Arama sonuçları: *

1. Tanzanyalı Ökkeş

Vergi indirimi konusunda net bilgisi olan var mı?

zaten fiyat açısından ve performans açısından en mantıklı olan onlar hocam, geri kalanlar fiyatına değmeyecek performansa sahip.
  2. Tanzanyalı Ökkeş

Vergi İndirimi Saçmalığı

sorun olmaz diye biliyorum hocam zaten aldıktan sonra 1 ay süreniz var talep oluşturmak için. bilgim yok ancak amazo müşteri hizmetlerine durumu bildirirseniz yardımcı olacaklardır.
  3. Tanzanyalı Ökkeş

Vergi İndirimi Saçmalığı

sorun hocam yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :D hat sistemde sizin üzerinize gözüktüğü vakit başvuru yapabilirsiniz, sorun olmaz, ödemeyi beklemenize gerek yok zaten artık size ait (hattı üzerinize alınca ücretsiz 10GB başvurusu da yapın :D)
  4. Tanzanyalı Ökkeş

Vergi İndirimi Saçmalığı

hocam 2 dakika önce gençlik ve spor bakanlığını aradım net bir cevap almak için, sadece hattı üzerinize almanız yeterli yeni bir hat çıkarmanıza gerek yok dediler bilginiz olsun. İyi forumlar.
  5. Tanzanyalı Ökkeş

Vergi İndirimi Saçmalığı

Saçma, yeni hat almayı ilk defa duyuyorum. Hattı üstünüze almanız yeterli bildiğim kadarıyla, en fazla üstünüze aldığınız hattın bir tarifesi var ise o tarife sıfırlanıyor yeni bir tarife yapmanız gerekiyor, ancak ben hiç sıfırdan numara almamız gerektiğini duymadım.
  6. Tanzanyalı Ökkeş

olur, orjinal fiyatlarından paha biçilerek belirleniyor telefonlar. 1699473513 hocam buradan vergi iadesinin nasıl alındığına bakabilirsiniz.
  7. Tanzanyalı Ökkeş

alabilirsiniz ancak koşullar sıkı tutuluyor, telefonu tam ücreti ile alabiliyorsunuz ilk başta, aldıktan sonra elinizdeki fatura ile gençlik ve spor bakanlığının internet sitesine giriyorsunuz oradan vergisiz telefon indirimi bölümüne girip sizden istenen bilgileri ve bir IBAN bilgisi...
  8. Tanzanyalı Ökkeş

Next Start TV Box VS Xiaomi TV Box

selam dostlar televizyona android TV box alacağım ancak hangisinin daha iyi olduğuna karar veremiyorum, aranızda bunlardan birini kullanıp önerisi olan ya da bilgisi olan varmıdır acaba fiyat açısından bakmıyorum aralarındaki performans açısından bakıyorum Xiaomi - Next Start
  9. Tanzanyalı Ökkeş

Yardım Kargomu Nasıl Şubeden Alırım?

Şubeyi ararsınız kendiniz geleceğinizi kargonuzun dağıtıma çıkarılmasını istemediğinizi belirtirsiniz
  10. Tanzanyalı Ökkeş

İtopya Mağazaları Yarın (pazar Günü) Açık Mı?

Efsane hocam bende sabahtan gittim tam 10 da oradaydım hocam Stoga girene kadar bekledik girince direkt aldık
  11. Tanzanyalı Ökkeş

Aynı klavyeyi aldık hocam
  12. Tanzanyalı Ökkeş

Bende yarın gidicem şansa bak açık hocam
  13. Tanzanyalı Ökkeş

DİSCORD ÜCRETSİZ 3 AYLIK Premium Nasıl Kullanilir?

Kodla beraber kart bilginide gir kartından saece 1 tl çekiyor ilkte ancak 3 ayın sonunda bir kaç gün önceden üyeliği iptal etmelisin
  14. Tanzanyalı Ökkeş

R5 5600X aldım bakın ne geldi !

Aga taaaa ne zamanki konu nası yeniden geldi
  15. Tanzanyalı Ökkeş

Yardım Sahibinden aracılığı ile dolandırıldım kesinlikle okuyun

çok geçmiş olsun hocam inş o ------ yakalanır
  16. Tanzanyalı Ökkeş

Çözüldü✓ Epin satın aldım fakat erişemiyorum

E posta veya sms diyor hocam e postanıza baktınız mı postanıza erişemiyorsanız geçmiş olsun
  17. Tanzanyalı Ökkeş

R5 5600X aldım bakın ne geldi !

Umarım benide böyle dolandırırlar 😀
  18. Tanzanyalı Ökkeş

Yaza kadar piyasa düzelir mi?

Hocam çipler kullandığımız tüm elektronik ürün ve eşyalarda mevcutlar ve dünyanın en büyük çip şirketi olan TSMC nin tayvandaki fabrikasında üretim duracak gibi çünkü o çevrede kuraklık aşırı derece de arttı kuraklık geçmez ise eğer mayısın sonuna doğru üretim duracak ve tüm sektörler bundan...
  19. Tanzanyalı Ökkeş

Yaza kadar piyasa düzelir mi?

Çip krizi çıkması muhtemel buda bir çok ürünü ve eşyayı çok kötü etkileyebilir mayısın ortalarına doğur çip krizi çıkarsa o zaman yandık :/
  20. Tanzanyalı Ökkeş

Bu bilgisayar nasıl ?

Evet kart sıfır ve kutusunda garantisi de varmış
Top Bottom