Arama sonuçları: *

1. U

Güçlü,El veya kafa ışığı

Merhabalar herkese iyi forumlar gündelik kullanmalık elektrik kesintisinde veya farklı bir durumda kullanabileceğim bir el veya kafa ışığı arıyorum güçlü ve hatırı sayılır şekilde şarjı gitse yeterlidir Not= yazım yanlışları için helal edin
  2. U

Kargomun kullanılmış olarak gelmesi hakkında

Sizce ne yapılmalı hocam.ürünü ucuza almıştım 2 adet fotoğraflı kötü yorum vardı bana denk gelmez dedim denk geldi
  3. U

Kargomun kullanılmış olarak gelmesi hakkında

Öncelikle herkese iyi akşamlar dün Hepsiburada uygulamasından kil maske sipariş etmiştim ve maske bugün teslim edildi fakat kutusundan çıkardığımda bi tarafı biraz açılmış ve biraz kullanılmış gibiydi normalde böyle saçma bir şey icin konu acmam fakat ürün ve emsalleri 90tl ve civarında ben...
  4. U

Büyük AMAZON Rezilliği!

Ooo haftaya kadar nasıl bekleyecez
  5. U

❌İndirim Bitti! Çalışma Masası 643 TL trendyol

1000 tl olmuş indirim bitmiş sanırım
  6. U

Gençer Gaming iade sağlıyomu ? YARDIM

İade ve yardım konusunda bende ordan sistem aldım ilgilendiler yalan yok ama kimse kimseye 100de 100 garanti veremez vermemeli ama kendi kanatim bir sorun yaşamadım
  7. U

Yardım Sevgilim için hediye önerisi.

1er kitap alıp bir kafeye oturup okuyabilirsiniz 1er çicek alıp o çicek sayesinde güzel sohbetlerinize güzellikler katabilirsiniz(çiceklerin fotolarını atarsınız birbirinize karşılıklı bakın 1er tane [bitkide olabilir]) Birlikte bir spor çizelgesi hazırlıyabilirsin En güzel yatırım kendi...
  8. U

İtopya Şi̇pari̇ş Hatasi

Bugün geç oldu yarına kadar sisteme düşmezse arayın itopya ilgilenir
  9. U

GENCER GAMING'in Garip Faturası

Ben neden göremiyorum faturayi
Top Bottom