Arama sonuçları: *

1. VS07

Trendyol Yasaları Çiğniyor!

Hocam bu arkadaş geçen troll yapan Trendyol 130k'lık laptop konusunda ki arkadaş zannedersem. Boş konu gibi geldi bana.
  2. VS07

Trendyol Yasaları Çiğniyor!

Siparişi hangi gün vermiştin hocam?
  3. VS07

Trendyol 130K'lık Laptopun İadesini Yapmıyor!

Hocam işte bazen bu hatalar olabiliyor. Bu durumda tekrar kurulum usbsini takıp diskleri sıfırlamak ve temiz kurulum yapmak gerekiyor.
  4. VS07

Tamam yani en başta da dediğimiz gibi sen windowsu kuramamışsın boşa yollamışsın. Servise şunu yaz. 'Ben windowsu kuramamışım kolay gelsin.'
  5. VS07

Servisten mi attılar bunu. Ne anlayalım buradan?
  6. VS07

Kanka demek ki linçlemekte haklı millet senin de görmen için 2 mesaj yetti 😂
  7. VS07

Bende gördüm de eğleniyoruz hocam be 😂 çocuklar eğlensin biraz
  8. VS07

Üründe sorun yoktur diye not düşer geri yollarlar. Adamlar 10 liralık ürünü iade almamak için kırk takla atıyorlar 130k diyoruz.
  9. VS07

Anlama işini hızlandır hocam sen.
  10. VS07

Dediğin kadar basit olacağını düşünmüyorum.
  11. VS07

Kaç gün oldu hocam laptop geleli? Hala sende mi?
  12. VS07

Hocam kurduğum windowslarda bende karşılaştım bu durumla. Anakartın logosunda takılıp açılmadığı olmuştu. Makine sonuçta hatalı bir kurulum gerçekleşmiş olabiliyor. Keşke yollamadan konu açsaydın daha iyi olurdu. Güncel kurulum aracı linki atardık tekrar kurardın windowsu. Ürün geri geldiğinde...
  13. VS07

Hocam gayet doğal ve hakları bu şekilde.
  14. VS07

Yardım Sahibinden param güvende alıcı ne kadar güvende?

Patam güvende değildir o. Ve ya kandırmıştır satıcı. Sen onayla gelecek kargo demiştir. Sen onay vermediğin sürece paran satıcıya geçmez.
  15. VS07

Yardım Sahibinden param güvende alıcı ne kadar güvende?

Hocam hiç alış satışım olmadı param güvende üzerinden ancak okuduğum kadarı ile sen kredi kartı ile alım yapıyorsun paran sahibinden havuzunda duruyor. Ürün geldi mesela sıkıntı var diyelim sana ulaştıktan sonra 2 gün içerisinde iade etme hakkın var ve iade oluşturduktan sonra 3 gün içerisinde...
  16. VS07

DA sistemlerinin karaborsaya düşmemesi için şahsi fikrim

Burdan alıp satan kişi karaborsacılık yapmış mı oluyor? E o zaman sıcak fırsatlar bölümü komple kara borsacılık.
  17. VS07

Dolandırıldım. Yardım

Geçmiş olsun öncelikle.Senin şikayetine istinaden savcılık derse ki eğer bu elemanı alın getirin o zaman getirirler şahsı ve ifadesini alırlar. Siz kendiniz elemanı alıp bir şey yaparsanız sıkıntı. Size tamam abi der gider beni ölümle tehdit ettiler diye şikayet eder. Bunlar böyle kansız olur çünkü.
  18. VS07

Dolandırıldım. Yardım

Çok doğru maalesef. Özellikle bu konuda, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık olduğundan nitelikli haline giriyor. Haliyle ağır ceza mahkemesine dava açılıyor ve iddianamenin hazırlanması bile 2 seneyi buluyor ki davanın görülmesi de bir o kadar sürer :(
  19. VS07

N11 üzerinden aldığım ekran kartında iade sorunu.

5 gün önce AMD RX 6650 XT ekran kartı elime ulaştı. 3 fanlı bir model. Ekran kartının ölçülerine bakmamıştım alırken. Kasaya takmak istedim ancak bayağı bayağı sığmıyor. Boşluk kalmıyor neredeyse ve kablosunu takamıyorum. İade etmek istedim satıcı firma iade alamayacağını belirtti. Tüketici...
Top Bottom