Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Teknolojik Ürün Iadesi

Mesafeli satışta begenmezsen iade var aciklama yapmana gerek kalmadsn iade almalari gerekiyle normalde
  2. TeknoPiyon

Ertelenen konsere aynı bilet ile giriş sağlanabiliyor mu?

Hocam yenileme olursa yeni bilete erisemicem o yüzden aynı bilet mi diye bir merak ettim
  3. TeknoPiyon

Ertelenen konsere aynı bilet ile giriş sağlanabiliyor mu?

Dostlarım selamlar arkadaşım bana hediye konser bileti verdi ve konser ertelendi ve şuan yurt dışında arkadaşım ulaşamıyoruz elimdeki bilet ile ertelenen tarihte konsere giriş sağlayabiliyor muyum bir bilginiz var mı?
  4. TeknoPiyon

Beyaz masa tavsiyesi

kanka sonsuz bütçem var daha elit bir şey lazım varsa güzel olur
  5. TeknoPiyon

Beyaz masa tavsiyesi

Arkadaşlar bem beyaz bir sistem diziyorum ve beyaz bir masaya ihtiyacım var vivense markası iflas ettiği haberleri olduğu için vivense dışındaki tüm sitelerden atabilirsiniz önerilerinizi bekliyorum bütçe sonsuz
  6. TeknoPiyon

🚨 ABDULLAH HACIGÜL: "YORULDUM"🔥

sebebi 3aydır fiyatlar böyleydi 30 dan 25 e indirdik dicekler :D
  7. TeknoPiyon

Su geçirmez hoparlör tavsiyesi sınırsız bütçe

go 3 flip 6 charge 5 e baktım güzel gibiler başka var mıydı öneriniz ?
  8. TeknoPiyon

Su geçirmez hoparlör tavsiyesi sınırsız bütçe

arkadaşlar bütçe sınırı olmadan kumsalda kullanmalık en ideal ve en iyi fiyatı farketmeksizi 15-20K kadar bütçeli bir hoparlör tavsiyesi verir misiniz
  9. TeknoPiyon

Ofis odamı nasıl gamıng room yapabilirim

Hocam kusura bakmayın sizin dediğinize kesinlikle katılmıyorum böyle bir projem vardı ve elimde bütçe var parayı neye harcayacağım tamamen bana kalmış bir şey buna karisamazsiniz ayrıca cebimden para dahi çıkmayacak yurtdışı ödemeli olacak her şey istersem odayı nargile salonuna da döndürürum bu...
  10. TeknoPiyon

hocam ne oyunu bu oda yalnızca gaming rooom olcak tasarımsal açıdan yalnızca gaming kalıcak fdkşhsfdsfd
  11. TeknoPiyon

siyah perde aşığıyım hocam ışık girsin istemeyiz kendi evimi bile siyah yapmayı düşünüyorum full fdsjkşfdshfds 1719393548 hocam odanın sağ tarafındaki duvardaki perdeyi kaldırdığımızda o duvara neler eklenebilir örneğin ?
  12. TeknoPiyon

Taş yünü diye geçiyor sanırım zaten hocam blackout perdeyi benim fikrime de baya yattı yan oda boş olduğu için sorun çıkartmaz fikirlerinizi beğendim teşekkürler 🫶🏻
  13. TeknoPiyon

Hocam tavandaki pamuklar küflenme veyahut böceklenme yapar mı sizce ?
  14. TeknoPiyon

olabilir hocam arkadaki cama asılabilir gibi duruyor
  15. TeknoPiyon

Valorant ve LOL odaklı bir oda düşünüyoruz bu yüzden nasıl ilerlemeliyim sizce ürün linki varsa aklınızda verebilir misiniz? 1719390035 klimanın olduğu kısım sanırsam yün ve bina yönetiminin onayını almak çok zor olcaktır onun dışında neler yapabiliriz
  16. TeknoPiyon

Selamlarr 12000 TL bütçeye sahibim ve ofisteki odamı gamıng room yapmayı planlıyorum 2 monitör ve kasam var mouse klavye ve kulaklık haricinde odamı güzelleştirmek için neler önerirsiniz tamamen gamıng odaklı olacağı için her şeye açığım. Ofis odamı aşağıda bulabilirsiniz desteklerinizi bekliyorum
  17. TeknoPiyon

vatan bilgisayardan peşin ile taksit arasındaki fiyat farkı nedir?

nasıl var hocam 9 bile zor var
  18. TeknoPiyon

TRENDYOL EXPRESS “KULLANMAYACAK” YAZISI NE ANLAMA GELİYOR.

kanka senin gözlük el fatiha olmuş galiba
Top Bottom