Arama sonuçları: *

1. Trifact

🟠 ERDOĞAN: "KIRMIZI ET FİYATLARINI DÜŞÜRECEĞİZ!"

etin kırmızısıda mı varmış?
  2. Trifact

Dolandırıldım hemde yasal yoldan! :D Sarı site

mahkeme sonucuna bakıyor her şey. başka kişilerin veya firmanın ne yaptığı önemli değil. mahkeme neye hüküm verirse taraflar buna uymak zorunda. istersen parayı alsın aktarsın veya işlem yapsın farketmez. siz kararı bekleyeceksiniz ve taraflara bu ibra edilecek. eğer mahkeme kararı lehinize...
  3. Trifact

🔴 Abdullah Hacıgül'den zam açıklaması!

globali sadece çin olarak düşünmemek lazım. global demek yurtdışı demek. örn 1500tl ssd satın aldım tr fiyatı 3000 banındaydı. hani kampanya dediğimiz şeyler böyle olmalıyken türkiyede maks 2500 bandına düştü bu ssd. yani yersen kampanya indirim falan yedik.
  4. Trifact

🔴 Abdullah Hacıgül'den zam açıklaması!

valla açıkçası yurtışında daha büyük kasım kampanyaları gördüm. bizim Türkiye'de belki 3te 1i falan yapılmıştır. ülkemizin mağazacıkları malum geçirmeyi çok seviyorlarda. globalle nasıl yarışacaklar çok merak ediyorum. çünkü burda faiş fiyatı koydukları gibi millete gözünü bir anda amazon global...
  5. Trifact

Yardım Aras kargo ne kadar rezalet fotoğrafları koyuyorum

özellikle kasım indirimleri zartları zurtları döneminde kargo firmalarında yük katlanarak artıyor. yani normal 1 günde gelen bir ürün 5 günümü bile bulduğu oluyor çünkü teslim edecekleri paket miktarı aşırı düzeyde katlanarak artıyor. normal yani.
  6. Trifact

amerikapostam adlı site güvenilir mi ?

bilmiyorum kanka ilan sahibi değilim ama aradaki muazzam bir fiyat farkı olmadığı müddetçe ben yurtdışından 3 parti firmalarda getirtme taraftarı değilim.
  7. Trifact

amerikapostam adlı site güvenilir mi ?

https://www.akakce.com/arama/?q=Razer+Blackshark+V2&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI9LSo3uHTggMVcaSDBx3L6AvYEAAYASAAEgIhmPD_BwE
  8. Trifact

❌İndirim Bitti! Colorful 4070 16.250 TL !!!!!

çok iyi fiyat 4070 arayana ilaç.
  9. Trifact

🔥İndirim Vatan Bilgisayar 13400f+ 4070 sistem 31.000 TL

ryzen 7500f 7600lü ddr5 sistemler dururken bu fiyatlara ddr4 13400f cıks alınmaz gibi. anakartta h610 hemde hani 4070 20K diye sallasak diğer bileşenler 11K değerleri etmez gibi benim gözümde.
  10. Trifact

🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

yok kanka yok aradım mesaj attım indirim yazdım hiçbiri 5000tlye düşmüyor. iyiki almışım 7500fi
  11. Trifact

var mı link bekliyorum?
  12. Trifact

dfs bilgisayardan geçmişte ryzen 5600 btifenix nova mesh kingston rgb 3600mhz ram baya baya bir ürün satın aldım. güvenilir satıcılardan biridir benim için. eğer bana 5000e ryzen 7600 linki atabilirsen onuda alabilirim. arıyorum çünkü :)
  13. Trifact

7500f aldım amazondan. kaç gün geçti bilmiyorum ne n11 ne hepsiburaad ne trendyon ne itopya hiçbiri bu 7500f'i indirime sokmadı. hani a620 b650 anakartları okuttular iyi hoş ama buna bi işlemci takılması gerekiyor diye hiçbiri akıl edemedi indirim için. amazon daha dakikasında 5300 bandına...
  14. Trifact

hepsiburada incehesap itopya n11 trendyol hiçbiri 7500f indirimi yapmadı. umarım amazon yapar.
  15. Trifact

KASIM İNDİRİMLERİNDE HEDEFLERİNİZ veya BEKLENTİLERİNİZ?

anakartı msi b650m-p yapıştırdım bir tane hb'dan 3650tl not edelim ileride bakacağız Allah nasip kısmet ederse :D
  16. Trifact

konunun linkindeki 2022 kasım indirimlerinde aldım nova mesh beyazı 1100tl gibi fiyataydı :confused:
  17. Trifact

hep 1700 segmentindeydi uzun süredir. 1698751492 geçen sene kasımda aldığım ile aralık fiyatlarını karşılaştırmıştım. 5600lü 3060tilı kasa toplamıştım arada 4 küsür K oynuyordu. hele donanım arşivi foruma özel işlemci indirim yapılmıştı 2599 mu 2499 tl'ye mi ne 5600 almıştık üstünede oyun...
  18. Trifact

Malumunuz Kasım indirimleri dönemine girmek üzereyiz. Çoğumuz pusuya yattık birşeylerin ucuzlamasını bekliyor. Kimimiz alışveriş listelerini yaptılar bile. İndirim beklentileriniz neler veya şu ucuzlasa yapıştırır alır geçerim dediğiniz neler var? Keyfe keder konu olsun. Bir önceki 2022 Kasım...
  19. Trifact

10.599 ₺'ye RTX4060 alınır mı?

estafirullah brom. naptın kart alıyordun en son. durumlar nasıl sıcaklıklar performans değerleri vs?
Top Bottom