Arama sonuçları: *

1. T

İtopya garantisi hakkında

Bu konudan önceki açtığım konuya bakabilir misiniz?
  2. T

Benim merak ettiğim şey ürünü nereye göndermeliyim? Tüm ürünlerin ayrı ayrı faturası yok yani hepsi tek listede fatura. Ürünü İtopyaya mı göndersem yoksa servisine mi? İtopya nın kargosundan çok şikayetçi olan vardı o yüzden. 1611943636 Test yapmadan önce arkadaki her şeyi kapatıyorum önceden...
  3. T

Monitörü almadan önce ölü pixel testi yapmıştım ölü pixel testi yok. Crystaldiskmark sonucu böyle çıktı bazen düşük çıkıyor bazen yüksek çıkıyor kafasına göre ayarlıyor bir şeyler :D Windowsun 30 saniyede gelmesi normal mi?
  4. T

Çok kablo değiştirdim vesemir amca ölü pixel ile alakası da yok videosunu çekip baktım ekran kartı sorunlu. Testi yapıyorum şimdi
  5. T

SSD nin sağlığı ve yazma hızı çok düştü m2 ssd olmasına rağmen power tuşuna bastıktan 30 saniye sonra windows önüme geliyor. Ekran kartında ise bazı yerlerde siyah pixel noktalar oluyor o yüzden
  6. T

6-7 ay önce İtopya'dan hazır sistem almıştım ssd yi ve ekran kartını garantiye göndermek istiyorum. Ekran kartının içinde garanti belgesi ve fatuar yok ama tüm sistemin liste olarak faturası var. Sizce ürünü İtopya'ya mı göndermeliyim yoksa garanti belgesindeki yazan servise mi?
  7. T

Vatan Bilgisayar kutusu açılmış monitörü iade alır mı?

Asus VG24VQ almayın aldırtmayın
  8. T

Pazartesi gidicem alırlarsa alırlar almazlarsa sonradan benim servise gönderip iade raporu almam gerekecek
  9. T

hmm teşekkür ederim servise göndericez derlerse 1 2 yıl sonra kendim götürürüm o zaman
  10. T

Kafam karıştı bi olumlu bi olumsuz cevap var
  11. T

Teşekkür ederim sende mağazadan almıştın di mi
  12. T

Şarj aletini tutan toka tarzı plastik bile duruyor hiçbir şeyi atmadım 1607811206 Gözle görülücek bir sorun yok adam da gördü normalde sıkıntı yok sadece video izlerken oluyor ve aynı monitörü 2.alışım. Beğenmedim diye iade etsem almazlar mı?
  13. T

Oh içim rahatladı Allah razı olsun daha 4 gün oldu alalı. Umarım alırlar
  14. T

Arkadaşlar perşembe günü Vatan mağazasına gidip ölü pixel testi yaparak monitör almıştım. Fakat video izlerken görüntüde kayma/titreme ve FreeSync açınca oyunlarda parlaklık titremesi gibi olaylar yaşıyorum. Monitörü iade etmek istiyorum iade alırlar mı?
  15. T

Hepsiburada servis değişim raporuna rağmen raporumu incelemiyorlar!

Geç ulaşmasına bişey demiyorum da hocam bu adamlar hiç gelişmeden filan haberdar etmiyorlar. Şikayet var a yazmayı düşünüyorum sonra thh ile uğraşmayı düşünüyorum
  16. T

Bu arada bide raporun bitmesine 1.5 hafta filan kaldı bunun süresi biterse daha çook uğraşmak zorunda kalcam :D
  17. T

Milyon tane işleri var karışamam bişey demiyorum ama müşteri hizmetleri memnuniyeti sıfır. Daha ben raporu hepsiburadaya göndermeden önce bana "2 İş Gününde İncelenecektir Ve İşlemler Başlatılacaktır" dendi. Daha ne kadar beklemem lazım onu anlamadım 1606314400 8 iş gününde bari raporu açsalardı...
  18. T

Haklısınız şikayetvar a yazıp 2-3 gün beklicem sonrasında thh ye giderim olumsuz cevap alırsam. Önümüzdeki ayın 3 ünde raporun geçerliliği biticek
Top Bottom