Arama sonuçları: *

1. T

İtopya siparişim kaç günde gelir?

Ortalama 1 hafta 10 gün
  2. T

Amazon İade Süreci Hakkında

Geçenlerde kulaklık iade ettim ürün ulastiktan sonraki 2. gün kartımda iadeyi gördüm ulaşması konumuna ve kargoya bağlı, ayrıca iade durumu kontrolü de oluyor o değişir benim ortalama 6 günde falan geldi.
  3. T

İşlemciyi alıp kullanıp iade etmek

İyi bir zihniyet değil bu yapılmaması gerekiyor, bir bilgisayarcıyla anlaşıpta yapabilirsin. Fakat illa yapmam gerekiyor başka şansım yok diyorsan Amazon üzerinden alman daha mantıklı iade aşaması için.
  4. T

Çok kararsızım yardımınız lazım

Ben senin yerinde olsaydım borç harç bi şekilde alırdım kasım ayı bittiğinden beri her ürün ufak ufak zamlandı bile. Ayrıca başka mouse n yoksa satma bi daha o paralara bulamayabilirsin. Teknosa peşin fiyatına 3 taksit yapıyor. Ben Dell 2724D ü 3 taksit yaparak aldım
  5. T

Çok kararsızım yardımınız lazım

Valla zor ben fırsatları kaçırdım birinden kapalı kutu aula f75 ve aj159 proyu 2200 TL ye aldım o parayı vermezler 1400 e koyan çok kişi var.
  6. T

amazon prime 6 aylık kod

kapıcaz diye yazmıyoruz biraderim olur mu öyle
  7. T

İtopya'dan aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?

Sipariş ettiğiniz ürünün yanında iade diye bir seçenek olması gerekiyor. Yoksa erken saatlerinde müşteri temsilcisine bağlanıp ürünü iade etmek istediğinizi belirtin.
  8. T

Yardım Amazon iade nasil yapılıyor?

Hocam zaten iade zamanı geçmiş artık yetkili servise giriyor.
  9. T

Modart m9 sistemi alanlar call of duty aldı mı

Hocam warzone 2 zaten bedava modern warfare 2 olmasin o.
  10. T

İncehesaptan sipariş etmiş olduğum ürünün durumunu nasıl öğrenebilirim?

Hemen yazmaz 1-3 gün arasında işlem uygulanınca oradan takip edebiliyorsunuz. Daha dün akşam vermişsiniz sipariş anca onaylanmıştır.
  11. T

İncehesaptan sipariş etmiş olduğum ürünün durumunu nasıl öğrenebilirim?

Hesabım kısmından siparişe bas bilgiler kargo takibine kadar görüntülenebiliyor.
  12. T

İncehesap çöktü ve girilmiyor

Telefondan giriyorum belki ondandır ama 3. Deneyişim ve yine giriyor.
  13. T

Valla dediğiniz için bir daha baktım ama her yere giriyor hesap, ürün, sipariş detay bilemedim.
  14. T

Daha 1 saniye önce kargomun nerede olduğuna baktım sitenin çöktüğüne emin misin?
Geri