Arama sonuçları: *

1. T

Binance TR güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar, binance TR'nin sonbahar etkinliğinde 1000 TL hepsiburada çeki dağıttığını gördüm kayıt yaptım görüntülü doğrulama istiyor bu site güvenilir mi görüntülü görüşme yaparsam bişey olur mu? Teşekkürler.
  2. T

55inç 140 Ekran TV Önerisi

Merhaba Arkadaşlar, 20-25 K bütçeye 55 inç televizyon önerisi istiyorum.Teşekkürler.
  3. T

Alfa Romeo Giulietta alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Alfa Romeo Giuiletta almak istiyorum nasıl arabadır? Arabayı pis kullanan zorlayacak birisi değilim,bakımları vb. zamanında yaptırırım yani kısacası arabaya kendim gibi bakarım. Bu şekilde bana sorun çıkartır mı? Hangi motoru daha iyidir bilmiyorum. Temiz bi tane bulmak için...
  4. T

Pes21 en güvenli nasıl indirebilirim

Kankam 21 lazım
  5. T

Pes21 en güvenli nasıl indirebilirim

Pc ye pes 21 indirmek istiyorum en güvenli nasıl indiririm bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  6. T

55inç 140 Ekran TV Önerisi

Merhaba Arkadaşlar, 20-25 K bütçeye 55 inç televizyon önerisi istiyorum.Teşekkürler.
  7. T

5 K'ya kadar 4 Mevsim Parfüm Önerisi İstiyorum

Merhaba arkadaşlar 5 K bütçem var parfüm almak istiyorum 19 yaşındayım 4 mevsim kullanabileceğim fresh (çok ağır olmadığı sürece sıkıntı yok) bi koku istiyorum. Eğer beğenirsem alacağım kokuyu kendime imza kokum yapmak istiyorum Önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler
  8. T

Yardım Motor almak istiyorum yardıma ihtiyacım var.

Ehliyet kursuyla görüştüm 600 CC ye kadar olan ehliyete 8K TL dediler bencede yine sınava girilecekse parayı verip adam akıllı ehliyet almak daha mantıklı. Teşekkürler
  9. T

Geçenlerde 125 CC'nin B sınıfı ehliyetleride içereceğine dair haber görmüştüm karar ne zaman yürürlüğe girecek onu bilmiyorum bundan dolayı 50 CC ile başlamayı düşündüm 1745155300 Geçenlerde 125 CC'nin B sınıfı ehliyetleride içereceğine dair haber görmüştüm karar ne zaman yürürlüğe girecek onu...
  10. T

Merhaba arkadaşlar Ben çok motor düşkünü birisi değilim ama üniversitem evime arabayla 25 otobüsle 1 saat mesafede olduğu için motor almak istiyorum.Hiç motor deneyimim yok ilk başlarda 50 CC motor alsam alıştıktan sonra 100-125 CC almak mantıklı bi hareket olur mu? İstanbul/Pendik'te yaşıyorum...
  11. T

Satıcı güvenilir midir?(telefon)

pardon çıkabilirde ben satıcıyı teknosa sandım
  12. T

Satıcı güvenilir midir?(telefon)

çıkmaz
  13. T

Yardım Fitness için ayakkabı önerisi

Merhaba arkadaşlar, Fitness için ayakkabı arıyorum.Çok kaliteli bişey olmasına gerek yok ve sade şeyler seviyorum.Yere bastığımda ses çıkarmaması lazım ayakkabılarımda sürekli bu sorunu yaşıyorum ben mi hata yapıyorum bilmiyorum.Yere bastığımda ayakkabıdan vıcık vıcık sesler çıkıyor illa...
  14. T

Yardım 2,5K bütçeye Mont önerisi lazım

Arkadaşlar mont alıcam şişme mont istiyorum fakat hafif bi şişme olucak 2-2,5 K bütçeye uygun tavsiye bekliyorum
  15. T

Öneri Cs hesap alıcam güvenilir site önerisi

Eyvallah hocam
  16. T

dostum şuan param yok zaten hemen şimdi düşündüğüm bişey değil siteleri alayım ki biraz araştırayım piyasa nedir ne değildir piyasadan hiç haberim yok
  17. T

Merhaba, cs hesabı alıcam kaliteli madalyalı hesap almayı düşünüyorum bu yüzden biraz pahalıya alıcam güvenilir site lazım bildiğim bi site vardı ama adını unuttum isminde sanırım game ibaresi vardı yardımcı olursanız sevinirim
  18. T

Yardım Mavi Ekran Sorunu Yaşadığım Bilgisayarımı İade/Değişim Yapmak İstiyorum

seninkide uzun sürmüş bahsettiğim zaman 2 yıl önceydi ve o zamanlar pc hakkında çok az şey biliyodum mavi ekran sorunlarıda bana bi sorun olarak gelmiyodu kendi yaptığım şeyler sonucundan olan bişey sanıyodum 6-7 ay sürdü. Çevrende güvendiğin bi bilgisayarcıya gösterdin mi hiç?
  19. T

Yardım Mavi Ekran Sorunu Yaşadığım Bilgisayarımı İade/Değişim Yapmak İstiyorum

Bu hatayı ilk pc aldığım zamanlarda bende çok yaşadım bi süre kullandım sonra kendi kendine düzeldi.Yeni gelen güncellemeler ile düzeldiğini düşünüyorum.Sende bi süre kullan düzelmesse o zaman karar verirsin
  20. T

🔥İndirim Stanley Termos %30 İndirim 899 TL

https://www.hepsiburada.com/stanley-the-aerolight-transit-termos-bardak-0-35-lt-p-HBCV00005TAYTD
Geri