Arama sonuçları: *

1. U

Yardım Trendyol garanti süreci ile alakalı yardım

I Haklisiniz once icra baslayacak ve saticidan karari uygulanmasi istenecek icra ile. Uygulamazsa kiymet takdiri yapilacak. Surec cok uzun birkac ay suren iskence gibi bir surec. Ben artik ugradamadim
  2. U

Yardım Trendyol garanti süreci ile alakalı yardım

Kiymet takdiri isine girerseniz cikamazsiniz avukatsiz avukat da dahil olursa cikan paraya degmez. Trendyolu arayip yasal haklarini bildigini iade istemedini belirttigin halde iade icin ugrasmaya devam ederlerse karari uygulamadiklari icin tazminat davasi acacagini ve kiymet takdiri ile icra...
  3. U

Param güvende ile ürün alacağım neye dikkat etmeliyim ?

Herkese selamlar telefon alacagim neye dikkat etmeliyim
  4. U

Yardım THH SONUÇLARI ORTALAMA KAÇ GÜN SÜRER ?

anlamak istemiyorsunuz galiba, bilmiyorsunuz. daha nasıl söyleyeyim bırakın bu ben her şeyi bilirim zihniyetini. bilginiz yanlış, arayıp yetkili kurumdan bilgi aldım sürecim devam ediyor daha ne çok bilmiş gibi uzatıyorsunuz
  5. U

1-şirket savunma göndermek zorunda değil 2-şirket dava görülene kadar savunmasını verebilir yanlış bilgi demişsiniz, sizin şu an yapığınız iş belli ki thh yi alakadar eden bir iş değil. ben direkt thh yi arayıp oradaki sorumuldan; işi o olan adamdan aldım bilgiyi. siz de ararsanız bulunduğunuz...
  6. U

yanlışınız var, sonuçlandıktan sonra iki haftası var evet. dava görülene kadar herhangi bir an savunmasını verebilir, bizzat thh arayıp sorumlu kişiye sordum. thh yi arayıp buradan bir bilirkişi ile görüşüp raporu buradaki bilirkişi aracılığı ile göndermeyi teklif edeceğim. umarım kabul edilir
  7. U

ben şu an dava açtığım il thh den 1000km ötedeyim. laptopumda bulunan ölü pixel için başvuru yapmıştım. bilirkişi olayı nasıl olacak hiç bilmiyorum uzaktan halletmenin bir yolu yok mu ?? buradaki bilirkişi raporu tutup gönderemez mi açtığım ile ?
  8. U

Öyle bir sey yok firma 3 ay icinde de itiraz edebilir heyet toplanana kadar savunma verebilir
  9. U

Yardım tüketici hakem heyeti kararını nasıl uygulanacak

ayıplı ürün satın alınmaz, firma ayıplı ürün göndermiş. 15 gün itiraz süresini bekleyecek firma dönmezse icraya verecek
  10. U

defacto parfümde ne kadar kötü?

Alin deneyin hocam seversiniz belki ucuzmuş zaten
  11. U

kadıköyde bir parfümcü görmüştüm. biz ucuz satmıyoruz onlar pahalı satıyor şeklinde bir sloganları vardı :) çok hoşuma gitmişti ama bir türlü test edemedim. onlara yakınsanız benim yerime de uğrayın isterseniz :)) onun dışında eyüpsultandan almıştım geçen sene. geçen sene fiyatları çok iyiydi...
  12. U

Bargello parfüm kodu önerir misiniz ?

tek tek denemen daha iyi olur. ben bargello avenue kullanıyorum memnunum
  13. U

istanbuldaysanız hocam esansçılar çok güzel parfüm yapıyor. esans oranı da yüksek olduğu için kalıcı oluyor. ben oradan alıyorum. her türlü muadil kokuyu yapıyorlar hatta bazı muadilleri orijinallerinden daha çok seviyorum :)
  14. U

Satıcı ürün değişimi yerine para iadesi teklif ediyor

dostum thh ye başvur hakkını yedirme. benim de şu an thh sürecim devam ediyor aktif.
  15. U

Hepsijet nasil bu kadar rezalet olmayi basarabiliyor ?

Herkese selamlar, hepsiburadadan alisveris yaptigima her seferinde pisman eden rezalet firma. Her seferinde dagitimda diye günümü heba ediyorlar. Bugun sabah 8.40 da dagitima cikan kargom daha dagitimda. Saat şu an akşam 7 oldu, saat 4 te mesaj atmislar mesajda saat 22 ye kadar dagitim yapildigi...
Top Bottom