Arama sonuçları: *

1. Useless

Iademi onaylamıyorlar şikayet edebilir miyim?

hawk gaming chair üzerinden kolguk sipariş etmiştim iade sürecimin üzerinden 19 gün geçti, bu süreçte birçok kez arayıp bi sıkıntı mı var diye sordum, sürekli ben durumu ilettim en kısa zamanda talebiniz onaylanacaktır deyip durdular hâlâ onaylanmadı. bunları şikayet etsem uygun mudur?
  2. Useless

Yardım Oyuncu koltuğunun kolilerini attım?

nerden temin edebilirim geçen gün bi kargo göndermek istedim ufak bi koliyi bile zarzor buldum büyük koliyi nasıl bulurum
  3. Useless

Yardım Oyuncu koltuğunun kolilerini attım?

arkadaşlar hawk marka koltuk almıştım daha ilk günden gıcırtı yapmaya başladı iade etmek istiyorum (amazondan aldım) ama ben 3nai gibi kolileri attım odada yer kaplamasın diye, şimdi nasıl iade edecem? yüksek ihtimalle koltuğu sökmem lazım bu şekilde almazlar, söksem bile elimde koli yok bana...
  4. Useless

Bu sandalyeyi kullanan var mı / sandalye önerisi

aynısı değil ama buna çok benzer bi koltuk kullanıyorum (pc için) valla 1 yıl oldu kullanalı bazen belim ağrıyor çok iyi olduğunu söyleyemem ama fp ürünü olarak kullanılır hem belki bu daha rahattır bilemem
  5. Useless

Sevgilime doğum günü hediye tavsiyesi?

ilgilendiği veya sevdiği bir şeyle ilgili alabilirsin
  6. Useless

Kargom bugun gelirmi

beyler bi soru da benden olsun kargo geldiginde sepetimiz yoksa aşagı inmek zorunda mıyız yoksa kargocu kapıya kadar cıkarmak zorunda mı bazen arıyolar sepet sal diye sepet yok dedigimde bakkala bırakırım olmaz mı falan diyolar ben yok abi sana zahmet çıkar sen diyorum adam çıkarmıyorum kardeşim...
Geri