ek bilgi ile geldiler, Eğer bizim kendi mağazamız veya internet sitemizden alışveriş...
  13. S

barcin.com güvenilir mi

Kesinlikle önermiyorum. Maltepe Piazza'da bulunan Nike mağazası barçın spora ait ve oradan aldığımız ayakkabı sorunlu olmasına rağmen 3 kere incelemeden red ile döndü. Hakem heyeti kararı ile para iadesi aldık fakat 9 ay gibi bir süre uğraştırdı. Önerim, beğendiğin ayakkabıyı kendi mağazasından...
  14. S

Bu listeden önerebileceğiniz saat var mı?

Apple çakması olanları geç diğer kalan 3ü de çok tatlı
  15. S

iPhone 15 Pro - ön sipariş geç gönderim

Apple her zaman olabilecek en geç tarihi veriyor ve genelde bu tarihten önce elinde oluyor. Aslında cevabı kendin bulmuşsun. Talep yoğunluğu olma ihtimali ve ön siparişleri yurtdışından karşılama ihtimaline karşı alınmış önlem olarak yazılan bir tarih o.
  16. S

Gayet açık yazmış kafanı karıştıran ne?
  17. S

Tarih güncellenebilir, değişkenlik gösterebilir. Eğer dağıtım Türkiye üzerinden olacaksa zaten yakın tarihe dönecektir fakat yurtdışından gelecekse normal bir tarih. Ama dediğiniz gibi o zaman ön siparişin amacı ne oluyor? Belki stok bitimine yakalanılmaması için yapılmış bir yoldur.
  18. S

Siparişim iptal edildi

Hocam bildiğim kadarı ile öyle bir hakları yok. Mağazada nasıl gördüğün etiket fiyatından bir ürünü alabiliyorsan, internet sitesi içinde geçerli diye biliyorum. Kaldı ki sana fatura kesmişler elinde tapu gibi faturan var o ürün artık senin sen istemedikçe alamazlarda.
  19. S

bu iğrenç ötesi ayakkabıyı alan varmı

Aylık 1M € kazanıyorsan mesela, çokta para değil be
  20. S

Büyük AMAZON Rezilliği!

Amazon müşterisini mağdur etmez. En fazla göndermezler para iadesi yaparlar onda da vardır bir hayır.
Top Bottom