Arama sonuçları: *

1. Uğur

Valorant vp alıcam indirimli site önerbilir misiniz ?

Bynogame de oluyordu genelde işte şu kadar harcamaya şu kadar indirim gibisinden ama şuan yok galiba. Böyle bildiğiniz indirimli siteler var mı ?
  2. Uğur

Çözüldü✓ Techburada güvenilir midir ?

Bende zamanında migrosdandı galiba logitech z120 aldım 60-80 tl mi neydi galiba şimdi baktımda 1000 tl olmuş.
  3. Uğur

Hepsiburada üzerinden aldım 3 ay oldu. Monitörden memnunum satıcıda da sorun çıkmadı güvenilir yani.
  4. Uğur

Yardım N11 aktif kupon var mı

@ege_onall cuma50 kodu var bide onu da yeni gördüm onun alt limiti de 150 tl.
  5. Uğur

Yardım N11 aktif kupon var mı

indirim40 diye kupon var şuan yeni geldi sayılır alt limit 100 tl.
  6. Uğur

🔥İndirim Belde Sarı Mobonlok Minder 86'TL

şezlong değil de sandalye minderine daha çok benziyor
  7. Uğur

🚨 DA: "Ofisi Boşaltıyoruz! Kâr amaçsız satış yapılacak."

Elden mi veriyordu ? Başka şehirlere kargo ile gönderir mi ? SSD veya kule tipi soğutma olursa alırım herhalde bütçeme uygunsa bide kargo ile gönderirse.
  8. Uğur

Çözüldü✓ Teknobiyotikten alışveriş yapılır mı?

Sıcak fırsat mı bu ?
  9. Uğur

Yardım Milli piyango sitesi paraları kaçta yatırıyor

Evet öyleymiş bana da şimdi geldi ben 10k veriyor sanmıştım meğersem ekstra oyun oynatıyormuş.
  10. Uğur

Şans işte money yazısını tamamlasan 10k da gelebilirdi.
  11. Uğur

Deneme yaptım mesela gerçek para değil yani alttaki sayılar senin yukardaki sayılar tuttuğu zaman para geliyor mantık bu.
  12. Uğur

Havale de sınır var mı bilmiyorum da kesim ücreti var galiba
  13. Uğur

Banka kartı seçtim zaten nays ile yatırcaktım ama yok olmuyor.
  14. Uğur

Denedim de şans yok bende ya. Para da bence yarın gün içinde falan yatar herhalde olmadı müşteri hizmetleri var ona sorarsın. 1690936084 18 yaş ve üstü 1690936158 Kartta da 7 tl kalmış yatırayım bi oyun daha oynayım dedim min 30 tl yatıyormuş :(
  15. Uğur

Para ne zaman yatıyor bilgim yok fakat hangi oyundan çıktı para bende oynayım bari merak ettim.
  16. Uğur

Arkadaşlar bu site güvenilir mi?

Sayfa tasarımı hiç güven vermedi. Güvenilir olsalar bile acilen sayfa tasarımını değiştirmeliler bence.
  17. Uğur

İlk defa Nays kullanıcam

o sitede geçerli değil galiba tam bilmiyorum fakat giyim kampanyası olabilir belki desteğe sormakta fayda var. Kampanyalara burdan bakabilirsin https://www.naysapp.com.tr/firsatlar
  18. Uğur

Büyük AMAZON Rezilliği!

ama gel gör ki amazon rezilliği diye konu başlığı açıyor arkadaş
  19. Uğur

Teşekkürler. Lg ile gigabyte arasında kalmıştım şimdi gigabyte çıktı aradan hp girdi :)
  20. Uğur

Akşama kadar bitmez umarım parayı akşama doğru yatırcam çünkü. 1686578785 Yükseklik ayarı var mı bunda biliyor musun yani dik konuma gelmesine gerek yok da aşağı yukarı inip kalksın istiyorum ha yoksa mecbur monitör kolu alıcam. 1686580028 Konuya dönücek olursak var mı arkadaşlar techburada dan...
Geri