Arama sonuçları: *

1. Toukhan

Linkteki kelebek keskin ve sağlam mıdır?

Üstünde kelebek bulundurup gezmek legal değil.
  2. Toukhan

Yardım İtopya kargo ne kadar sürede gelir

Merhabalar Itopya.com dan xbox gamepadi almak istiyorum fakat Ankara'dan başka bir yerde stok yok gözüküyor. İstanbul Esenyurta kargo söylesem kaç günde gelir İstanbul Maltepe ye söylesem kaç günde gelir (Maltepe adresine sadece salı ve cuma gelmesi lazım böyle bir ayarlama yapılıyor mu onu da...
  3. Toukhan

Teknosa internetten sipariş iyi midir?

Türkiyenin en büyük teknoloji firmalarından birisi neden sorun çıksınki?
  4. Toukhan

Aç Gözü Doymayan YERLİ(!) Teknoloji Satış Firmaları

Bi asgari ücret kar payı anlıyorum.
  5. Toukhan

Adeks Store ile garantiye giden var mı?

Varsa sorularım olacaktır firmaya ulaştım ama biraz geç cevap veriyor da ^-^
  6. Toukhan

Mediamarkt İade İşlemi Nasıl Olacak

Aldığın şeyi zaten 14 gün içinde iade etme hakkın var eğer iade almıyolarsa tüketici hakem heyetine gidin onlar gerekli işlemi yaparlar. (Nasıl gidildiğini bende bilmiyorum)
  7. Toukhan

Ups kargomu 20.45 te getirdi.

Arkadaşım sınav için test kitabı sipariş etmişti mng kargoyla akşam 10 gibi gelmişti kargo çok iyi hatırlıyorum
  8. Toukhan

11.11 indirimleri hangi sitelerde olucak?

N11 in adındaki 11 rakamından geliyor 11. ayın 11. günü yani Kasım 11/November 11th kısaltınca yine N11 e denk geliyor :D. Bildiğimiz yılda bir kere gelen bir indirim. Büyük mağazalarda olur genelde n11 in black fridayi gibi bir şey
  9. Toukhan

11.11 indirimleri hangi sitelerde olucak?

N11 e özel diye biliyorum sadece
  10. Toukhan

PlayStation 5 almak VS RTX 3070 almak

Ben olsam PS5 yada Xbox series X alırdım bildiğim kadarıyla konsolların biri gamepass biri ise ps store plus üyelik veriyor (en azından önceki nesil veriyordu) 1 yıl boyunca bedava olarak bazı oyunlara erişiminiz zaten olacaktır fakat oyun alacak paranız yoksa hiç bulaşmayın 3070 alın derim.
  11. Toukhan

Yardım Trendyol cüzdan nasıl kullanılıyor?

Giyim kısmınada baktım gözükmüyordu ama
  12. Toukhan

Yardım Trendyol cüzdan nasıl kullanılıyor?

Trendyol cüzdan ile steam e-pin almak istiyorum 10 liralık ama ödeme kısmında çıkmıyor nası kullanacağım bunu?
  13. Toukhan

Dolar 8,06 oldu......

14. Toukhan

Öneri Bu sitede kesinlikle alışveriş yapmayın

Neredeyse 1000₺ indirim var...
  15. Toukhan

İtopya kaç günde kargolama yapıyor ?

Aras bazen gün içinde bile siparişi getirebiliyor benim olduğum yerde en güvenilir aras en güvenilir olmayan ise yurtiçi yaklaşık olarak 30km ötede başka bir şubeye bazende başka bir ilçeye götürüyor.
  16. Toukhan

Hocam siz merkeze gidecek bir araba hazırlığı yapmaya başlayın ilçeye yurt içi bile gelmiyor bazen.
  17. Toukhan

Büyükşehirlerde sorun çıkmaz ama...
  18. Toukhan

İtopya ile saymayı öğreniyoruz
  19. Toukhan

İnninal kart alışveriş yaparken de kullanılabilir mi?

Son 4 hane şifresidir zaten uygulamasını indirerek kişiselleştirebilirsiniz. 5 kere değiştirme hakkınız var.
Geri